Acne

Everybody loves Acne jackan and so do I =)


Klar!

Yes Im done! Fan vad jag är bäst! :)
Nu ska jag njuta av min ledighet och sen ska jag glo på fångarna på fortet :)
Sedan måste jag börja på nästa pjäs! Måsen av Anton Tjechov.
.
Ha en fortsatt trevlig kväll! Kraaaam
Gud vad jag vill färga mitt hår nu! Dock vet jag inte om jag ska vänta tills min frisör har tid eller lita på sofie? :s

feeling good.

Nu har jag slappat tillräckligt idag, dags att plugga.
.
Kom just på att jag saknar mina fem bajskorvar sjukt mycket! Tänk efter att träffat varandra varje dag i skolan till att inte träffats på evigheter! Hemskt! Iofs träffade jag Sofie i fredags, men det känns som år!
.
Sen har vi fått en bigmama uppgift av vår teaterlärare, som vi har 7 månader på oss att göra! Ni ska bara veta hur mycket det finns att göras! Jag blir bara trött av att tänka på det! Uppsatsen ska vara typ 100 sidor lång... jag skojar inte!
.
Men nu ska jag recensera Sofokles pjäs Antigone. Puss♥

Hooome!

Hemma nu och det är inte ni! :)
Nu ska jag göra allt som jag brukar göra när jag kommer hem! Chilla och äta! Hörs senare! :)

31 Augusti

Sista Augusti! Om 17 dagar fyller jag år! hihi =)
Fett nice skoldag idag! Från 9 till kl 12!
.
Nu ska jag också förklara varför jag aldrig visar dagens outfit. Jo, ni ska bara se våra teaterlektioner! Det är nog kanske värre än idrottslektionerna! Jag har aldrig haft såhär mycket träningsvärk i kroppen! Iaf, så klär man sig inte så fint när man ska stå på händerna, boxa på varandra, rulla på varandra osv! Så det brukar bli ett linne, kofta och leggins varje dag! Sedan får man inte heller ha några smycken p.g.a. att vi kan skada varandra, för våra lekar är ganska närgångna!
.
Haha, så nu vet ni! :) När vi börjar läsperioden kommer jag nog börja visa :)
Look! It's boring :)

Elin Kling


på tal om gamla bilder

Jag hittade också en bild på Idas öga! Sååååå fint! :)

Godmorgon typ.

God Kväll :)
Så himla skönt att sova! Haha. Men nu har jag sovit bort nästan hela min dag så det var ju lyckat! Men imorgon slutar vi vid 12 tiden, för vi har inga individuella val så då kan jag nog studa då.
.
Nu ska jag chilla för jag känner mig fortfarande sjukt trött! Pussen!
Hittade en liten gammal bild :)

gnäääll

Usch vad detta ska vara jobbigt! Jag skulle kunna dö så trött jag är! Så sjukt jobbigt att åka hemifrån en timme innan man börjar skolan och komma hem typ 45 minuter efter! Jävligt tur att jag har sådan himla skön klass och hela skoldagen är bara så himla bäst! Annars vettefan hur jag skulle stått ut!
.
Aja, idag fick jag mitt skåp iallafall! :D Det gick tre sekunder innan jag glömde vilket skåpnr jag fick, så jag fick gå tillbaka till vaktmästaren och han fick sig ett gott skratt :) Yes, minne som en guldfisk!
.
Nu ska jag äta och sedan ska jag öva på mitt manus! Vi ska nämligen spela upp en pjäs av Lorca som heter Bernadas hus. Det handlar om typ fem systrar som bor i ett hus och tre av dom systrarna är med mest och jag spelar en av dom! Så nu kommer mitt guldfisks minne inte så bra till hands, menmen!
Ha en fortsatt trevlig dag! Puss! :)

30 Augusti

God Morgon!
Snart börjar Augusti ta slut! 2 dagar kvar sen är det officiellt höst...
Aja, skola idag då. 8.15 - 14.50. Scenisk gestaltning hela dagen, fast med estetisk orientering i slutet av dagen.
.
Men nu ska jag dra och läsa igenom mitt berättarpass igen, för det kan bli jag som få berätta idag. Puss♥

The hangover!

Har kollar på the hangover! Vår kabare! Och ååh vad vi är bra! Hahah! Saknar faktiskt dom sista veckorna! Dom var ju sjukt roliga!

19.26

Nu sitter man här, mätt och belåten :) Det blev subway istället, för jag var mer sugen på det! :)
Nu är det chillax som gäller! Snackar lite med kusinvitamin! Har lite catching up to do! Han har b.la. skaffat en tattoo! :o Avis? Nejdå!
Aja, har en fortsatt trevlig dag! Puss♥

Ny header

Fixade en nu header här på typ fem minuter. Haha. Var så trött på min gamla :) Men nu ska jag gå och beställa pizza! Puss på rumpan ! :)

Eminem slår allt just nu!


Cold wind blows


29 Augusti

God Morgon!
Imorgon är det skola! Inget fel med det, men det är så himla jobbigt att vakna! Ish!
Idag måste jag skriva klart mitt berättarpass som vi har nästa vecka! Och det är inte bara att skriva utan att komma ihåg den!
Bara för detta inlägget inte ska vara helt meningslöst lägger jag upp en rolig bild på Justin bieber-bajber & Jonas brothers :D

chill dag!

Idag har det verkligen varit en chilldag! Har bara suttit vid datan, eller legat i antingen i soffan eller sängen och bara pelat mig i naveln. Drogat gossip girl har jag också gjort! Det är verkligen superskönt att inte göra ett skit och bara vila :) Behövs verkligen efter en jobbig skolvecka!
Mums på Chuck Bass!
Föredrar honom så mycket mer än Ed Westwick! ;)

Spoilers!

Har hittat lite bilder från avsnitt två av den nya säsongen av gossip girl! Förlåt om jag spoilar, men man dör ju lite så snygga dom är!

shout out louds

Jag och Ida är så coola så vi får vara med i tidningen :)
örjan lindéns foto :)

28 Augusti

God Morgon alla barn!
Det har nog aldrig varit så skönt att sova! Och det kommer verkligen bli skönt att inte göra något idag! Haha, gud vad jag känner mig tjock! Det enda jag gör är att sova, äta och pilla mig i naveln!
.
Men idag ska jag faktiskt plugga lite. Ska fortsätta läsa Antigone och skriva lite till berättarpasset vi ska ha nästa vecka. Men det kommer nog att gå snabbt!
Ha en superdag! Puss♥

sista malmöfestivalsdagen

Hemma från sista mf i år! Teddybears var bra! Dock var låtarna lite småkonstiga i början, men sen blev dom bättre! Lite läskiga var dom också! Haha! Men vi träffade sofies två supertrevliga kompisar så det var kul! :)
.
Men nu ska jag kolla på gossip girl och njuta av att jag inte behöver vakna tidigt imorgon! Puss♥
Kass kamerabild, men såklart stod man längst fram och såklart blev man fotad ;) Haha.

Drar till malmöööööee!

Drar in till malmö! Ha en fin dag allihopa! Puuuuusss♥

Dagens outfit.

