31/5

HejHej alla fans! 
Det var ganska kul igår. Vi åkte till bjärred vid halv 6 tiden och när vi kom fram var inte emma där. så vi började gå runt lite och sen gick vi vilse typ. Sen gick vi ner till stranden och då ringde emma och vi mötte henne vid långa bryggan ;D Sen gick vi till Stoffe. Haha, det var lite scary i början med sen så när man såg att Julia också var där blev man lite lugnare. Det var helt chill är och alla hade värsta poolparty ;D Dom hoppade från studsmattan ner in i poolen. såg sjukt kul ut x) Efter några timmar stack alla vi (vi var typ 15 pers) ner till stranden för att grilla, men det blev helt misslyckat typ, så då stack vi med andy, max och philp ist. Men när vi ba satt där och typ tråkade stack dom iväg för att fråga några vuxna om hade sprit men då stack vi till långa bryggan ;D Sen när vi skulle tillbaka så träffade vi dom igen + typ en som hette Christoffer och ngn annan xp efter vi hade suttit där och snackat lite var vi tvungna att dra hem. 

Nu måste jag verkligen gå tillbaka till matten för jag har prov på onsdag och jag kan verkligen inget. Bara chans och risk, sen samband och stora och småtal - NO COMPRENDO! ;O

29/5

hHej, igår var jag och my på nova . Vi skulle hitta lite sommarkläder&&avslutningskläder men jag hitta typ inget. Mys hitttade en skitsnyggklänning som hon måste köpa!! ;D Vi träffade också Alex ;D

Sen idag hade vi Engelskaprov, gickk ganska bra faktiskt ;D och snart ska jag gå och kolla på spyken treornas musikal :) sen imon stoffes fest sen ner till stranden ;D <3

Nu kommer jag inte på nått att skriva så, ja, hejdå x) 
Ni kan få en rolig bild. ;DDhih


27/5

höh, för exakt en månad sen började vi praon - 27/4. Riktigt gött! Ingen skola och inga läxor i två hela veckor! IF YOU'VE BEEN TO HEAVEN THIS WAS TWICE AS NICE ;D haha, tillskillnad från nu - när jag sitter uppslukad av min spanskabok och försöker att lära mig lite espanol. Har prov imorgon och kan typ inget!? 
Idag började vi - jag & sofie med vår shakespear film! Den kommer typ bli ascool. Vi ska typ klippa ihop ngt så att det ser ut som om det finns tre jag :p haha, svårt att förklara, men vi kan kanske lägga upp filmen här på bloggen när vi är klara =)
Sen imorgon sticker jag och my och shoppar skolavslutningskläder och på fredag ska jag och maja på typ 20 andra kolla på petras och marias musikal. Miiih, det kommer bli skojigt. 


Men idag på håltimmen så var jag, My och Maja inne i stan. Vi skulle till spyken och fast den skolan är liten var det sjuktsvårt att hitta. Vi bara gick in där och sen var vi helt lost. Vi hade ingen aning om var vi skulle gå så vi stod där och hoppades att petra eller daniel elr någon man kände kunde komma ut. but nobody came ;o haha, sen ringde vi Micki men hon sa att hon heller inte hittade på spyken. Sen gick vi in och frågade några tjejer var receptionen låg och dom ba sa ngt. Sen när vi gick där så var vi helt lost igen så vi fick fråga massa tanter om vägen. Efter att ha gått vilse typ hundrade gången hittade vi tillslut rektorn - eller vad det nu var x)
Sen mst jag också säga att folket där var helt scary. Inget illa mot er, men det var ni x) Alla typ stirra och blängde och uuuuusch, det var jätteläskigt :p Om jag ska gå på spyken får jag tvinga med mig Anton så han kan skydda mig ;D

Sen när vi skulle hem, så ba fick busschauffören ADHD, så vi fick gå tbs :i och sen började det såklart hagla! så där gick vi helt blöta men sen så började solenskina och vi blev torra så då kunde vi inte skylla på att vi var blöta så vi kunde åkt hem och bytat om :o

Nu måste jag verkligen plugga annars får jag IG och jag ska ha MVG ! jusst nu ligger jag inte så bra till med MVG i allt. haha, har inte fått ett endaste MVG x)) aja, bara jag inte får IG & G så är jag nöjd ;D (L) 

sry

fäääärlöööt för att jag inte bloggade igår. men hade sjukt ont i huvet :(

Jaha, sitter här och ska snart till skolan. 808.15-15.40 :o det är mycket. jag pallar inte. Speciellt inte att sista lektionen är 100 minuter lång NO ;o usch. Men ikväll ska jag och maja iaf på musikal och kolla på Petra(sofies syrra) och Maria(Majas konfaledare) 
Sen har jag också fått bekräftat att det ska bli en fest på stranden i bjärred på lördag! Fan vad göttttt, Precis vad jag behövde ;D Vilkkkka kmr och vilka ska stanna hemma och vara tråkigta och plugga? x))
Hahaa, igår snackade jag med emå, andy och max. HAH, de var kul fast de var mest dom som snacka. ja ba fattade nada. Dom ba katta har somnat på golvet. jag ba; WHAT? hahah.

