29 november

Mysdag. Skola, fika under håltimmen, sen in till Lund och käka på viggos med Selma! Men attans bananer så satans kallt det är.. Tänk, det är inte ens vinter än! Nu ska jag krypa ner i min säng med en film och koppla bort omvärlden ett tag!


Relax

När man egentligen har massa saker men väljer att skita i allt och bara mysa i sin onepiece!  Känns svårt att hitta livsmotivationen.. har fan inte lust med något.

It can get ugly, before it gets beautiful.

mm gayness, rainbows, unicorns, my little pony, haters gonna hate. 
Typ lite bull tid nu fram till julen, därför ska man vara glad över vad man har och sprida glädje! :D

Redhead once again


23 November

En sjukt jobbig vecka är över! Prisa Gud! Nu -> pojkvännen!


If it's not okay, It's not the end.

Ego bomb när man inte har något bättre för sig. Såg sista Twilight btw. Bättre har man sätt.
 

Don't be upset. Things will get better. It may be stormy now, but it can't rain forever.

Mmmmmm ganska så jobbig dag. Sängen var ovanligt skön, vädret var ovanligt kallt och skolan var ovanligt jobbig. Men nu är iallafall Cambridge provet över, så nu är det bara religionsprovet imorgon! Sen imorgon ska jag fan i mig njuta av min ledighet (hallå Kattis glöm inte att du har nationella på fredag!)... Ehm.. Juste.. Men det kan man ju ändå inte plugga på right? ;) godnatt på er era bajskorvar! :)


18 november

Ganska så seg helg.. Har spenderat mesta tid med engelskan och religionen. Som tur var fick man sällskap av pojken lördag till söndag! Nu taggar vi en skolvecka med tre prov! Woho...


Gymansiemässan

Sjukt bull.. haha.

Who do you think you are, running around leaving scars?

Känns lite ensamt, men jag begraver mig i plugg istället. Lägger fokus på annat. Hjälper lite. Vet att jag nog kommer klara av plugget nu, men känner stressen bygga upp sig ändå. Tre prov nästa vecka. Cambridge, religion och nationella i svenska. Vill egentligen bort. Men jag är fast här. Känns som jag har fuckat upp det mig själv ganska rejält. Inget är som förr. Iofs inte jag heller. Inte många som kan acceptera det. Många drar. Men vilka ska man kämpa för att få ha kvar? Lite djupt såhär på kvällskvisten. Imorgon ska jag stå och representera vår skola på gymnasiemässan. Överjobbigt. Men det är smällar man får ta. Hade velat ha någon brevid mig nu. Någon som ba ligger brevid mig och förstår. Någon som inte säger nått. Som bara förstår och tar emot den stora klumpen jag har i bröstkorgen. Men jag måste fixa det själv i guess. Shit vilken nonsens jag skriver nu. Har nog aldrig varit såhär på bloggen.. haha cp. aja, tjenis! 

11 November

Okej jag kanske borde skriva lite då och då också kanske? 
Hmm okej i fredags blev det ingen skola för min del (whoops) så jag stack till min pojkvän och sov där och sånt gay ni vet. Lördagkväll spenderades hemma med massa gäster (wihopartyparty) och idag har jag bara slappat, försökt plugga lite engelska och taggat inför EMAs! Kommer sitta bänkad framför tv! 
Bjuder på en finfin bild på mitt finfina rosa hår! :) 

You're a shooting star i see, a vision of ecstasy. When you hold me, I'm alive.


8 november

Har funderat på att fortsätta blogga nu när jag har fått min nya iPhone.. Dock händer det inte så mycket.. Skola och grått väder woho. Aja får se hur mycket jag pallar! Nu är jag iaf glad över att jag kan ta bilder! :D


They've promised that dreams can come true - but forgot to mention that nightmares are dreams too

Helvete

RSS 2.0