Nu var det ett tag sen jag visade min outfit, så hör får ni! :)



trött

Nu har jag ätit och sovit lite, men är fortfarande lite trött! Men det är inget lite burn och vintamin well inte kan ta hand om! Så nu ska jag bara ta det lugnt och chillaxa innan sista malmöfestivals dagen! Puss♥

En ny vana...

Jag säger bara att ni kommer nog få vänja er vid att varje inlägg jag skriver efter skolan kommer vara ett gnäll inlägg om att jag är trött och hungrig osvosv. Så dagens gnäll:
Jag är så trött och hungrig att jag håller på att döö! Plus att jag har så apont i hela kroppen! Ih:(

27 Augusti

God Morgon!
Idag har vi bara en lektion från 10 till 12. Men idag ska vi göra vår svenska diagnos så vi får börja en timme tidigare. Aja, ska inte klaga när man slutar 12 :)
Efter skolan blirre Malmöfestivalen! Sista dagen ju! Men nu ska jag fixa det sista innan jag åker till skolan!
Ha en bra ferdag! Puss♥

plugg, typ.

Just nu sitter jag och läser Sofokles pjäs Antigone. Vi ska läsa 10 pjäser och recensera dom. Så det är bara att bita ihop och läsa massa manus.
Sen imorgon ska vi läsa upp en dikt. Min är kort och dålig, men jag hittade ingen annan. Aja, det får gå bra!
.

Today!

Gjorde liten video i skolan idag.
Efter lunchen kom inte vår lärare så vi satt i biblan och väntade på att kl skulle bli två så vi kunde hämta våra nycklar till vårt skåp. Anna, Veronika, Anisette och Olivia i videon :)


Cafeterian!

Måste bara berätta om Heleneholms cafeteria! Stor som satan och har ALLT! You name it! Cola automat, massa andra drycker som vatten och mer! Dom har lösgodis! Glass, bilar, dumle, muffin, kanelbullar, kaffe ect! Dom har så sjukt mycket och jag känner att jag måste ha med mig minst 100 kr varje dag dit! Heheh!
Jag kommer nog se ut såhär, men det skiter jag i! :)

sry.

Jag är dåligt på att uppdatera! Och det är för att jag dör om jag inte får 12 timmars sömn! Så så fort jag kommer hem däckar jag på sängen! Haha.
.
Men nu ska jag äta och chilla och sen får jag se om jag orkar blogga. Puss

Snabb update!

Är hemma nu! Är trött och min mage dööör av hunger! Har spenderat mer än en timme på stadsbiblan i Lund. Berättar mer sen! Puss♥

Hä dö!

Haha.
Slutar kl 2 så vi ses vid 3tiden! Ha en bra dag! ♥

26 Augusti

God Morgon!
Idag har jag fått vakna tidigt! Halv sex! Börjar kvart över åtta, medans musikteaterna skulle egentligen börja kl 12, men vi ska fotas till våra ID kort så dom får komma hit kl 10! Hähä!
.
Men nu måste jag börja fixa mig! Puss♥

jaha.

Fick nyss höra av X antal personer att dom såg mig på skärmarna på NRJ idag, och då trodde jag dom mena att jag syndes lite när dom filma publiken, men nu kom det fram att dom zoomade in på mig! Hjälp! Jag märkte ingenting! Och jag måste sett så fruktansvärt fin ut! Helt svettig och sånt! Mums!

ADHD

Jag får fan adhd på dessa jävla mobilbloggarna! Nångång kommer dom inte fram, någongång kommer bara bilden men inte texten? Halluuu!?!?!?!?!?!??!?!
.
Aja! Skolan var fett chill som vanligt dåja! Vi har verkligen lärt känna PÅ varandra! Sen NRJ in the park! Sjukt roligt! Började med att vi stod längst till vänster på rak kanske 10, och det slutade med att vi stod i mitten på rad 2 :)
.
Men nu ska jag gå och lägga min innan jag somnar här och nu! Är så jävla trött. Pyh.

SMS-inlägg

20100825778 (MMS)


25 Augusti

God Morgon!
Idag börjar vi med schema och vi börjar med teaterperiod så vi kommer bara ha teater i 5 veckor! Inga andra ämnen, förutom individuella val. Jag börjar kl 10 och slutar 15.45. Scengestaltning A heeela dagen!
.
Sen efter skolan ska jag möta My och då drar vi in till malmöfestivalen och träffar Sofie där! NRJ in the paark! :)
.
Nu ska jag gå och sminka mig! PussPuss♥

Hur tänder du dina ljus?

Jag brukar göra såhär:


Världens sexigaste kille

Don't you agree?


Mums!

Fångarna på Fortet med Rabih och ballerina, glass och chokladbollar! Kan det bli bättre? =)

It's gonna come back around

Lookbook

Tisdag

Jag somnade innan, men nu är jag vaken :)
.
Idag i skolan så hade vi teater hela dagen. Eller vi snackade om det iallafall. Vår teaterlärare är verkligen sjukt sträng, men jag tror han kommer bli superbra! Man ser hur allvarlig han är och tar det verkligen seriöst!
.
Men imorgon börjar vi iallafall med schema! Dock så har vi engelska diagnos på morgonen, för dom ska typ se vilken nivå vi ligger på!
Ville bara säga att jag trivs väldigt mycket på heleneholm! Älskar skolan och alla är verkligen jättesnälla och härliga!

pyh

Gud vad trött man kan vara efter två (chill) skoldagar. Haha.
Så nu ska jag äta och spendera lite tid med laptopen i sängen ;) Gossip girl! =)
Bloggar mer sen! Pussar!

24 Augusti

God Morgon!
Gud vad det ska vara jobbigt att vakna! Haha. Har vant mig vid typ kl ett varje dag, men nu måste man vakna halv 7! Men idag börjar jag kl 9 och slutar vid 2. Vi har inte börjat med vårt schema än så jag vet inte vad vi ska göra idag. Men det kommer nog bli kul!
.
Men nu ska jag chillaxa, min buss går om 25 min :) Ha en fin dag! Puss♥

godnatt!

Usch, första dagen och jag är redan skoltrött! Har bara legat i sägen och glott på gossip girl hela dagen och pelat mig i röven! Fett skönt asså! Vill bara säga godnatt och visa er min fina plånbok! =)
Men puss och godnatt! =)

Måste bara säga att det är väldigt svårt för mig att se normal ut på en bild. alla bilder ser typ utsåhär
Haha, Kramar!♥

España

Mina andra två tröjor! :)
På baksidan står det "España, campeón del mundo" Vilket betyder Spanien, världsmästare :D
Btw, förlåt för bilderna är spegelvända :P

Iker Casillas!