aja, nu måste jag pysa iväg till skolan. HADETBRAAA!(L)

25/5

Hallåja :) Jag håller på att dö. kan inte andas genom näsan ;o det är hemskt :(
Skolan har vatt helt chill, tråkig men helt ok. 
Det hemska var polisen efter skolan. Dom tog världeeeens fulaste bild på mig x8 haha. Aja, jag ska försöka att leva med det. Nu kommer jag inte på mer att skriva så ni får nöja er med detta lilla :D Hadetbranuvah ;D
Själv ska jag plugga spanska och engelska. 
Emää och dom snackar om ha ngn fest i helgen på stranden ;D WIHO! äntligen! Vi skippade jue bjärred förra gången för vi skulle vara hos ida ist, och förföra gången för my bajsade ;oo Med det ska bli sjukt chill, exakt vad jag behöver! en liten paus från allt detta skitpluggande! xp. 
Sen ska jag och maja träffa Rutger snaaaaaaart ;D Men jag kommer typ aldrig träffa min Albaaan x( 
Jag slänger in en dagen outfit också ;D
sneee, men sktisamma :)

24/5

rent ut sagt en riktigt skitdag!

tråkk.

jag är inte perfekt, men fan så mkt bättre än vissa andra!

Vill bara säga: GE MEJ HENNES BIKINI ;O sjuktfin!

ge mej oxå honom! (inte zac) ;)

23/5

usch, jag är ännu mer förskyld än igår ;( Plus att jag har tappat rösten ;o great. bara den kommer tbs till måndag så är jag nöjd. Nu ska jag göra något jag aldrig trott att jag skulle göra på en lördag - plugga :o aja, ha en bra dag.
förresten! Jag såg David, min danslärare på tv imorse ;D Det var en dokumentär om ngn kärring och sen helt plötslig visade dom ett klipp och david har lagt upp på youtube där han dansar ;D haha, det tyckte jag var coolt.



ochoch. My om du läser detta, hhänger du med till nova på tors elr fre ? M; haha.
PUSS (L)

22/5

usch. igår när sofie och ida var hemma hos mig så var vi ute på balkongen och taket i flera timmar  och hade skojjs och mysigt , men nu idag är jag sjukt förskyld men jätteont i halsen :(  aja, ska ändå bara plugga idag, men det pallar jag inte så jag spelar lite gutiarr hero ist. haha. hade bra! PUSS (L)

söta vanessa ;*

21/5

låt bilderna tala för sig själva.

sofie :)

nutti ida ! ;D

maja äter kladdkaka ;D

mööög, jag bjuder på denna för jag är sneell idag ;D x)
hahah, maja gillar att förstöra bilder x) puuss.

Emma, Andy, Max & Filip kom och jojnade oss :D

hihiii, vackraa ida §

Maja har en finfin klänning ;D


20/5

Heeijj! sista skoldagen! riktigt gött.
Matte - olle gone, vi hade mario. jag gjorde klart grundkursen iaf :)
Svenska - shakespear genomgång.
Håltimme - sola vid dammen med beckiis
So - hade ingen lärare så jag, my o maja satt i datarummet och  chillade :D
No - hade mario igen. han låvade att vi skulle gå på en promenad med den blev aldrig av :(

När jag kom hem satt jag bara och fetta mig och kollade på TV. skulle egentligen sola men det blåste så jag pallade inte. Imrogon ska jag vara med bebisarna, nova-stadsparken-hosmej:)
Nu kommer jag inte på något vettigt att skriva, men jag bloggar imon ;D PUSS. oooch här får ni dagen outfit ;D

19/3

Tråkig och jobbig dag i skolan som vanligt. och matte, jag har missat så jävla många genomgångar att jag inte fattar ett skit. Men nu är det bara en dag kvar innan vi är lediga. Men jag måste ändå plugga på dom dagarna :( har sjukt många prov och inlämningar nästa vecka och veckan därpå. Nu är kl 10 och jag är så jävla trött så jag tror att jag ska gå och sussa ;)

heijj

har inte skrivit på sjukt länge. har inte pallat.




MAKK<3
Rutger&Alban<3
Maja&Katta<3
uhuh, älskar oss! ;D§

maah!

Vet ni vad?

Jag bryr mig inte längre ;D

-

om du bara visste...






 


I give it all up, but I'm taking back my love.


