Helgen

Helgen har varit nice!
I fredags skulle vi gå all in för att fira mitt körkort, och vi gick all in! Kom till emporia lite tidigare, åt med Hampus och Robin, sen drack vi. Gick på personalmötet där vår chef hade köpt två bag-in-box, så körde alla på! Efter det drog vi till ölkafeet och där drick vi som fan. Efteråt drog vi till Ice och gissa vad.. Där drack vi ännu mer. Så gissa hur jag mådde sen. Vid 5tiden däckade jag hos Hampus och på morgonen vaknade jag fortfarande full. Han drog till jobbet och jag drog hem. Efter några timmar piggnade jag till och drog och jobbade! Efter jobbet hade jag en sjukt slapp myskväll. La mig i sängen med gossipgirl och choklad och somnade tidigt som ett litet barn :) 

Idag är jag ledig och ska ut i solen med Sofia! Fint ska det va! Är jättesugen på glass! Ha en underbar söndag nu!



Torsdagsmys

Jobb i 8h igår med, sen när jag slutade åkte jag till Lund och mötte upp Hampus. Vi köpte cider och chokladcheesecake (det godaste som finns) och satte oss i Stadsparken och stekte i värmen! Mot kvällen ringde vi Jesper och efter han hade slutat kom han in till Lund och åt middag med oss på viggos! Efter sjukt god mat och trevligt sällskap åkte jag och Hampus hem till honom och sov.
Idag har jag fått hem mitt körkort!! Så körde bil och hämtade ut det! Så himla glad! Nu ska jag bara softa för senare ska jag in till Malmö och luncha med Hampus, sen ska vi på personalmöte och efteråt är det fest! Najs fredag!! 
Ha det fint alla! 

Glad




Lillördag

Igår jobbade jag i 8 timmar i en tom butik.. Nästan inga kunder och vi va två som jobbade ute i butiken. Ensamt och sååååå tråkigt! Men när jag slutade klockan 5 så var det så varmt så humöret va på topp!
Åkte hem och tränade!! Har inte tränat på 1-2 veckor så det kändes så bra! Magen brände som in i!
Klockan nio åkte jag in till Lund för att träffa Jesper, Hampus och Anton för att ta en öl ute. Slutade med shots kl 1 på natten!
Nu är jag konstigt nog pigg och glad och påväg mot jobb! Efter jobbet ska jag hänga med Hampus! Hörs later bloggis! :) hahah så töntigt det lät...



20 maj

Och dagen fortsätter bra! 
Fick rast samtidigt som Rebecka så vi satte oss vid yogiboost (efter jag ätit upp min redfellas såklart!) och åt det godaste jag har ätit på länge! Min mage mådde som den förtjänade, men så värt det! 
När jag kom hem väntade pappa med vin, choklad och tårta för att fira mitt körkort! Så himla gosigt! 
Nu är det mys framför gossip girl i sängen tills jag somnar! Underbart avslut! 




Livet är fint

Några saker som gör mig glad idag
• att det är fint väder ute
• att jag har tagit körkort
~ att jag klarade skrivningen och två timmar senare klarade uppkörningen! 
• min Hampus 
• att Niklas gick igenom styrservon med mig igår när alla andra tyckte det var jobbigt att jag bara tänkte på körkortet 
~ det kom på min säkerhetskontroll och jag hade inte gått igenom det med min körlärare!!
• att jag hinner till jobbet nu
~ hann hem och duscha och byta om (på 10 min!!) vilket jag inte trodde jag skulle göra :)
• att jag ska äta redfellas till lunch! 
• att jag har världens finaste vänner som jag aldrig lyckas träffa! Men snart så! 
• att jag precis fick in en bra lön på den tiden vi var arbetsbefriade från jobbet! ;)
• att jag kan radera alla körkortsfrågor jag har på mobilen! 
SÅN BRA TISDAG



