Tokio Hotel, live 5/3-10 Göteborg Scandinavium i text.

Bilderna är i fullgång så jag börjar med att skriva om den bästa dagen i mitt liv :)
Klockan 9 hämtade vi Sofie och åkte rakt upp till Göteborg. I bilen pumpade vi Tokio Hotel såklart, både gamla och nya låtar och vi snackade lite och sånt ;) I Varberg stannade vi för att uträtta våra behöv på damtoaletten =) Och då var vi ganska nära Göteborg! Ca. en halvtimme senare var vi vid Scandinavium. Klockan var kvart i 12, och det var redan massa folk, ca. 300 pers. Sen var det bara dags att köa. Vi hade sittunderlag, filtar och allt möjligt så det var ganska mysigt. Vid klockan 1 så såg vi två bigmama bussar komma förbi. Och gissa vilka som satt i dom! Jo, Tokio Hotel såklart =) Haha. Jag vinkade. 
Dom första timmarna bara flög förbi. Vi spelade kort, lekte lite och pratade :) Som tur sken solen så det var ganska varm. Vid tre kom pappa och tog vara platser så jag och Sofie kunde gå på toa och äta. Det fanns en McDonalds exakt bredvid arenan så det var perfekt! När vi hade köpt vår mat gick vi tillbaka till våra plaster och åt. Men vid fyra, halv fem tiden började solen gå ner och det blev jättekalt! Så då fick vi typ springa runt lite med våra filtar runt oss. 
Vid halv 6 började insläppet. Vakterna var hur sega som helst! Vi fick stå och vänta i en timme innan vi blev insläppta! Och sen fick dom damp och man sprang lite eller råka knuffa till någon. Men när vi väl var där inne var all perfekt! Vi stod på tredje raden! Men efter en stund kom massa bajstjejer och trängdes och knuffades och det var helt hemskt! Vi blev typ bakputtade till rad fem! Inte nog med det så var konserten försenad ca 2 timmar! Men det var p.g.a att vakterna var så jävla sega på insläppet! För killarna började typ 15 minuter efter dom hade sagt att insläppet var stängt. 
När konserten började fick alla damp så jag och Sofie blev in knuffade till rad två! Tack för det! :D Självaste konserten går inte att beskriva med ord! Det var helt magiskt! Låtarna var typ 100 gånger bättre live! Fifan vad det var bra! Dom hade eld, motorcykel, brinnande piano, rök och konfetti blandat med rök! =) Plus att Georg sprutade vatten på oss! =D
Efter konserten så shoppade vi lite :) Sen drog vi till Donkan och där träffade vi först Mirre. Strax därpå kom Kenza! Så sjukt trevlig och söt hon är! Åhws! Klockan var då typ 11.40 så vi körde hem. Vi pratade intensivt om hur fantastik konserten hade varit och hur värt det var att åka bil i 3 timmar, köa i 7 och bli knuffad och typ dö där inne vid scenen i 2 timmar! Nästa konsert? Jag och sofie är på!! 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Bääst, bäst bäääst! Minne för liiiiveet! =)))) (LL)

2010-03-06 @ 15:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0