satan i gatan

Höll inte mitt löfte. Förlåt. Känner bara typ ingen motivation att blogga.
Iallafall.. Hela förra veckan var fullbokad med att spela föreställningar och att se föreställningar! Såg andra halvan av vår klass som går musikteaters produktion på MAF, och dom var hur duktiga som helst! Vilka röster det finns i vår klass, helt sjukt!
Sedan såg man skolans stora projekt - musikalen Hairspray! Varje år sätter skolan upp en stor musikal som alla som går i trean i musik/teater/dans kan söka in till! Det är den störta produktionen som görs på skolan! Så Ni kan sätta er på att jag kommer att söka! Auditions börjar i April! Nervös redan!! Men sjuktbra var årest musikal iallafall! Loved it!
Sist men inte minst kollade man ju på vår andra teaterhalva som spelade upp könskamp! Mycket duktiga var dom också!
Iallafall har detta resulterat i låååånga skoldagar! Men vem klagar? Har haft det så himla roligt på teaterperioden och kommer sakna det något enormt nu när vi börjar skolan påriktigt!
Nu är det iallafall lov och har inga andra planer än att chilla könet! Har hittils bara umgåst med vänner och pojken och så ska det fortsättas! Hoppas ni får ett fint lov och jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0