Jag jonglerar med brinnande bajskorvar tills jag dör

typ glad. inget mer att tillägga.

Det måste va på liv och död, måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Bild från Ungern.
Finfin helg. Fredagen spenderades hos min pojke och lördagen bestod av skoshopping! Tre par nya skor, check! Natten spenderades hos Selma! Idag har man bara chillat hemma och taggat inför en låång skolvecka! Bara denna veckan kvar sen är det premiärvecka! Damn!
Hoppas ni har haft en fin helg! Pussar!

Torsdag

Har egentligen inte så mycket att skriva.. Dagarna rullar på. Trotts alla motsättningar ska nog detta bli en bra föreställning!


Onsdag.

Har varit lite off. skyller på att jag har varit lite sjukis.
Var i skolan idag och hade bara retorik.. sedan blev det jobba över i tre timmar för att fixa scenografin! Det börjar bli klart nu! Taggar premiärveckan och spelveckan! :D

22 januari

Idag blir det mys hos Hanna med mina tjajor med mat och skypedate med Sofie! Wehå!


Snö... Fml!

Skitväder.. Drar hem till Adrian och myser istället!


Mystorsdag

Sitter och myser i min one piece och gör absolut ingenting :))

Idag

Scenografin börjar ta sig! :)

Selma är söööt!

Saskia är... fet haha :)Våning tolv!

Obs! Scenografin är inte klar! :)
Mongo klass <3


17 Januari

Godmorgon! Förlåt för den kassa uppdateringen men jag är typ bara så himla trött. Teatern sliter på krafterna vettni.
Helgen bestod av chill, manus pluggande och lite roligheter med Selma. I skolan repar vi för fullo! Tror jag har lite bilder från repen på mobilen.. kan nog mobilblogga sen och lägga upp dom :)
Annars då? Jo, jag får verkligen inte kläm på det här med webcamera bilder! hahah.
Nä nu överdriver jag lite.. så ser inte alls alla mina bilder ut... dom ser mer ut såhär:
Hahahahah, PUSSHEJ


Öppet hus

Kom hem från skolan drygt en halvtimme sen efter att spenderat hela dagen där. 6 timmars teater och sedan öppet hus från 18.30 - 20.30. Vi var mest i teatersalarna och visade upp början av den andra teatergruppens pjäs, och sedan körde vi lite improvisationer för dom nyblivna ettorna. Ändå kul! Men nu är det sängen som gäller! Taggar inför 5 timmars teater imon! Pussar.
Heleneholm is tha shiiiet.

Torsdag

Har blivit en liten vana att blogga när jag sitter på bussen till skolan har jag märkt :)

Idag har jag iallafall teater heeela dagen, från 10.00 - 15.45. Kommer kännas skönt att komma igång och repa på riktigt! Efter skolan stannar jag kvar i Malmö för på kvällen är det öppet hus på vår skola och vår klass ska vara där och prata om teaterlinjen och visa upp några improvisations övningar, eller nått sånt!

Men ha en fin torsdag så hörs vi kanske när jag kommer hem! Kramar!
Slänger in en dagens outfit också! Detta + en stor halsduk fick det bli! :)


11 januari

Godmorgon!

Påväg in till skolan för att bara ha en timmes retorik. Fattar egentligen inte varför jag drar in till skolan... Men dags att vara lite duktig tycker jag! Sen kommer det säkert komma massa morgnar när jag verkligen inte kommer orka dra in, så lite närvaro skadar inte haha! Men om ca två timmar så kan jag däcka i min säng igen så jag ska inte klaga! Ha en bra dag alla söta!


10 Januari

Skolan är igång då! Hade idrott som första lektion (idrott och individuellt val är dom enda två lektionerna vi inte slipper under teaterperioden) och sedan 5 timmars teater. Vi satt bara och läste manuset högt och Ritva, vår regissör, berättade om scenografin och hur vi skulle lösa dom olika scenerna och sånt. Den pjäsen vi sätter upp har hittills bara satts som slutproduktioner i trean, så den kommer bli riktigt bra tror jag! Mycket satsigare än vår förra "Spelet om Envar".
.
Men nu ska jag gå och lägga mig mina vänner, dygnade igårnatt.. var kanske inte så smart, menmen, what to do. Puss på er!

9 januari

Det var ett tag sen! Har typ inte haft lust/inspiration att blogga haha. Har spenderat så mycket tid som möjligt att umgås med Sofie som nu bor i London och ska vara där i ett halvår! Kommer sakna ihjäl henne men snart kommer vi och gör London osäkert!

Sista lovdagen spenderas med Selma! Längtar faktiskt lite till skolan imon! Vi har teaterperiod i sex veckor så det innebär inga lektion bara teater! Hellyes!

Men ha en fortsatt trevlig kväll och njut av era sista lediga timmar! Puss!


Thank you Santa!

Fick mig en liten försenad julklapp från USA igår! Trevligtrevlig! Men nu ska jag iväg till Adrian! Kramar!


Mirror on the wall, here we are again, through my rise and fall


1 Januari 2012

Jaa, 2012 nurå. Känns verkligen inte som det. Aja, fick mig iallafall ett riktigt fint slut på 2011 och en finfin start på 2012! Plus att jag har massa fina saker att se framemot! Tror ändå 2012 kommer bli fint! Slänger in en dålig iPhonebild från gårdagen!
Jag, Emilia, Selma, Sara och Sammy! :)

RSS 2.0