Det handlar om att tappa bort sig och aldrig vilja hitta vägen ut

Underbara dagar efter underbara dagar! 
Igår åkte jag ju hem till Hampus för en grillkväll, så han och Jesper hade förberett allt, grillspett (bacon och banan, fysatans vad gott det va!!!) fläskfilé, jättegod sallad, bea, you name it! Så vi grillade, åt, drack öl, vin och cider och hade det så himla trevligt. Sen hade grabbarna en till överraskning till mig så jag fick gå upp sist till lägenheten, och där hade de dukat upp kladdkaka med grädde och jordgubbar! Så himla gott! Att de sen kom med en påse lösgodis gjorde bara kvällen oslagbar! Så där satt vi och drack och åt och hade oss! Så himla fin kväll!

Idag hade jag och Hampus en riktig bakisdag, fastän vi inte ens var bakis! Vi sov ut, åt bacon med grädde och sylt (mycket godare än det låter!:)) till frukost, latade oss i soffan och kollade film och Disney, gick en promenad i jakt på kebab och pizza! (Tjockisvarning japp) och latade oss ännu mer. ASNICE!
Tyckte det var lite coolt att vi lyser. Edward Cullen is that you?


Imon ska jag upp tidigt för att köra ut la familia till flygplatsen, sen ska jag plugga, sen ska jag ha körlektion, sen ska jag plugga, sen ska jag fika med mina tjejer, sen ska jag plugga och sen ska jag hem till Jesper och äta middag där och sen ska jag sova tidigt för på tisdag smäller det!! 

Min vecka.

Wow vilka fantastiska dagar i Barcelona och montserrat! Lovar att visa bilder i ett annat inlägg! Har inte riktigt tid just nu!
Igår vi iallafall hem, och jag hann inte ens vara hemma i 5 min när Hampus ringde och tvingade ut mig. Så träffade honom och Jesper i Lund och vi var lite på karnevalen men gav upp och gick och åt istället. Mina fina grabbar! 
Idag fyller min pappa 50, så jag har varit hans personliga chafför och kört runt familjen till Helsingborg, Lomma osv :) 
Just nu är jag påväg till Malmö! Ringde Hampus och han sa att de har gått all in för en grillkväll, köpt mat och godis för 1000kr. Haha mina killar är bäst och detta kommer bli en riktigt bra dag! 
Bloggar mer sen! Pussisar
Utsikten från mitt fönster. Uppe över molnen :)

Jesper och Hampus igår efter vi hade ätit. Mätta och belåtna :)


Barcelona/Montserrat

Nu kära vänner, drar jag, pappa och några till till Spaninen för att fira min pappas 50 års födelsedag. Så den 17 maj är vi uppe bland bergen i Montserrat och firar honom.
Så först blir det några dagar i Barcelona och sedan vidare till Montserrat!
Vi hörs väll någongång, ingen aning om jag kommer ha internet eller inte, men jag är hemma till helgen iallafall. Ha det bäst.
Några fina bilder från fina Montserrat och hotellet vi bor på =)
 

He had these eyes you could get lost in. And I guess I did.

Gårdagen var en bra dag! 
Drog ut på stan för att köpa mig en bästa vän. Michael Kors väska. Ska visa någondag. Blev nog lite kär i min nya bästa vän! Sen drog jag och jobbade i några timmar och efteråt sprang jag hem till Hampus (nej Kattis nu ljuger du, du åkte faktiskt buss!) precis lagom till Eurovision och god middag! Perfekt!

Idag vaknade vi och min man skulle iväg till jobbet så jag åkte in till stan och träffade min saknade Olivia! Vi pratade iväg timmarna och det var så mysigt att träffa henne igen! 
Sen åkte jag hem och fixade lite grejer för imorgon åker jag på äventyr! Puss på er! 