♥♥♥

Första skoldagen! - ES1D

Jaa, vad ska jag säga? Det var bäst!
Jag älskar skolan! Vi har teaterperioder, då vi bara har teater i 5 veckor och sedan har vi läsperioder då vi inte har någon teater. På fredagar börjar jag kl 10 och slutar kl 12! Hehe!
.
Sen folket! Så himla härliga och schysta! Dock så är teatern och musikteatern i en och samma klass så vi är typ 35 i vår klass! Och av dom 35 är 2 killar. Hahah. Men alla är verkligen jättesnälla och jag har redan lärt känna typ 10 st? Men att komma ihåg alla namn är helt omöjligt! Kan typ bara namnen på alla jag har pratat med och det är typ hälften av klassen! Haha.
.
Men nu ska jag chillaxa för jag är verkligen sjukt trött! Puss♥

23 Augusti

God Morgon bloggen!
Idag är det min första skoldag! Eftersom jag går i Malmö så börjar vi idag, medans i Lund började ni i Onsdags! Och jag är så nervös att jag håller på att bajsa på mig!
Men det kommer att gå bra! Hoppas folk är snälla! :)
Men nu måste jag gå och ta bussen! Åker in lite tidigare ifall jag kommer att gå vilse. Hahah! Pussss♥

Happyyyy!

Idag kom min pappa hem och såklart tog han med sig massa saker hem! :D
Förutom massa barca prylar (som klocka, kalender osvosv) så har jag fått tre nya fotbollströjor som kan joina min Torres tröja! :) En David Villa, en Iker Casillas och en med det hela spanska laget!♥
.
Jag orkar inte fota nu, men ska göra det imorgon! åååh, dom är så fina!
.
EDIT! För er som inte vet så var min pappa i Barcelona men jobbet och igår var han på en fotbollsmatch! Barca mot Sevilla! =)
EDIT#2! För er som inte viste igen, så är jag helt beroende av det spanska landslaget! Alla är så söta! Längtar arslet av mig tills EM och Liverpool i september =)

bilden säger mer än tusen ord.


17.39


I come around like what goes around.
What goes up must come down.
Anyone who comes up must go down.

Eminem - Despicable


Dagens roliga!

 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!

Jag dööör seriöst! Hahah! Den sista! Hon/Han som kastade är fan min gud! Jag dyrkar dig som in i! Hihiihhihihihi! Vilket geni! ååååh. Jag gråter typ nu! hahahahhahhaahah.

Justin Bieber suger =)


rix fm - igår!

ÅÅH! Danny, Rabih & Eric.. gift er med mig! =D

22 Augusti

God Morgon bloggen!
Sitter hemma hos pappa med My för vi sov här inatt.
Idag är det sista dagen innan solan börjar! (Jagdööööööööööör!!) så idag ska man inte göra ett skit och bara njuta av ens sista lediga stund.
Nu har jag ingen aning om vad jag och My ska hitta på men ni får ha det så gött! Puss♥

Go to hell and build a snowball


åhåhåhåhåhhåhååhå
sakna!
Vill inte börja skola! Vill tillbaka till Alcudia! :o

Dagens!



Plus boots!
Eftersom jag ska spendera hela dagen/kvällen i malmö så är det bäst att ha sköna skor! Och jag får skoskav av alla skor förutom mina boots! =)

12.15


But you're so hypnotizing
You got me laughing while I sing
You got me smiling in my sleep

And your love is where im falling
But please don't catch me

21 Augusti!

GoodMorgon bloggen!
Idag kommer bloggen lida ganska mycket! Ska dra in till Malmö kl 2 och stanna där hela dagen! Så jag får göra lite inlägg nu sen blir det inte så mycket mer :(
Men nu måste jag börja fixa mig! Puss♥

Why Torres is so hot?

Look at this photoshoot and you'll see!







Torres Baajjbii :D

Glömde visa den viktigaste jag köpte på Mallorca! :o :o





Snaaart Liverpoool!!! :D♥

Outfit - malmöfestivalen!

Drar in till Malmö nu! :)
Slänger in min cooola dagens outfit bild. Haha.

Hejdååååå!♥

shopping i mallorca.

Blev inte så mycket, men lite fick vi hem =)

Två plånböcker :)

Väska!

Skooor!

Ny skolväska! =)

Hannah Montana dricka!!! :D
Fanns miljoner hannah montana saker! Men fick bara köpa denna :( Mamma sa att det andra var onödigt och att jag inte kommer använda det! (okej, true)

Och såklart Sangria!! :) Är helt beroende av det! Drack typ tre glas varje dag! Så mumsigt! :)

Navelpiercing :)

Örhängen :)

Och presenter till mina bajskorvar :)
Visst är jag snäll!? :)

Eminem

Jag älskar Eminem och hans nya album är A-M-A-Z-I-N-G! ♥


Och den bästa låten är just nu:

Eminem - Space Bound

"We touch, I feel a rush,

we clutch, it isn't much
But it's enough to make me wonder what's in store for us
It's lust, it's torturous, you must be a sorceress
Cause you just did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous

if you fuck me over, Cause if I get burnt,

I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt before"

 


Bajs.

Okej, nu får jag fan ta fingret ur röven och göra något vettigt! Har suttit vid datan och gått igenom bloggar! Gud vad mycket man missar på bara en liten vecka? Jag har typ fort. 20 bloggar kvar att läsa, men nu måste jag faktisk gå och göra mig iordning för malmöfestivalen! Duscha, platta håret osvosv.

Jag lovar att berätta om spanien senare eller imorgon! Idag ska jag umgås med mina vänner! :)
Ha en superdag! Puss♥

Hemmaaa!

Heeeeeeeeeeeeeeeej alla söta! :D
Nu är jag hemma! Har ingen jävla aning om varför jag är glad! Imorse var man smått deppig (hallå, vem vill lämna värmen för att komma tillbaka till skolan?) Men snart ska jag ju träffa alla mina bajskorvar så det är nog det jag är glad över! :D
Men nu ska jag gå och fixa lite saker, så lovar jag att blogga mer sen! Puss♥

I Spanien!

Bortrest till Spanien - Mallorca i en vecka! Kommer tillbaka lagom till Malmöfestivalen ;) Alltså den 20 Augusti. Försök att klara er utan mig. Hahah. Btw, varje gång du går in här ligger jag säkert här:


Hahah, nää nu ska jag sluta! Ha det bäst och vi hörs! Puuuuuussss



13 Augusti

Ska nog inte säga God Morgon för ni är säkert inte vakna än!
Fredag den trettonde. Ja, vi får hoppas på det bästa :)
Kl 7 går mitt flyg och vi är framme vid 10! Jag tror att vi landar på hotellet vid 12 tiden! Gissa vad det första jag kommer göra? Springa ner till stranden och inte komma ut från vattnet tills kl 18! =)

Jag tar inte med mig min bärbara dator för det blir jättedyrt! Dock skulle jag kunna mobilblogga lite då&då! Men jag kan inte lova någonting om det inte fungerar! Plus att ibland när jag mobilbloggar så kommer bara bilden fram och inte texten, så om det blir så någongång så vet ni varför :) Har ju inget internet så jag kan inte kolla om mobilbloggen kom fram ordentligt! :)
Men ni får ha det så bra i Sverige och messa gärna ;)
Massor med pussar och kramar! :)♥

Dagens outfit





Dock när vi landat på Mallorca så åker skjortan av och shorsen på =)

Bored

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?

En och en halv timme kvar tills jag ska vakna ;) Har plattat håret och nu håller jag på att ladda ner Eminems skiva. Kom nyss på att jag inte hade dom låtarna på min ipod :o
Kommer säkert uppdatera bloggen hundra gånger till innan jag åker. Haha, men puss♥

blondes have more fun?

