Otippad måndag

Ja jag fick en ledig dag idag helt oväntad. Jobbet ringde och tydligen har vi gått i konkurs. Haha, danskarna stängde ner hela skiten och nu får vi se vad som händer. 
Så idag hade jag tillfälle att få massor gjort! Gjorde jag det? Svar nej. Nångång lär jag väll ta tag i mitt liv! :)
Dagens roliga syn. Snacka om att jag blev chockad när jag gick förbi. Kunde inte koppla vad jag såg haha. 

Jag börjar bli nöjd med magen!! Jag går långsamt fram då jag inte tänker på maten jag äter. Alltså räknar inte kalorier, proteiner och sånt som alla andra gör. Räcker ju med en rensningskur, orkar inte med mer! Haha! Btw är halvvägs nu! 1,5 månad kvar:) 

Haha kanske borde sluta klaga på mitt jobb.. Då hade jag iaf ett!

Godmorgon!

Hej bloggen. Idag mår man lite som man förtjänar. Vi va ute igår, hann dock aldrig ut ut för sista tågen hem gick ju en timme tidigare pga av sommartiden då. Så förfest + drinkar ute är vad vi hann med. Men det va bra det med!
Kom hem vid fyra och vakna halv åtta för att dra till jobbet nu... Hoppas ni har en mysigare söndag! 
Sån ångest att jag missar det fina vädret ute :/ 

Såklart måste man ta massor av selfies!

Idag är det du och jag kaffe! Och ursäkta att jag är helt svullen i ansiktet.. Blir så när jag är nyvaken.


29 mars

OOooh snart är det april!! :D
I onsdags var jag på halka! Så kul det var fyfan! Jag var cpnervös innan för jag trodde jag skulle faila, men det var så kul och det gick så bra! Shit.. Snart är dags för skrivning! Måste bara hitta tid att plugga haha. 
Men ja kära vänner.. Har inte gjort så mycket mer än att jobba, plugga och söka stipendier denna vecka. Och denna helgen är min helg på jobbet (dock min sista helg!!!:D)jobbar 9:45-18.00 både lördag och söndag. Men idag ska vi festa till det efter jobbet! Finaste Hanna fyller år! Ska se hur länga jag orkar röja idag ;) 
Men nu ska jag jobba, puss! 
Standar tågselfie! Mitt "svarta" hår hah..

-

Det kommer alltid finnas de som njuter av att stoppa käppen i hjulet för en. De som som inte bryr som om andra. De som är skapta för att förstöra. Men de är skapta för det och jag tänker inte låta någon ta bort mitt goda humör. 
Man måste fortsätta kämpa för sin sak, för de onda kommer alltid vara onda, man kan inte ändra på saken. 
Det är stunder som dessa man måste blicka framåt. Komma ihåg det som håller igång en. Jag vet min väg. Jag vet min väg till lycka. Vad har de? Inget. En dag kommer de inte kunna leva på att manipulera med folk, vad ska de göra då? 
Detta mina vänner får mig att fortsätta. Det är det jag andas för. Min dröm har gått i uppfyllelse så bara kom och försök fucka med mig. Det kommer inte att gå. Jag är så mycket högre upp än er. 
Jag lovar er att ingen ska få ta bort mitt leende från mina läppar. 
Detta betyder allt för mig. Och ingen kan ta det ifrån mig.


The universe loves happy people. Be one of them.

Godmorgon bloggen! Här är vi uppe med tuppen en måndagsmorgon. 
Och ja, jag vet. Alla ni ba snälla Kattis berätta om din helg!! Ja okejdå ;)
 
I fredags var min "käre" vän mensvärk påbesök. (Tack för informationen Kattis. Varsågoda :D) så jag jobbade bara i en timme, sen drog jag hem för jag knappt kunde stå upp. Men sen så kom fina Hanna och mina fina tjejer och hämtade upp mig i bilen och så körde vi till teckomatorp och hade det mysigt. Det va dock jätteroligt för Sofies gps ledde oss ut på de skummaste vägarna, mitt ute i ingenstans. Körde runt på grusvägar mitt ute på åkrar haha! Trodde seriöst vi skulle få va med om en skräckfilm! 
Läskigt! Haha
 

På lördagen drog jag ut med Edward och Peter till wonk. Sjukt kul, men inte lika kul att vakna efter tre timmars sömn och gå upp och jobba. Men jag överlevde och hela resten av söndagen spenderades i sängen.
En bild jag hittade i mobilen. Söt jag är...
 
