Fredag.

Så sjukt seg man har varit. Hela dagen igår spenderades i sängen med datorn. Eller okej, jag drog faktiskt in till stan med Sofie och Maja för att äta. Idag, same shit. Sov till kl 3 och enda sen dess har jag bara degat. Skulle egentligen till hbgfestivalen idag, men eftersom det regnar blev man inte så pepp. Drar hem till pappa och sover där med my och sofie istället. Puss.

Vadå sakna? Nejdå inte alls..

Gran Canaria

Jaa, det är sjukt svårt att uttrycka i ord denna veckan. Bäst? Galet? Super kul? Nä, ord räcker inte till i detta fallet. Fast det finns ett ord som passar bra in jusst nu.. Sliten! Har sovit MAX tre timmar per natt.. men WTF! Totalt värt det. Bästa! Så japp, tack sofie, hanna och my som gjorde denna resan till den bästa! Och tack allt och alla på Seven! :*


Dagen med stort D

Supernajsig dag igår! Mötte upp Lukas, hängde med honom. Träffade Elin, jocke, stoffe och jenny sen. Hängde med dom. Sen gick jag och Elin och kollade på Harry Potter. Fantastisk!
Dagen har jag spenderat med min underbara kusin som jag inte har träffat på flera år! Söt hon är! Och inatt åker man till Gran Canaria. Livet leker va?
Så kära vänner.. nu beger jag mig till Sofie och kl 2 inatt börjar vi röra oss mot Köpenhamn! TAGGAR!
Blir en vecka till utan bloggning! Ses den 27.. PUSSSS!

18 Juni

Drar in till Malmö snart för att träffa Elin och Lukas. Vi är typ dom enda efterblivna som inte har sett sista harry potter filmen så det får vi ändra på nu! :)

i brist på nya bilder.. en från spanii

skyscraper


sjukt vacker faktiskt.

there's just no getting over you

Skaffade mig en kompis på Mallorca. Sjuke jävel. Vettefan hur jag hade klarat mig i två veckor utan dig. Haha.
Kommer sakna dina sjuka ljud, när du kallade mig Sverige och jag kallade dig Tyskland, när du alltid tvingade mig att dansa, när du bar upp mig på scenen för att dansa (!!), när du kom efter showen och pratade med oss hur länge som helst, när du alltid ville träffas eller när du vägrade att säga hejdå utan sa på återseende! Bara att du lyckades underhålla mig när jag hade tråkigt! Så typ tack och ahh.. på återseende!

Ser ut som ett freak på alla bilder... just so ya'll know.


facepaaaaalm! ;D

Försöker att se söta ut... jag lyckades inte :(

Do you feel like a man when you push her around?


Tell the world that I'm coming home

Hemmmma nu! Fast ah. Deppen. Lämna den härliga värmen och sånt till detta underbara sverige vädret. Men nu skiter vi i det och taggar istället! The fun has just begun!

Spanien 2/7 - 16/7

Drar till Spanien nu gullungar! Tänker inte ha med mig dator - tänker koppla bort omvärlden ett litet tag :) (läs orkar inte bära min tunga bärbara i väskan).
Ha det gött och så hörs vi igen på lörda om två veckor! ♥

it can only get betterLet'em know I was made for this

RSS 2.0