Det rengar och det åskar! I love it! Älskar att sova när det är sånt här väder! Men tyvärr kommer jag inte sova inatt! Vi måste vakna kl 3 och det är typ då jag brukar gå och lägga mig så då är det väll inte så lönt?
Därför ska jag sitta uppe och njuta av internet, för jag kommer vara en vecka utan den :( Tur att jag har laddat upp min ipod med massa nya låtar =)

Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?


Tha haiir!

Typ såhär blev det :) Ganska nöjd! :)

Men en sak är säker..

Jag tänker aldrig i hela mitt liv färga mitt hår själv igen! :o


Yes!

Jaaaa! Hela mitt hår har samma färg igen :)
Dock några nyanser ljusare =) Har typ gult hår nu :s haha. Visar sen! Men nu pallar jag inte bry mig mer om mitt hår så nu ska jag äta kladdkaka och glo på gossip girl ! puss♥

the last time.

Sitter med färg i håret en sista gång. Hade en sista blekning kvar så nu försöker jag få min hårfärg jämn. Detta går inte så bra kan jag säga er! Jag har mycket ljusare hår där uppe än där nere... Aja, i Spanien kanske dom tror att det är trendigt? Hahahah.

Shoes

Kan inte säga något annat än jag älskar Demi Lovatos skor! :o

Sometimes you love it, sometimes you don't
Somtimes you need it, then you don't and you let go.

Dagens shopping.

150 kr/st.

500 kr / dinsko & Bianco


Home!

Hemma från stan nu! Blev lite shopping :) Visar sen!
Nu ska jag gå och äta och fundera över om jag ska såga eller snagga av mitt hår! :)
Puuuuuuss♥

Till stan!

Drar till stan nu!
Om du ser en mäniska med blond hårbotten och brunt hår, hälsa! Det är jag.......
Puss♥
Btw. Det går att färga ett svart hår till blont med bara två blekningar! Är inte det coolt? Eller kanske inte....

väääänta

Jaa, nu sitter färgen i och nu är det bara att vänta. Ganska tråkigt om man får fråga mig. Aja, får väll luta tillbaka och glo på ett (halvt) avsnitt va gossip girl :)
BTW, så färgade jag hela håret denna gång. Min utväxt blev inte så jättemycket mörkare än mitt hår så jag tänkte om vi kör hela håret så blir det väll jämt? Eller? Haha, skitsamma, ingen i spanien vet vem jag är så jag får väll vara hur ful jag villl =)

Ha en fortsatt trevlig dag! Puss♥

12 Augusti

GodMorgon!
Idag fick man vakna lite tidigare! Nu ska jag och mamma bleka mitt hår engång till! Sedan bär det av till stan för att inhandla lite saker inför resan - b.la. navelpiercingar =)

Åhhh, om 24 timmar kommer jag befinna mig i värmen! :)
Men nu ska jag gå ner och äta frukost! Puss♥

19.54

Ursäkta mitt fettiga hår, har inte tvättat på ett tag :$
Skoja! Håller ju på att bleka min utväxt :) Håret är typ brunt nu så jag tror jag får köra med en blekning till om jag ska få den färg jag vill ha :)
Btw, det luktar seriöst skit! :O Alltså blekmedlet :)

färga.

Jag är uttråkad och jag hatar min utväxt. Kombinera dom två och vad får man? Jo, en katarina som ska försöka färga sin utväxt. Kommer gå braaa. Har aldrig färgat mitt hår själv. Alltid gått till frisören! Dock har sofie färgat mitt hår engång före summershowen, och det blev ganska lyckat? Så därför ska jag försöka själv :)

Hahah, wish me good luck. Im gonna need that :o

Till sofie! :)

Jag hade helt glömt bort att jag hade en bok och massa tidningar om Tokio Hotel, så igår satt jag och bläddrade igenom dom. Hittade något som Sofie gillar ;)

11 Augusti.

God Morgon bloggen!
Hade faktiskt en mardröm! Drömde att en buss kom och häntade alla niorna och skulle lämna av oss vid respektive gymnasieskola! :o Och om 12 dagar blir det sant! :o Dock inte med bussen. Åh, jag vill inte börja på gymnasiet. Gud vad hemsk!

Iallafall! Idag är min sista dag innan Spanien, eller ja jag har ju Torsdagen också, men då ska jag och mamma fixa lite saker och packa and you name it. Så förhoppningsvis kan jag och skitungarna hitta på något idag!
Men ha en trevlig dag alla! Och verkligen njut av era sista lediga dagar!♥

At dady's

Är hos pappa nu och har gjort klart min film!
Nu drar jag hem och skickar iväg med allt annat dom ville ha! Ha det fint! Puss♥

Videos från igår.



Reklam!

Nu ska jag göra lite reklam här! Som ni kanske har läst så kommer jag bli en danslärare nu till hösten! Och jag tycker alla ni ska gå med! Fashion Dolls är faktiskt kul! Vi går modevisning och dansar lite. Men mest visar vi upp kläder. Plus att detta året avslutas med en stor modevisning på Burlövscentrum! Så jag tycker att alla som vill ska joina ;)


När vi var med i Lundaliv :)

Snart kör jag! :)

Snart ska jag spela in min video till rollsättaren, som btw heter Maggie :) Lite charmigt tycker jag :) Hihi.

hihihihiih

Jag vet att denna är gammal, men jag kan inte få nog av den! Drogat den hela dagen! Hihihih


10 Augusti

Gooooooooooooooooooooooood Morgon!
Denna dagen har ju börjat perfekt! :D Solen skiner och jag har redan fått två jobberbjudanden! :)

Så idag blir det massor att göra! Haha, innan när jag skrev massor att göra, menade jag typ leka med kompisarna! Trodde aldrig jag skulle mena jobba :o Hihih. Dock så har jag två väldigt roliga jobb framför mig!

Det första är dans & det andra är såklart sådespeleri.
Nu ska jag förklara lite bättre för er! David (min danslärare & han som äger min danskola) frågade mig nyss om jag ville bli lärare för fashiondolls 1. Jag har inte tackat ja än, för jag vet inte om jag kommer orka eller kunna pga ny skola! Jag ska tänka på det idag iallafall!

Nästa jobb är till en ny film som heter Poneh.
"Poneh, 14 år, är förälskad i klasskamraten Rudi. Det enda problemet är att hon är en nörd och han tillhör de vackra och populära.
Deras spirande kärlek har inte har någon framtid och motarbetas på alla sätt.
Rudi skäms för deras hemliga möten och just det faktum att han ens känner något för Poneh. Vår hjältinna Poneh är envis och stolt. När Rudi avvisar henne övertalar hon sin bästa nördkompis Birgitta att hämnas mot Rudi och Lana (Ponehs kärleksrival).
Det visar sig bli en överraskande utgång."

Dom har inte satt några roller än så alla roller är fria, både stora och små. Men nu är detta i Sthlm, så rollsättaren tyckte det var bättre om jag skickade in en videohälsning istället för komma upp till Sthlm för en provfilmning. So that's what Im gonna do today!

