The best way to not get your heart broken, is to pretend you don’t have one

Är så jävla lack just nu.
Men har hängt i Malmö hela dagen med Sofia, Selmis och Alexander. Soft. Nu ska jag fortsätta hata allt och alla. tack och hej.

29 September

Hej alla barn! Idag kör vi från 8.15 till 14.00. Sen blir det häng i stan med Lukas.
Jag tänkte också bara visa min "nya" hårfärg. Badade i silverschampo för någon dagsen och resulatet blev typ lite gråblondt? Nu ser det ju inte alltid ut som det gör på bild.. men ungefär.
Hej, jag fastnar inte på bild idag.. hehe

27 September

Anyone can give up, it's the easiest thing to do. But to hold it togerher when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.
Dagarna på heleneholm bara glider fram. Vi hade många, tråkiga men korta lektioner idag. Imorgon har jag bara röst & röselse, och retorik. Helt ok. Nu ska jag fortsätta chilla könet som jag har gjort hela dagen.

bara bara bounce som en Luger-check!


you never really can fix a heart

Helt ok skoldag. gick snabbt, nice! Drog in till stan med Elin och Sofia sen, och träffade My där. Hängde på china box sen drog jag och My hem till mig. Sen har jag badat i silverschampo. Soft.
Pussen

I'm gonna fall like I don't need saving

fede cool.
Imorgon börjar jag skolan. På riktigt. Taggar inte plugg och sånt :( Menmen. 8.15 - 13.10. Retorik, Matte B & någon ny musik kurs? Kommer dock bli kul att umgås med alla i klassen igen :)

24e September through the years

Bilderna tagna 24e september respektive år.
2009
2010
2011


Lördag.

Nu åker jag och mina påsar under ögonen iväg på en liten shoppingrunda med Sofie! Puss!

blood, sweat but never tears

Kära vänner. Har haft en översoft dag! Efter att ha jobbat i flera timmar i två veckor med vår pjäs behövdes verkligen en dag av att göra ingenting! På måndag börjar läsperioden.. taggar verkligen inte matte B och sånt. Menmen, life goes on. Har haft det hur kul som helst domhär fem veckorna iallafall!
OOCH JAG VILL HA TILLBAKS MITT SVARTA HÅÅÅR!
Från och med nu ger jag alla er tillåtelse att sparka mig om jag säger att jag ska färga håret... ska vara blond några månader till iallafall!

the show must go on

Fullt upp i livet! Var inne igår och kollade på andra halvan av vår klass pjäs Bernardas hus. Fyfan vad bra dom var! Vi är så duktiga, ES2D! :))))
Sen var det kvällsföreställning där mina nära och kära kom. Det gick bra, fast allt typ praktiskt gick helt cp. Min jurnal flög iväg, min klänning sprack, medaljongen gick isönder, sängen som skulle stå i mitten flyttade sig typ två meter till vänster och selma glömde sin replik så jag försökte viska den till henne, vilket var ganska fail! Men annars var det bra! :)
Nu taggar vi inför dom sista föreställningarna! :)

Tisdag

Här sitter jag med mitt nytvättade hår och kollar på idol men kompisarna redbull och gifflar! hehe :)
Sjuk dag idag! Första föreställningen med alla teaterelever på skolan gick fantastiskt! Den bästa föreställningen hittills! Nästa föreställning gick inte så bra.. tror mest för att man blev så chockad när man tittade ut och såg typ 80-90 pers i publiken... Fastän alling gick hyfsat bra så tyckte alla, inklusive jag, att det kändes fel.
Nu har jag typ legat hemma och softat och sovit och så taggar vi till imogon!
Kram.

Måndag.

Genrepet med publik och premiären gick bra! Nu är vi igång. Känns bra, men är så otroligt nervös inför imorgon och på onsdag! Imorgon ska vi b.la. spela upp för ALLA teaterelever! Och dom är ganska kritiska av sig... Sen på onsdag kommer mina fina tjejor och min far! Pressen, men det gillar vi! Nu är det sängdags. En föreställning kl 10 imorgon och en kl 2! Nu kör vi alla envarisar! =)
Jag och Albin taggade inför premiären! =)

PEPPEN!

Är så sjukt pepp just nu så det finns inte! Vår föreberedande genrep gick bra! Imorgon kör vi genrep för folk från musikklasserna och musikteater! Sen på kvällen är det premiär! Kommer bajsa på mig av nervositet, men just nu är jag övertaggad! hehehe.
(låten: typ signaturlåten för vår pjäs)

18 September

Idag ska man bege sig till skolan igen. Det blir repreprep och sen ska vi ha ett förberedande genrep för publik! Åh jag hatar genrep för vi får ju lov att göra fel.. men det känns så tråkigt för pubilken att dom inte får se hur bra föreställningen egentligen kan vara. Får hoppas att allt går bra!

fint ♥

'

Lördag.