Jag veeet att ingen fattar, men det är nog så vi ska ha det :)
FUCK YOU AND GO TO HELL!

jag ser inte lycka längre när jag ser dig..


Faaan, vad bra jag känner mig nu ... :)

13/4

Idag är det ingen vanlig dag för det är Roberts birthdaay! (L) 23 ååååår! :)

Men lååååång dag idag. Från 08.15 - 15.40.
Spanska - Vi har börjat med typ hussyslor. Men jag och My gjorde en dialog så VG here we come ;D
Matte - Prefix bajs sak?
Svenska - Läste typ om Shakespear.
Håltimme - Jag och My gick till Nova och på hemvägen plockade vi blommor :) Vi kom inte på vilken lärare vi skulle fjäska för så vi gav dom till sofie ist. :D
So - höll på med amerikanska fihetskrigen. gäsp.
No - Ska börja med organisk kemi 2, men eftersom vi är helt tomma i bollen fick vi gå igenom organisk kemi 1 x)

Haha, tur att man messade med Eron, annars skulle jag dött under so & no:n, xD

Haha, på No:n snackade Olle om att det är farlig med alkohol, och sa att man kan spy av det. Haha, när han sa det DOG jag och my, mest jag! Flabbade som fan. Tur att man har lång-Johan framför en så olle såg inte mig. Assså jag pissade nästan på mej x)

Men nu ska jag plugga. Har fått 100 läxor till, så det är bara att fixa det. Jag längtar till jag och sofie ska filma vår shakespear sak ;D mihihih. Puss på folket!

DAGENS OUTFIT! tyckte det var dax för nu :) haha, älskar sista bilden, flabbar som fan x))

Såhär fin är jag när jag är sjuuk ;D

och sähär fin är jag en måndagsmorgon :)

Näjj, jag är faktiskt såhär fin :D kiiiinesögon här ja! ;)

12/4

Hejj, är sjuk idag. Mamsen har vatt sjuk nu och hon har säkert smittat mig :( Men jag kommer imon för jag pallar inte missa saker, plus att jag har viktiga lektioner :p Jag har blivit sån stude nu x) Fick mitt första MVG igår så jaa :) hahaha, men om ca 3-4 veckor är det sommarlov! Härligt tycker alla förrutom vi i 8c! För vi vet att detta kommer bli dom jobbigaste veckorna i våra liv :o

På 3 skolveckor ska vi ha:
¤Svenskaredovisning/film om shakespeare
¤HKK redovisning om fetma
¤Bli klara med vår rum i olika perspektiv(?) är långt ifrån klar:o
¤Soprov om franska revolutionen & amerikaska frihetskriget.
¤Göra klart mina mjukisbyxor och återvinnings saken.
¤Engelska prov
¤Matte prov
¤No prov(?)
¤Spanska prov

Härligt... Har jag sakt att jag saknar praon ? :(

§

playa är för amatörer,  kärlek är för proffs!

HIHI :)

hahaha
 

my life in pictures.

Jag vet att jag inte har laddat upp så många bilder på min blogg, så here it is!



Summershowen! (L)

Praon ! (L) sjuktkul!

Måste göras om! ;o <33

Majas konfa :)

Näjj, den bilden vill verkligen inte laddas upp, aja. Hadet ! §§

10/4

Igår var jag på majas konfa. OMG, hon har världens vackraste röst! Beyonce släng dig i vägg, maja spöar skiten ur dig!! Alla i kyrkan började böla fan <3 Maja, förlåt oss men vi kommer att anmäla dig till Idol! :D Sen när allt var klart fick vi vänta på maja medans hon hade kramkalas x) Sen körde vi hem till Majs och åt tårta och snackade om massa skit. Sen vid 6 tror jag stack jag, My och Emma in till stan. På bussen träffade vi Madde och Fredrik ;D Sen åt vi på BK och sen stack vi hem.

Idag skulle jag egentligen till Hannas konfa, men jag försov mej :( Aja, jag får sitta här och fixa min portfolio tills imon, eller äsch jag pallar inte. På Lördag äre fest i bjärred, men vi ska nog skita i den och hänga med ida ist :) Haha, omg vi måste göra "det" någongång snart!  Det var så jävla kul förra gången x)

Nu ska jag gå och deppa över att det är skola imon :(

8/5

Idag var jag ledig från praon igen =) men snart är det skola :( Pallar verkligen inte. Dessa två prao-veckorna har varit extremt roliga - och detta tack vara Hanna, min bebiis(L) Vi har haft sjuktkul och vi skrattar åt typ allt! Plus att vi hade den bästa praoplatsen for sure!