Jahapp. Detta blir ett långt inlägg... BTW. messade precis med Louise! Hon lovade att hjälpa mig med min dansgrupp så jag tackar nog ja! Great, betyder att jag har ännu mer att göra idag...

Måndag

Nu har alla åkt hem!
Det har verkligen varit en supertrevlig dag på mitt tak! Vi har suttit där i ca 6 timmar och bara pratat och myst! :) Älskar er era fula jälvar! =)♥

I wonder what its like to have it all. To never be afraid to fall


Torres!

Vet ni vad jag tycker är det charmigaste med Torres? Det är hans smilegropar, eller rynkor eller vad det nu är! Men otroligt söta är dom! Älskar när han ler! =)

Make them know that you can make noise.


9 Augusti

Godmorgon alla barn! :)
Och om 4 dagar åker jag till Mallorcaaaa :) Lalalalallalaal

Men nu ska jag gå och tvätta håret för jag fick nyss ett sms där det stog att mina bajskorvar kommer och invaderar mitt hus ikväll :O Men ha en fin dag! Puss♥

Angel don't you cry, I'll meet you on the other side.


Bill Kaulitz - perfektion!

Asså jag kunde inte bägära mig efter att ha varit inne på Sofies blogg!
Men jag svär, om man slår upp ordet perfektion i ordlistan så kommer det garanterat upp en bild på Bill!

Ja, nu tänker alla säkert på håret, sminket och kläderna. Men om vi skiter i det. Kolla in andsiktet! Ögonen, näsan, munnen, haka... Han har ju så himla fina drag! Allt på honom är så jävla perfekt! Helt sjukt!
Och kalla ni honom bög & ogilla honom hur mycket ni vill. Men ingen kan förneka hans perfektion!


Nostalgi - Enrique!


Fick en sån Enrique Iglesias kick och laddade ner nästan alla hans låtar! Jag kommer ihåg mycket jag gillade dom när jag var mindre! :) Bjuder på några gamla godingar =)

Ring my bells


Rhytm Divine


Bailamos


Could I have this kiss forever - ft. Withney Houston




Men jag älskar hans nya låt med Pitbull! I Like it!

 


8 Augusti

Gooooooooooooooooood Morgon!
Finns seriöst inget bättre än att sova när det regnar! Det är så mysigt att höra regnet och det blir så lagom kallt så man kan vira in sig i sitt sköna täcke! :)

Dock är reng inte lika kul när man är vaken! Därför ska jag snart dra mitt arsle upp till TV rummet och glo på Sagan om de två tornen! Kollade klart på hela ettan igår så nu är det dags för denna!
Nu ska jag gå och be mamma göra varmchoklad till mig! Puss♥

I love the way you lie.


igår

Käka pizza vid en annan del av Teckomatorp :)

Sofie & Maja!

Jag lägger upp denna för jag fick inte ta snorkråkebilden :)

Soooooooooooooofie ! :D

My äter som vanligt dåva! :)

Hahaha, älskar denna bilden! Maja är så cool och min blick är fan klockren. Hihi, förlåt maja :)

Japp, man var lite trött kl 6 på morgonen :)


Mitchel!

Mitchel Musso - Shout it

Killar borde klä sig mer som han! :)


Katarina & My humor på högnivå!


And he was like: Grillspett!
xD

7 Augusti

God Morgon Bloggen!
Jag är så seg man kan bli! Därför ska jag spendera dagen med att pigga upp mig med kladdkaka och sagan om ringen! :) Har nämligen lånat dom förlängda versionerna av My! Även om jag har sett SOR miljader gånger så har jag aldrig sett dom förlängda :) Plus att Elijah Wood är sååå söt!

Ha en fin dag! Puss♥

Drar till My!

Drar till My nu och sover där! Om vi inte hörs ikväll så hörs vi säkert imorgon!
Puss♥

Insekter.......

Förlåt för man inte har bloggat idag, men små svarta äckliga kryp har typ attackerat våra fönster! Så sånna gubbar kom och sprejade indesktsmedel så har inte haft tillgång till datan.

Men nu kan jag visa Dagens oufit! :)

6 Augusti

God Morgon!
I morse så spöregnade och åskade så det tyckte jag var mysigt!
Idag ska jag till Teckomatrop med Sofie & Maja! Kommer bli supertrevligt! Älskar Teckomatorp efter att vi hittade sjön! :)

Nu måste jag gå och fixa den där saken på mitt huvud som ni kalla hår, men jag kallar bajs :D
Ha en bra dag! Puss♥

Bara för att jag har väldigt tråkigt och detta är kul!

300 frågor och svar

1. vad heter du? (ditt riktiga namn)
Katarina Czabafy
2. vad kallas du?
Katta, katti, patti, slatti
3. vad vill du bli kallad?
Allt går bra!
4. födelsedatum?
16 sep
5. stjärntecken?
jungfru
6. lunar?
har ingen    
7. msn?
[email protected]
8. helgon?
har ingen
9. vart bor du?
lund
10. vad har du för mobil?
Nokia N97
11. har du en egen dator?
Yes
12. vem är din/dina bästisar?
My, Hanna, Sofie, Ida & Maja!
13. har du något husdjur?
Tyvärr inte
14. vad ska du göra i sommar?
Sommaren är snart slut! :( Men leka med bajskorvarna och Mallorca!
15. favoritfärg?
blå
16. turnummer?

4 & 9
17. vad älskar du mest?
mat & att sova
18. intressen?
typ dans :)
19. favoritband?
Tokio Hotel
20. favoritlåt med ditt favoritband?
går inte att välja! Men typ in die nacht
21. namnsdag?
25 november
22. vad skulle du vilja heta? (för-andranamn-efternamn)
Kvittar, dock gillar jag inte mitt fina ungerska efternamn! Så det tar vi gärna bort =)
23. vad heter du på din msn just nu?
katarina.
24. hur många online?
palla logga in :)
25. vem är nummer 15?

jadu
26. vem har du blockat?
många
27. hur många olika grupper har du?