Idag har lilla jag skola. från 1-5. Jaja, allt för att denna pjäsen ska bli bra :)
Ikväll blir det lite firande hos Hanna Kober! :)

Min dag.

17 hela år fyllda. Skola idag, sen ettornas inspark ikväll! Firandet tar vi imorgon ;)

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag, jag gråter bara i regnet.


I like how it feels

Haha, ända sen jag ladda ner appen har jag verkligen nolife'at mig! :)))

Har gått på repeat hela dagen.

livet.

aaaaaaaah. genomdrag med publik på söndag, genrep med publik på måndag och sen premiär på kvällen! WNFKSLFBEBNEMKFGM
asså jag är fett sugen mannen -^

mindfuck - vill ha brunt hår...



Even the best falls down sometimes


12/9

Jag har blivit så oaktiv på bloggen under helger har jag märkt! Beror nog på att är så trött efter alla reptimmar i skolan! Nu till helgen ska jag t.o.m gå i skolan... Kommer ha en jobbig vecka framför mig! Kommer att gå i skolan till kl 7 nästan varje dag, men på fredag fyller jag år så det kommer bli kul!
Snart måste jag dra och så hörs vi runt åtta kanske? haha. Puss
Tur att det vi håller på med är kul! :D

9/11

Godmorgon! Lång dag idag! Ska jobba över i några timmar, menmen. Allt för att föreställningen ska bli bra! Puss!

19.33

Nu känns det verkligen som det real deal med teatern! Vi repar för fullo, vi har bjudit in massa klasser till våra föreställningar, har bokat plats åt mina fina vänner och vi har satt upp affischer i skolan och imorgon ska vi sätta upp några vid södervärn osvosv. Liver rullar på i full fart!

torsdagen den åttonde september

Godmorgon! Idag taggar vi skolan från 10.00 - 15.45!
Har på mig riktiga myskläder så allting känns bra! Istället för typ tjocketröja och mjukisbyxor som dom flesta kör på, kör jag på en mjuk gosig tröja och haremsbyxor. Haha, vi är inlåsta i teatersalarna hela dagen so who cares? :D
Men ha en bra dag! Pusss.

Playa del ingles ♥

Hade lite tråkigt så kollade igenom lite bilder och videos från vår lilla resa till Gran Canaria i sommras. Har suttit och skrattat åt alla skämt och minnen ett tag nu! Åh, saknar! Bildbomb!
Coola under dagen...
slitna på kvällen - men vi körde all in ändå!

Ligger och softar i en rundell

Påväg ut! TAGGADE!

Hängde med massa söta bartendes!

Verkligen jättesöta... hehe (Y)



Här är vi söta!

hahaha, såhär kul hade vi det! :D

Lagom slita sisådär kl 6-7 på morgonen påväg hem? :)

På Restaurangen :)

Förfest på balkong. Ones a failer always a retard?

får jag fimpa min cigg i din öl?

Ledig idag. Soft. Så det blir en chilldag. Laddar krafterna inför massa teatertimmar båda denna veckan och nästa vecka! Sen innan premiären ska vi också jobba över på helgerna. Inte lika soft. Men det är teater så jag klagar inte! Hoppas ni också har haft en soft dag. Puss

det går bra nu

Det känns bra nu. Teatern går bra och jag är bara allmänt glad. Livet är fint. jao.
"Fittknull nu har jag förstört min outfit, men det var det värt!" - Typ årets kommentar! Frej♥

6 September

Snyggsnyggsnygg Miley Cyrus.
Idag taggar vi teater från 11.40 - 19.00. Redbull x100 säger jag bara.

5 September

Afasi&Frej. Kärlek asså.
Helgen var ok. Fredagen var kul men fick feber i lördes. Just nu tror jag faktsikt att jag nästan är helt frisk.
Hade min första lektion i retorik idag. Inte så kul. Kanske ska välja bort det, får se. Sen håla i typ två timmar och sen en timmes teater. Just nu känns det inte som det går så bra med manuset och allt, men det ordnar sig säkert.
Nu ska jag sova. Sov typ två timmar inatt. PEACE

right now the right kind of love, is the love that lets go

Kan inte sova...

2 September

Känner mig faktiskt bättre och ikväll kör vi all in! Nu blir det in till Malmö till en föredetta heleneholm trea! Ha en najskväll. Pussar.

RSS 2.0