Men idag har jag hängt med sofie på nova :) kulkul, sen träffade vi Alex och åt med honom - elr han åt 5 cheeseburgare ;O FATTOE ;) Sen gick vi runt på nova och BR ;D men sen var Sofie tvungen att jobba igen så jag fick hänga själv med Alex. Vi träffade Senait när vi var på Kapphal, och hon såg skitsur ut ;S Värsta bitchlooka oss... ihih, jag får igentligen inte vara ledig men whatever ;D




Nu ska jag gå och deppa över att det är skola snart... hejsvejs.(L)

Hejj

Asså nu börjar jag bli som sofie var innan, skriver inget. Hihi, men har typ inget att skriva om. Igår var det den sista prao dagen :( Kommer sakna det faktiskt, har varit sjuktkul! Speciellt mot slutet när vi var mest i Alex SJUKTSKÖNA säng ;) misstolka inte x)

Men igår höll vi på med kostymerna först. Det var en sjuktstor spindel i vasken när vi skulle tvätta och den var jätteläskig ;S Plus att david skulle hålla på och jaga oss med den ... aja, när vi var klara kollade vi på film med David, sjuktrolig x) EAT PUSSY! hihihi. Men sen kom Alex hem och då hände vi med honom såklart;) Sen åkte vi tre till Crazy Feet och skulle fixa lite saker där. Allt slutade med att jag och Alex borttades typ x) Och hanna ville itne hjälpa mej :( det slutade med att han vann och eldade upp en lapp som jag inte fick se vad som stod där!? Fegis. aja, sen stack vi hem.



Snart ska jag till nova och äta med Fis och hälsa på alla sucker som måste jobba idag medans jag och Hanna är lediga ;D Ha en bra arbetsdag ;) hööhö


hejj

Hej, längesen jag skrev ;)
Har haft summershow hela helgen så har inte hunnit.
I Fredags jobbade jag från 10-10
I Lördags från 10 till halv 6
Sen igår från 11 till 6.
Men det har varit riktigt kul och vi får ledigt torsdag och fredag ;D

Idag var det prao och jag och Hanna lämnade alla kläder och smik till respektive butik. Sen har har vi varit i Alex rum med Alex och chilllat ;D Sen nova och sen stack jag och Alex till stan, Hanna stannade på nova.
Ha det gött (L)


tors-fre.

TORSDAG: Först stack vi till David som vanligt och hoppade studsmatta x) Sen åkte vi in till Nova för att köpa presenter till alla som har hjälpt till under terminen på crazy feet och på summershowen(inklusive oss själva). När vi var klara stannade vi på nova. Först träffade vi Fredrik och Madde, så var vi med dom, sen när dom stack träffade vi Lukas och hände med honom utanför Jysk. Sen kom Patrik, för dom skulle äta så vi följde med. Sen kom Jessica och sen Daniel och Alex. Efter ett tag fick vi sticka tillbaka till David. När vi kom fram hängde vi lite med David medans några andra lastade in saker i lastbilen. Sen åkte vi till CrazyFeet. Sen fick jag och Hanna gå till make up store och hämta en sminkväska. Sen gick vi till Trend Fashion och hämtade kläder. Sjukt fina! Butiken rekommenderas starkt! Sen stack vi till stadsteater och "byggde" skitlänge. Scenbyggarna där var riktigt grymma. Maguns, Andreas och Viktor a.k.a Winerkörv x) Vi hade riktigt kul med dom. Sen vid halv sju tiden stack vi - jag hem till sofie och hanna hem till sig själv för att äta. Sen hänge vi på g.bo och mossen och överallt - you name it! Kom hem vid halv 12 tiden ;D

FREDAG: När jag kom till stadteatern var inte Hanna där så jag fick gå in med Andreas men sen så kom David och sa att jag skulle hänga med honom. Så vi åkte in till Crazy feet och hämtade lite saker. Haha, den bil turen är oförglömlig x) Sen när vi kom tillbaka fick jag och Hanna skriva 500 biljetter FÖR HAND!! Jobbit säger jag bara. Sen när vi var klara hänge vi med Winerkörven och gänget och dom ville ha glass så vi fick gå och köpa x) vid 1 kom Lasse Brandeby och vi fick möta upp honom och åka i hans bil xD Sen stack vi till ravinen för vi pallade inte med dom. Gullegrisarna Sofie och Ida köpte mat åt oss! Thank you <3 vi solade där lite och sen gick vi hem till sofie. Sen åkte vi in till stadteatern för att dom skulle köpa kompisbiljetter. Dom tittade också lite när vi dansa :) Sen var det genrep för fashiondolls. Efter det tråkade vi så vi satt och tittade på Davids och Maries dans med Andreas. Sen stack vi till donkan. Sen dansade vi o.s.v o.s.v. Sen gick vi hem. höhö



Imon ska vi till Joy som ligger på Nova kl 10 och hämta kläder till Pussycat dolls. Seyaa (L)

RSS 2.0