Idag är jag ledig, men är påväg in till jobbet för att ha ett personalmöte och sedan har vi möte med facket. 
Hoppas ni har en asbra start på veckan! Pussar

Life is a painting and you are the artist





Vackra bilder av hannah lemholt.

21 mars!

Igår var min lediga dag! Jag hann med både att skriva klart två uppsatser, en på engelska och en på svenska, och att ligga i sängen, kolla på pretty little liars och äta jordgubbar! Så både produktiv och soft dag! Sånt gillas! Och nu är det helg! Jobbar till 18.00 sen bär det av till teckomatorp! Asnice fredag med andra ord! :) 



Tågblogg

Åker tåg till jobbet och kom och tänka på att jag borde skiva något. Sen kom jag på att jag inte har något att berätta.. Imon är jag iaf ledig och fan vad vi taggar helg nu! 
Lite tågselfie. Ha en bra dag nu!


-

Idag är det bara en sån dag då jag går och lägger mig med ett fånigt leende på läpparna



1 month, 2 more to go.

Idag har det gått en hel månad sen jag började med min rensningskur. Renar bort alla bakterier, virus och svamp från kroppen. Det innebär dock att jag inte får äta saker som då bakterier och virus och det tycker om och föder sig på. Alltså inget socker, gluten, mjölkprodukter, lök för att nämna få saker.
Det är inte så jobbigt, det är bara att man blir så jääääkla sugen på socker. Fyfan. Menmen :)
Nu ska jag till jobbet. Hörs typ nångång! :) 



Jag är redo att dö för att känna att jag lever

Hej alla som läser! 
Jag överlevde mina 18h jobbpass i helgen! Woho! Ny vecka och nya möjligheter!... Typ.
Började veckan bra med att ansöka om ledigheter till i sommar! Åh vad jag taggar ihjäl mig! 
Dock startade jag veckan med ett dåligt träningspass... Hade ingen energi och allt gjorde bara ont och va obekvämt. Jag är ingen erfaren tränare men jag antar att det finns sånna dagar också...? Efter det låg jag bara i sängen och åt bananchips och drack kaffe. Nu -> jobb. Tack och hej!
Inte nööööjd idag!!

Livet

Oj juste hej bloggen.
Snabbrepris på vad ni har missat.
Onsdag - ledig dag. Jag och Sofia åkte in till västra hamnen och fikade och bara satt vid havet i timmar och njöt av det fina värdet. 
Torsdag - gjorde typ inget vettigt än att jobba.
Fredag - blev inget jobb utan jag fick stanna hemma och fixa massor av saker.. Har alltid massvis av saker i min to do list. Sen på kvällen blev det av hem till Annelie med mina fina tjejer från jobbet:)
Idag har jag jobbat 9:45-18.00 = ingen energi alls.

Vi invaderade annelies kostymförråd. Älskar att ha teaterfreaks som vänner! :) 


Sååååå trött idag

My life is a joke and im not laughing anymore



Ush, ingen bra dag alls på jobbet.. (Verkar ju bara bli fler och fler sånna nu) och påvägen hem så missade bussen min hållplats så jag fick gå i 15 minuter i kylan... Och note to myself!.. Det är vårvärme i solen, men på kvällen är det fan kallt! Bara jeansjacka va inte det smartaste valet idag. 
Nu ligger jag inbäddad i mitt täcke och tänkte äta lite och kolla top model (standard). Hoppas ni har ett bättre liv just nu! (6månaderkvar!!)

11 mars

Nu ska jag iväg och jobba! Jag typ lever i extas just nu! Livet går så bra!! Jag är så otroligt tacksam! Ååh!! Puss på er!


Började som en inbakad fläta.. Slutade som... Ja typ knas.. Haha aja. Får duga! Hahaha och jag är så blek så jag lyser.. Åhherre..

Yesterday

AAAH 15 grader igår! Typ orgasm på vädret.
Spenderade dagen med att skjutsa pappa runt på ärenden. Sen blev det även lite gräshäng med försök att sola lite.. Hah, fortfarande blek som ett lik.

Nu - en kopp kaffe, top model och ladda krafterna inför dagens jobbpass!



Söndag!

Hej underbara söndag! Började jobba kl 9, ska inte klaga för det betyder att jag fick sluta kl 15 så jag hann njuta av solen och 12grader! 
Så jag åkte hem, åt och gick på promenad i det underbara vädret. 
Och nu är det ju trotsallt söndag så slappedag resten av kvällen! ;) 
Ligger i soffan och glor på top model sverige. Har gjort det i ett par timmar nu.. Haha supermys!

Och såhär sprang jag runt idag! I skinnjacka och poncho och bara strumpbyxor utan att frysa! Vår i mitt hjärta! 