9 maj

Fredag idag och jag är ledig! Najs! 
Igår fick det bli Eurovision mys med Hampus! Så åkte hem till honom efter jobbet och så kollade vi på lite serier, lagade asgod middag och kollade såklart på esc! Romänien var lätt bäst. Jesper kikade förbi en liten stund efter han hade slutat jobba och åt av vår puliga mat! Pommes, entrecote och sallad! 

Btw kompisar! Imorgon är det ingen vanlig dag, och nej jag pratar inte om att det är final i esc, utan att imon är det min SISTA dag på rensningskuren!!! Jag har klarar av TRE hela månader! Så stolt jag är över mig själv, och tack till alla som har stått ut med mig och mina matvanor! Haha! Så imon gäller det att bita ihop en sista gång när jag och mina män ska se finalen! 

Idag är det softmode on. Har ingen lust att röra mig så det blir en lugn hemmakväll! Tar igen det imon! Puss på er alla.




Det är bra nu indeed

Det händer så mycket jag hinner knappt med själv! 
Igår var jag ledig så jag spenderade min dag med att plugga körkort och sånt som behövdes göras! Sen på kvällen åkte jag hem till Hampus med Jesper och så spelade vi guitarr hero och försökte kolla på några skräckfilmer, men de va så kassa. Sen sov jag över hos Hampus och idag var det bara att vakna och köra i två timmar för att sen springa till jobbet. Skulle egentligen kolla Eurovision med Hampus ikväll, men har en jobbig dag imon! Körlektion kl 8 på morgonen och sen direkt till jobb och jobba till kl 5...
Men jag är så himla lycklig:)





What seemed like a good idea has turned into a battlefield

Update på mitt fabulösa liv!
Igår var jag och Sofia på emporia och letade kläder! Efter några timmars letande så mötte Hampus upp oss och så fortsatte vår lilla shoppingrunda. Enda som fick följa med mig hem va denna supermantröja som Hampus så fint modellar för :) 

Efteråt mötte vi upp Jesper och så drog vi och spelade biljard och drack öl och vin! :) asmysig kväll och den sista avgörande matchen vann vi tjejer ;) :D


Idag har jag jobbat! Och efteråt drog jag hem till Hampus och hängde några timmar med honom. Sen kom Jesper och Rebecka och nu så ska vi ha filmkväll! Myspys söndag! 

My boys right now! Lagar mat och allt! :* 



3 maj

Hej bloggisen. (Hej Kattis!) :)
Igår så planerade mina vänner massa kul men eftersom jag jobbade så kunde jag inte hänga med :/ trodde det skulle bli en deppfredag men det blev det inte!
Hampus va hemma och va lite sjuk och ledsen så jag tänkte att som den fantastiska vän jag är att jag drar hem till honom med ben&jerrys! Så jag drog med Jesper och så åkte vi hem till Hampus efter jobbet och överraskade honom! Planen va egentligen att dra med honom på 7D bio, men vi var så sega, så det blev en hemmakväll hos honom istället. Mina två män laga mat och vi drack vin och kollade på film hela kvällen istället. Supertrevligt! 

Idag är min lediga dag och jag är påväg in till emporia (can't get rid of that place) och ska shoppa med Sofia! Min pappa fyller 50 snart och han har beordrat mig att ha något fint fancypancy på mig! Så off we go och letar någon fin klänning! 
Sen efteråt ska Hampus dra med mig på nått biljardställe.. Ingen aning om vad men alltid kul med sällskap! :)

Har tyvärr ingen bild att bjuda på.. Så bara tar något random för att det inte ska se tomt ut



Min Valborg

Efter en heldag på jobbet så satte jag, Rebecka oss på möllan och sen kom Hampus och mötte upp oss. Vi pratade iväg timmarna så när vi ville dra ut sen kände vi att det inte va så lönt för min sista buss skulle gå om typ en halvtimme. De höll på med banarbete med tågen igår så inget tåg gick som det skulle så jag fick ta bussen istället. Men sjukt trevlig kväll med mina fina! :) 
En mörk och suddig bild kan jag bjuda på =)

RSS 2.0