fml

Man kan ju bara älska livet när man har köat i timmar, står längst fram i kön, det kommer ut en vakt och säger att det blir insläpp snart och när man frågar när så säger han att han vet inte utan att det är artisten som säger till. 10 minuter senare kommer han ut och säger: Goda nyheter! insläpp om mindre än 10 minuter. 10 minuter senare kommer vakterna ut och säger att konserten är inställd. När man går fram och frågar vakterna varför så säger dom pga sjukdom och att dom har väntat i en timme men dom kom inte. Då undrar man, om man väntar på att en person ska komma varför säger man då att det är insläpp om 10 minuter?
Aja. fuck det. Tyckte bara så synd om folk som stod långt bak i kön och inte hade hört att det var inställt :/

TAGGA!


30 oktober

Spenderade gårdagen hos Sofie! Kollade på paranormal activity 3 och fyfan vad bra och läskig den var! Lite mindfuck i slutet dock. Sen bjöd Sofie på efterrätt hihi!

 


hehehe


-

Kunde haft en bättre start på lovet.. Men fuck det, livet fortsätter!


28 oktober

Snart ska jag bara in till skolan för att skriva mitt samhällsprov. Sen är det lov! Såhär mysig är jag idag!


Tagga teater!

Nu drar man in till Malmö för att se Prins Charles känsla på intiman! Peace.

skoltröttttsometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead


jag är trööött.

23 Oktober


Sjukaste helgen. Nu taggar vi en till skolvecka!

You're so fake that Barbie is jealous.


det är fest nu, hos mange mange mange


Roligt på rasmus 18års fest igår, och idag kör vi all in igen! Men föst en snabbis i stan för att träffa efterlängtade Sofie! :)

det är dags för fredagsmysss.


Då var den jobbiga skoldagen över och nu taggar vi helg! Vi börjar med lite förkrök hos Selma sen vidare till Rasmus! Ha en fet fredag. Puss.

20 Oktober


Ett prov avklarat - two more to go!
Fredag + en hel vecka sen är den äntligen lov! Fast jag hatar fredagar. Från 8.15 - 15.45, med två och en halvtimmes samhälle som sista lektion är fan inte att leka med...

18 OktoberDagarna rullar på och vinter kommer bara närmare och närmare. Skulle inte förvåna mig om snön skulle komma snart. Sen blir man mer och mer skoltrött, men snart är det höstlov! Innan dess ska jag hinna med 3 prov. Sen ska vi se två teatrar också så det är chill :) Nu ska jag gå och vänta på bättre tider. Peace.

helgen

I brist på nya bilder kör vi på Lil' Wayne
Har haft en övermysig helg. Åkte ut till Caroline mitt ute i ingenstans och hade det supertrevligt. Red i solnedgången, myste i stallet och tog hand om hästarna, mös med Caroline och Selma på kvällen, hoppade med hästen och mös med stora filtar och glass i höstsolen. Faktiskt skönt att komma ut på landet. Man har nästan glömt hur tyst det kan bli..

Lördag.

Drar in till stan för att äta lunch på viggos, sen bär det av till andra sidan skåne, till caroline! Yeah.

Ahh nu när man har blivit kändis efter Spelet om Envar måste man gömma sig så inte alla ska hoppa på en och ta bilder och sånt ya'know. sjukt jobbit. *puh* ;) ;)

suck

Detta har inte varit en bra dag överhuvudtaget...

14 Oktober


Torsdag.

Skolfoto idag då. Var faktiskt roligare än vad man hade trott. När vi skulle fota våra enskilda bilder tog dom ett poträttfoto, ett helkroppsfoto och sen ett skämt foto. Jag var med på Selmas, Elins och Alexanders skämtfoton! Så jävla kul det var. Vi såg förjävliga ut på alla bilderna haha! Längtar efter att få se dom!
Imorgon taggar vi en lång skoldag med scenisk produktion, svenska, engelska och samhällskunskap. Men sen är det helg! :D
Jag och Albin sötar oss innan fotograferingen.
så jävla gay.

Heaven's not a place that you go when you die, its that moment in life when you actually feel alive.

Slappedag. Händer inte så mycket i livet. Imorgon är det skolfoto och jag har utväxt.. soft.

Det är skillnad på att ha en kuk och va en kuk.

Tjenis. Idag var jag på min andra idrottslektion för detta året.. hehe. Måste skärpa mig. Ska skärpa mig. Imorgon är en av två lektioner inställda.. Så skola från 8.30 - 9.45. Jaja.
Slänger in dagens outfit. hehe.
puss

Life doesn't suck. You just suck at life.

Hejhejhejhej.
Liver rullar på. Inget speciellt händer. Och jag och Selmis är jättesöta och jättekoncentrerade på mattelektionen! Hihi. Pussar.

10 Oktober

Godmorgon! Tagga skola.. Fast vi slutar kl ett, så det är ganska lugnt :) Vi kör en oldie och slänger in dagens dress code :)

9 oktober

Det är helger som dessa man saknar Gran Canaria. Friheten, klimatet, nattlivet! Fast att träffa sina knäppisar och prata om alla sjuka minnen gjorde faktiskt situtationen lite bättre! :) Nu ska jag gå och vänta på bättre tider. pussar.
image description
Jag och Hanna myser

Mobilblogg

Blogg.se appen är fan översoft!
Idag är vi lediga, men drog in till skolan en sväng för att ha utv.samtal. Nu är man hemma och ska sova lite och tagga inför kvällens händelser. PUSS.


-


Mobilblogg?

Laddade precis ner blogg.se appen.. Ska se hur bra den funkar :)
Bara tar en random bild från fredags :)


TIsdag.

Nu drar lilla mysiga jag till skolan! Slutar halv fyra! Kram.

22.37

Gör alltid lika ont att vakna på morgonen, men what to do?
Dagen bara flög iväg, retorik, matte & musik. Helt ok. Sen efteråt blev det in till Lund för att äta på viggos med Ellie! Supermysigt och supergott! Hade jag haft råd hade jag ätit där varje dag! Nu sitter man här och chillar framför datorn. Borde egnetligen sova... men palla det :)
sötiizz

In the end, it's always you, only you, who can make me smile


Lördag

Nu blir det ut på äventyr. Puss.

One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.

Idag. Tjenis Penis.