 Och måste tillägga att jag är totalt kär i mitt nagellack! Mmmmums. Jag och Annelie delar på lila (som jag har nu) gul, grön och orange! Isadora sugernails - love it. Nu ska jag låta mina naglar växa!! 

Friday - saturday

Hejhej! 
Jag är suuuuuperglad idag! För jag är friii! :) Jag fick jobba över igår, men vi skulle på after work så det va inga problem. Men sen så tog tröttheten över (jobbade i 9h) och så fick jag huvudvärk så jag drog mig hemåt rätt så snabbt. 

Men väl hemma fick jag de bästa nyheterna någonsin! Jag tänker berätta för er alla i maj! Och varför just i maj får ni veta då också! ;) haha. 

Idag är jag då hemma, fastän det är fint väder och så.. Men jag spenderade en av mina två lediga dagar ute, så får jag stanna inne idag. Har massor att göra, så idag ska det blir gjort! :) 
Men först ska jag ta det lugnt! Har tränat och nu sitter jag och käkar och kollar på alla serier jag har missat under veckan! 

Så hoppas ni har en underbar lördag ute i det fina vädret! :)

Jag är så stolt över mig själv att jag har lyckats komma igång. Var så trött på att jag inte hade någon kondition och styrka. Men nu jävlar! :)

Freeeeedag

Hej kompisar! Idag är det fredag och jag kan tagga föööör imon är jag ledig! Känns som helg för första gången på länge! Hihi PUSS
Blek och osminkad


Sminkad och fortfarande lika blek.. Sommar, var är du?

Torsdag

Vilken härlig dag! 
Körlektion gick jättebra och sen hade jag en jättetrevlig shopping dag med Annelie. Hittade allt jag letade efter! Phurrrrfekt! 
Nu är mys framför Simpsons i min nya tröja och efter det är det star wars på tv! Lycka! Den bästa dessutom! Ska dregla framför Heyden Christensen ;)



6 mars

Ja kära vänner! Dagen är äntligen här! Min lediga dag! Men jag som gillar mitt jobb så mycket ska ta och bege mig till jobbet idag ändå! Men inte för att jobba! Efter min körlektion ska jag åka in för att vänta på att Annelie ska sluta, sen ska vi shoppa på emporia! :) 

Igår hade jag en riktig nice dag också! Vart ute på stan och letat väska som jag ska få av pappa! Superglad! Sen slapp jag stå på boys på jobbet också! Dagen kunde inte bli bättre!:) 

Så nu ska jag kila iväg till min körlektion! Pussen



Jobbet

Vintern är officiellt slut och nu blir det bara varmare och varmare (hoppas vi). Två jobbdagar kvar sen är jag ledig!:) överlevde helgen med nöd och näppe och nu ska jag överleva två boyspass, vilket jag tycker är värre. 
Och jag tänke förklara lite för er som läser min blogg som ba whaat entertainerpass? Whaat boyspass? - jo såhär ligger det till.. För er som inte har varit på hamleys så är det inte som BR att man går in, väljer leksak, och går ut. Här har vi massa leksaker som är öppna som folk kan prova, vi gör massvis med demonstrationer som folk kan kolla på osv. Alltså väldigt mycket liv och rörelse. Så varje dag får man ett område och så ansvarar man för de demonstrationerna på den avdelningen. 
Så man kan va på girls/lovely - man får ha på sig löjliga kläder och en kjol som spänner otroligt hårt vid midjan och göra glitter tatueringar och måla naglarna. 
Man kan va på boys - det jag tycker minst om, och flyga helikopter och köra wallracern. Jag kan inte så mycket om killeksaker och känner mej fånig när jag flyger helikoptern och försöker se ut som om jag har en aning om vad jag gör, så jag avskyr att stå där. Hör inte alls hemma. 
Sen har vi arts and craft - som är roligast enligt mig. Man får visa magic pens, blopens, snazzyklistermärken och drawing board. (Y)
Entertainer - man står i fronten, utklädd och ska vara super glad och positiv, hälsa alla välkomna och försöka locka till sig kunder. Otroligt långtråkigt, en minut känns som en timme, men jag gör det hellre än boys. 
Sen kan man då också stå i kassan eller ut på golvet och hjälpa kunderna och visa våra handdemos. 

Så.. Långt inlägg om mitt jobb, men hoppas ni hänger med lite nu.
Nog om jobb. Kan berätta att jag tränar flitigt och det börjar ge resultat! Jej! Från 0 till minst 10 pushups på en och en halv vecka! Jappjapp. Better watch our för jag är farlig ;)



RSS 2.0