online/offline
28. har du några olästa mejl på hotmail?
maybe?
29. har du några nya kommentarer på bdb?
Orkar kolla, men säkert inga. Har inte laddat upp någon bild på evigheter!
30. isf hur många?
0
31. hur ser din drömkille/drömtjej ut?
oh he's hot!
32. beskriv ditt hår?
typ sär?
33. har du några piercingar/tatueringar?
ears and navel.
34. vart skulle du bo om du fick välja?
USA
35. bor du i lägenhet eller villa?
both
36. vilken färg är snyggast på kläder?
meh? Beror på hur plagget ser ut.
37. vad har du på dig?
Pyjamas
38. har du något i håret just nu?
toffs och klämma
39. vad har du gjort idag?
Ätit på vårt tak med mamma, tyckte det var coolt!
40. vad ska du göra imorron?
En annan del av Teckomatorp
41. hur mår du just nu?
Finfint.
42. hur brukar du annars må?
gött!
43. är du sjuk?
nej
44. har du ont nånstans?
Nepp! Helt smärtfri :)
45. har du gått till tandläkaren detta året?
nej
46. vad heter din mamma?
eyy, det är min raggningsreplik! :o
47. har du några syskon?
Nej
48. vilket är ditt favoritdjur?
doggii
49. äter du ofta godis?
Jadå!
50. vilket är ditt favoritgodis?
Typ allt surt?
51. vad är det finaste som finns?
mina vandrande bajskorvar :D
52. vilken är din favoritdryck?
Sangria - bara för jag saknar den! :(
53. vilket är ditt favorit tv-program?
Haha, solsidan! :)
54. vilken är din favorit vecko dag?
fredag och lördag
55. vem är din förebild?
Palla förebilder, palla vara som någon annan?
56. vad är bäst med dig?
har bäst humor! he he
57. har du några komplex?
mja, nej :)
58. hatar du någon just nu?
Ääääh, its in the past now!
59. saknar du någon just nu?
Nej, eller jo Ida lite :$
60. har du kysst en apa?
åh ja!
61. vilket husdjur skulle du vilja ha?
en hund !
62. är du allergisk mot något?
Fisk! Typiskt, jag som vill prova sushi!
63. har du ngt nytt gb-inlägg på bdb?
Säkert inte.
64. hur många bilder har du lagt ut?
ca 2000 tror jag.
65. vad har du valt för bild här ovan?
Heeh?
66. vilket band är det dåligaste som finns?
slipknot :)
67. är du kär?
Nej.
68. isåfall i vem?
-
69. vad är din civilstatus?
singel
70. vad har du för sexuell läggning?
Bög.
71. är du homofob?
älskar bögar, sålänge dom håller sitt sexliv privat :)
72. är du medlem på någon annan sida än bilddagboken?
men, bdb är så last year?
73. isåfall vilken/vilka?
Fejjan is the shit!
74. vilket är det fulaste tjejnamnet?
ehm, typ sånna dubbelnamn som Lisa-Margareta. haha.
75. vilket är det fulaste killnamnet?
Isildur.
76. har du varit hos frisören det här året?
Japp.
77. använder du nagellack?
ja
78. har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
Persiener
79. har du eget rum?
ah
80. har du en dubbelsäng?
Ja, hos pappa.
81. har du en egen platt tv?
Yes I have
82. när flyttade du senast?
i december .
83. vilken stil har du?
Min egen kanske?
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
Michael Jackson! Han står först, men sen Bill, Fernando, Ryan, Eminem, Tila Tequila, Miley Cyrus, Eron.. hm, vem mer?
85. vilken kändistjej har snyggast kropp?
Miranda Kerr
86. vilken kändiskille har snyggast kropp?
ähws, måste säga Puyol... men Fernando Torres och Tom Kaulitz tar denna för hela dom är snygga! :)
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
Nej.
88. har du hoppat studsmatta det här året?
Nej, fan det har jag inte! Det måste jag göra! :o
89. vilken är den godaste frukten?
hmm, är vattenmelon en frukt? :s
90. äter du grönsaker varje dag?
njaa
91.haha råka trycka bort frågan. hahah :P
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
Överviktig! Bigest loser nästa?
93. hur lång är du?
177 typ
94. är du nöjd med dig själv?
Ja det är jag!!
95. vad är du bra på?
eeeeeeeeeeeeeh...
96. har du en egen hemsida?
bloggen gälls va?
97. är du meldem på den engelska bilddagboken?
visste inte ens att den fanns, men lönt att vara medlem där när man kan vara på den svenska?
98. hur gammal önskar du att du var?
Vill vara typ 17-18-19 och stanna där förevigt!
99. vad är klockan just nu?
02.12
100. är det jobbigt att svara på frågor?
börjar faktiskt bli...
101. hur ser din dataskärm ut?
platt
102. har du städat idag?
nej
103. har du varit ute idag?
ja.
104. vem ringde du senast?
Pappa
105. vad var du senast arg på?
Har inte varit arg på länge :)
106. vad har du för status på msn just nu?
offline
107. vad har du ätit idag?
pizza
108. önskar du att du var tjockare?
absolut inte.
109. hur många hus har du bott i?
6 tror jag.
110. är du medlem på last.fm?
vad är det?
111. lyssnar du på webradio?
nej
112. bäddar du sängen?
Mamma gör det :)
113. har du lätt för att somna?
om man är trött :)
114. snarkar du?
Nej! Har dock snackat :)
115. vad har du för startsida?
google
116. har du ett sladdlöst tangentbord?
Ja.
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?

Nepp, bara om det är många som ska höra.
118. vad lyssnar du på just nu?
Mitchel Musso - You didn't have to walk away.
119. vad har du för ögonfärg?
Bruna
120. vill du tatuera dig?
Ja!
121. vad har du för visningsbild på msn?
Bill Kaulitz ofc! :)
122. vilka sidor/program är du inne på nu?
bloggen, youtube, watch-series och dessies? Haha, vet inte varför, har nog glömt kryssa!
123. laddar du olagligt ner musik?
oh yes! Im a very bad girl!
124. har du en egen ipod?
Ja
125. är du fet?
Ja
126. vad önskar du dig i julklapp?
Dildo av sofie!
127. ska du köpa prada mobilen?
Den suger som in i!
128. har du sett filmen ’linas kvällsbok’?
åhws bäst!
129. är du emo?
Nej.
130. vad stör du dig på?
Justin Bieber
131. vad är emo enligt dig?
musikstil
132. brukar du lyssna på hög musik?
alltid.
133. vad gör du om dagarna?
beror på
134. tycker du om popcorn?
Bäst på pizza!
135. vilken är din favoritläsk?
coca :)
136. vad är din favoriträtt?
hamburgare, lätt!
137. vad tycker du om raggare?
Beror på hur dom gör det. Vissa kan bli helt creepiga ju.
138. vad tycker du om punkare?
coola ibland =)
139. har du skärt dig nån gång?

Nej.
140. är du död?
Ja! Du anar inte hur många gånger jag har dött! Pyh!
141. är du osynlig?
I wish.
142. filar du naglarna?
Orkar inte.
143. har du fräknar?
Nej
144. har du posters på dina väggar?
Ja! Mina fina Tokio Hotel posters! :D
145. vem är snyggast i my chemical romance?
Squeeze me?
146. vem känner du som har haft mest mobiler?
Min morbror! Eller Madde!
147. vilket är ditt favoritämne ?
Rast?
148. vilket ämne hatar du?
Alla förrutom rast! Och musik! :)
149. vilket ämne har du bäst betyg i?
har typ vg i alla ämnen
150. vilket ämne har du sämst betyg i?
idrott :)
151. favoritstad?
Helsingborg!
152. favorit loka?
Päron
153. hatar du din dator?
Nej, den är faktiskt ganska snäll :)
154. älskar du din dator?
den hos pappa ja!
155. är din dator bög?
Mer lesbisk tror jag.
156. vad är ditt favoritplagg?

eeeeeeeeeeehm.
157. vilka affärer handlar du oftast i?
typ MQ?
158. vart handlar du? (stad)
Lund
159. favorit tv-serie?
Hannah Montana, lätt!
160. tycker du top model är roligt?

jadå!
161. vilken är din favoritbok?
En av Katarina Von Bredows böcker, kommer inte ihåg vilken det var, men den var bra! :)
162. favoritfilm?
Rise of the evil! Ääääslskar skådespelaren!
163. vilken är den bästa musikgenren?
Jag lyssnar på typ allt, men RnB ?
164. bada eller sola?
båda
165. katt eller hund?
Hund.
166. åska eller sol?
sol, men dock så kan det vara mysigt när det regnar och åskar.
167. vinter eller sommar?
sommar
168. knarkar du?
ja, kokain, herion, piff och puff, hey baberiba.
169. röker du?
händer
170. super du ?
händer
171. äter du?
händer
172. snusar du?
händer
173. röker vattenpipa?
Nej.
174. är mer gott?
visstvisst
175. tycker du om salt?
Nej :)
176. har du kysst din egna spegelbild?
noo, så ego är jag inte.
177. vad tänker du när du ser din spegelbild?
Oh, i wouldn't want that white chocolate to melt...
178. ät en banan!
Jag har inga hemma :(
179. har du runkat nångång?
Me gusta manar rapido. Lär er spanska :)
180. använder du för mycket hårspray?
Sådär.
181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?

Nej
182. favorit säng?
Den hos pappa! Stooooor :)
183. har du sovit i en säng på ett varuhus?
Nej.
184. har du haft sex med din bästa kompis?
Japp, vi sätter på varandra varje dag.
185. vill du ha sex just nu?
nejtack
186. vem av alla du hånglat med är bäst på det?
hahahahhahah... Viktor.
187. favorit meny på donken?
Big mac förfan!
188. donken eller burger king?
Donkan, lätt!
189. svart eller vitt?
båda ?
190. rosa eller grönt?
rosa
191. död eller levande?
levande
192. rädda joppe?
nej, låt honom dö.
193. tittar du på tv just nu?
nej
194. skulle du kunna vara med i en porrfilm?
nejtack
195. favoirt karaktär i simpsons?
maggie
196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen?
Lätt!
197. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson?

Nej! Michael Jackson sa jag ju?
199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182?

Inte för jag vet hur dom ser ut, men nej :)
200. städat eller stökigt?
Städat om någon gör det åt mig, annars stökigt :)
201. bästa sex platsen?
Underskatta fan inte sängen! :o
202. favorit halstablett?
typ extra starka ?
203. är du ofta sjuk?
Faktiskt.
204. gillar du anonyma bevakare?
Du snackar om bdb nu va? :p
205. vågar du rapa högt inför andra?
Ja? Hur ska man annars leka hjelmut?
206. skriver du mer än 2 utropstecken?
ibland!!!!
207. vad är klockan nu då?
02.37
208. vad är det för datum?
6 augusti
209. vad ska du göra sen?
Antingen sova eller glo på gossip girl
210. är du inne på msn nu?
nej
211. hur många har du blockat på din msn?
många
213. är jonte söt?
Jätte!
214. vart handlar du helst mat?
Donkan!
215. vilken är din favoritglass?
b&j
216. hemmakväll eller fest?
beror på humör. jusst nu, fest.
217. privat fest eller festa med folk på stan?
båda är trevligt.
218. ditt nordiska favorit land?
dansklandet :)
219. älva eller vampyr?
Have to go with vampyr, föredrar dock varulvar ;)
220. gud eller djävulen?
gud ? :P
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?
onsynlig, kunna flyga och läsa andras tankar !
222. hus eller lägenhet, vad väljer du?
Hus
223. favoritgrönsak?
gurka ?
224. har du anorexia?
Nej
225. vem shoppar du helst med; ensam, med kärleken, med kompisen eller med morsan?
Pappa, han betalar.
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M?
nej?
227. Hur vill du dö?
utan smärta
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör?
Nejtack.
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör?
Aska.
230. är bilddagboken den bästa sidan som finns?
verkligen inte.
231. hur ofta sitter du vid datorn?
för ofta
232. har du klippt ditt eget hår?
Yes.
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören?
Noo
234. Favoritöl?
Öl är gubbdricka! Fina flickor dricker whiskey. Hahah?
235. vitt eller rött vin?
rött
236. öl eller vin?
vin
237. coca cola eller red bull?
cola
238. vad ska man blanda vodkan med?
apelsinjucie, schvepps, eller hallonsoda.
239. havet eller sjön?
havet
240. favorit ö?
mallorca.
241. vem står dig närmast; mammsen eller pappsen?
pappa
242. vad klarar du dig inte utan?
friends
243. behöver du mer kärlek?
Ja
244. blir du full varje helg?
Nejdå
245. är du natt eller dag människa?
natt
246. är du vampyr?
jag är en vampyr, jag suger och spyr
247. har du varit med i något rollspel?
jaaop
248. favorit the sims- spel?
spelar inte det
249. festa eller festival?
Båda! Men nu ser man ju fram emot malmöfestivalen!
250. ska du på pride?
nej?
251. vill du det då?
nej ?
252. är du transa?
hahaha, chicks with dicks. hahah
253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
oh, so much!
254. vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt?
hm, bakåt
255. barn eller vuxen?
tonåring!
256. när ska du flytta hemifrån?
18 !
257. eller har du redan gjort det?
Tyvärr inte.
258. går du i kyrkan varje söndag?
Nej.
259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll?
nej, det är ju ferdagsmys då! Har inte tid med sånt trams då!
260. har du piercat någon?
Nej och skulle aldrig klara av det heller!
261. är du laglig?
jag är sneeell
262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
ja, silikonpattar ffs
263. värsta musikstilen?
typ sådan skrikmusik som slipknot
264. rese sätt du föredrar? (båt, bil osv.)
åååh, färja! :D
265. är britney en bra mamma?
Det är hon säkert! LEAAVE BRITNEY ALONE!!!!
266. vem är du mest lik i mumintrollet?
Haha, My kanske?
267. vilken skådespelare är hetast?
Just nu, Taylor Lautner!
268. tvättbräda eller ölmage?
åh, låt mig tänka lite... hm svårt val, men måste säga tvättbräda!
269. vill du ha barn?
Nej
270. har du sjungit singstar nångång?
Ja.
271. vilken är din favorit då?
RnB
272. favorittparfym?
DKNY - pure
273. använder du deodorant?
jao
274. är du beroende av nånting?
brun
275. hur mycket väger du?
55
276. favorit radio kanal?
the voice & rixfm & nrj
277. favorit bil?
Range Rover! :)
278. vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år?
Va?
279. favorit författare?
katarina von bredow
280. vad vill du bli när du blir stor?
häst, men om inte det funkar så skådespelare :)
281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet?
sofia
282. senaste biofilm du såg?
Eclipse
283. skulle du torka dig med pengar om du hade 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000?
Nej, varför skulle jag?
284. är du rik eller fattig?
Mellan typ?
285. vad tycker du om beckham familjen?
Posh gimme your closet?
286. favoritsport?
dans och fotboll - men bara när Torres spelar!
287. silver tåget eller kustpilen?
?
288. har du sett filmen Spökhistorier?
Nej
289. var den bra då?
Jätte...
290. vilken historia är läskigast?
dead silence
291. har du långt hår?
Ganska.
292. vill du ha längre/kortare?
längre
293. schlager nörd eller?
Naa
294. kunga familj eller president?
president!
295. sämsta veckodagen?
nu på sommaren är alla härliga :)
296. har du en dålig hår dag idag?
ja. :/
297. tror du på ett liv efter döden?
Ah.
298. är du politiskt intresserad?
Inte ett dugg.
299. är du rädd för att dö?
Nej.
300. vad är klockan nu då?
02.57

Nattblogg

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Japp
3. Är du uttråkad? Ganska
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Ofcöörse!
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nepp

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Yes
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Yes
5. Har du kysst någon? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Kanske?
7. Är du kär? Nepp
8. Vill du gifta dig i framtiden? Yes!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Just nu - vild utekväll! :)
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Yes
3. Gjort nåt du ångrar? Japp!
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Har jag säkert.
6. Ätit en hel tårta? Har jag säkert :)
7. Gjort bort dig offentligt? Gör jag hela tiden?
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej :)
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jag var liten så jag fattade nog inte :)
10. Velat försvinna? Japp!

skit
Vad såg du på tv sist? Har inte kollat på Tv på evigheter!
Vems blogg läste du sist? kaulitzandthegs.blogg.se
Vad åt du sist? Kladdkaka
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Kusinvitamin
Vem messade du sist? Sofie
Vad läste du sist "bok"? Bra svenska där, men har inte läst på evigheter :)
Vem kramde du sist? Mamma (a)
Vem bjöd du sist på något? eeeeehm... Jo My på subway! :)
Vad köpte du sist? Subway! :)

mysigt värre!

Kolla in min lilla myshörna! =) Och utsikten är sexigt värre. Lovley! :)

asos


Kom in! :D

Ja! Kom äntligen in på bloggen :) Dock är det jävligt segt, men jaja!
.
Nu när min födelsedag börja närma sig (1 månad och 11 dagar kvar) så har jag börjat kolla upp lite saker jag vill ha! Och högst upp på önskelistan är detta:
En Land Range Rover Sport Supercharged - 06!
Älskar Range Rovers, men denna är lätt snyggast! :D



Så, nu vet ni vad jag vill ha! :)
Den går på 383 000:- :D

Update: Det går också bra med en Land Rover Range Rover Sport TDV6 / HSE / Tak -07! ;)

Muu! Jag kommer inte in på min blogg! Det ...

20100716578 (MMS)

Muu! Jag kommer inte in på min blogg! Det står att jag är förbjuden på denna sidan... Jaha, så trevligt då. Men ska forsätta försöka mig in på bloggen! puss :D


You can make the darkness shine


Liverpool.

Ingen har väll missat att jag gillar, nej förlåt älskar Fernando Torres? :) Vilket betyder att jag är en liverpoolare! Dock gillar jag det spanska laget sååå mycket bättre. Alla där är så härliga! I liverpool gillar jag bara Torres och Gerrard!

Men till min poäng! Min pappa är så snäll att han tänker köpa biljetter till någon av deras matcher! IIIIIIIH! Vi ska nog se dom i antingen liverpool, london eller manchester ! :) Åh, vad jag är glad!!
Men då måste jag stå ut med att kolla på en heeeel fotbollsmatch. Haha, gud vad jobbigt! Äsch, jag kommer vara upptagen av att dregla över Torres! :)

IIIIIIIiIIIIIIIiiiiIIIiiiihhhh! Tänk att jag ska snart se honom på riktigt! Undra hur det kommer gå! Jag dör bara av att se honom på TV! (it's true, fråga bara My! :D)
♥♥♥

Mitchel Musso


Ni vet Mitchel Musso, Oliver från Hannah Montana? Jo, han har släppt ett album som heter Mitchel Musso och den kom typ ut i Juni. Igår såg jag hans video till låten "Hey" och blev lite intresserad av hans album. Jag tyckte faktiskt att den var helt okej! Med tanke på att han är en Disney Channel stjärna och det är hans första album så trodde jag att det skulle vara ganska mesigt, men det var faktiskt helt ok!
Inte världens bästa låtar precis, men inte dåligt heller!

Så jag tipsar verkligen om hans album! Jag kan t.o.m bjuda på en låt =)
×
×
×
Mitchel Musso - Do it up


Dagens


4 Augusti

Goooood Morgon!
Fult väder idag! Inte kul! Tur att man snart ligger på en strand i Mallorca ;)

Idag ska vi nog till momo och mofa, och nu måste jag skynda mig! Sitter här i pyjamas och helt ofixad.
Ha en fin dag! Puss♥

Godnatt!

Ush vad jag suger på att blogga, men jag har inte pallat idag :)
Imorgon kan jag iallafall lova några inlägg! Ett handlar om England och det andra om en klänning ;) Hihi.

Men nu ska jag sitta vid datan tills jag somnar! Puss! =)♥

en moootorcykel



Japp, vi har sämst humor :)

3 Augusti

God Mooorgon!
Detta "god morgon:et" skulle kommit mycke senare, men någon *hostsofiehost* väckte mig! :) Men aja, måste verkligen sluta sova bort dagarna! Med tanke på att det inte är så många dagar kvar!! :O

Idag ska jag chillaxa här hemma och verkligen njuta av den lilla tid vi har kvar. Åååh, jag vill verkligen inte börja gymnasiet!! :/
Ha en fin dag alla barn! Puss♥

Hurva!

Hihihih =)


Jaaaaaaaaaaaaa :)

För er som såg finalmatchen i VM, Spanien - Hollad, kommer säkert ihåg att Torres slet av en muskel när han sprang :( Och egentligen var det så att han inte skulle vara med i början av premier league, men nu mår han bättre och har just börjat träna igen! Aaaaaaaw putte! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bildbomb!!






Nu är Katarina glad! :D
Fernando Torres♥

Hihihih.


-


Hahahah!
Åh gud, jag vet inte varför jag hatar Justin Bieber så mycket! Kanske för att hans låtar är mesiga och handlar om samma sak allihoppa? Eller för att han ser ut som en 12 årig tjej? Eller för att han är känd bara pga av Usher made him? Och han forsätter vara känd bara för småflickor tycker han är snygg?
Nää ish! Justin Bieber är inget för mig! Har faktiskt ganska mycket emot honom. Blää.

2 Augusti

God Morgon!
Gud, det känns så deprimerande att skriva Augusti, men man får väll vänja sig.

Idag ska jag och My till Hurva!
Vi skulle ju ha en world tour of skåne, men det blev aldrig av. Så nu tänkte vi att måste fan åka till hurva! Hihih! Ni som har sätt Johan Glans world tour of skåne förstår nog varför! :)
Nu ska jag gå och platta håret! Kramar!

Godnatt!

I en annan del av Teckomatorp!


Michael!

Ny låt med Michael Jackson & Akon!
♥♥♥

Hold my hand.

Je t'aime



1 Augusti

GodMorgon!
Dålig dag idag!
1 Augusti, fult väder, regnet öser ner & jag har mensvärk! Niiice!

Nu ska jag lägga mig i sängen och inte vakna förrän det är
1 juli, fint väder & jag har inte mensvärk!
:D

idag.

Nu har alla gått :)
Har suttit på balkongen och snackat typ hela kvällen.
Bjuder på en bild från idag. Min moster ville inte vara med i min blogg :( Haha

Pusss♥

RSS 2.0