maybe one day I'll find the place where my dreams and reality collide.

Har inte bloggat på ett tag. Har väntat på min iPhone 5 då min nuvarande inte fungerar som den ska. Men livet är komplicerat. Så jävla komplicerat. 

Always be the stronger version of yourself, so you can rise above the bad times and enjoy the good times.

Halvkass bild från i somras men fan vad jag saknar det. Men efter att blickat tillbaks är det dags att se framåt. En vecka till, sen är det premiärvecka och sedan är det spelvecka. Nu lever vi i nuet och gör det bästa.

We were born to die


If your dreams don't scary you, they aren't big enough

MM HEJ KOMPIS!
Vad har hänt i mitt intresanta liv på sistone då? Min pojkvän har varit här och vi har mys, ätit på viggos, tänkt gå på bio men det blev inte så och bara haft det allmänt nice. Idag är världens tråkigaste väder men fuck det, nu ska jag och selma se Evita på Malmö opera och efter det blir det utgång! Massa pussisar och kramisar! 
Och nu måste jag springa till bussen så jag hann inte ta bätte bilder!

I can't tell you the key to success, but the key to failure is trying to please everyone.

Fo shizzel ma nizzel. Kom precis på att min liv inte är så spännande. Var i skolan (woho) hade teater (woho utan sarkasm) repade klart slutet av akt 2 av vår 3 akts långa pjäs. Sedan hade jag cambridge och jag inser mer dag för dag att jag inte kan engleska. Sen har jag degat hemma och ska snart (snaaaaaaart) plugga lite manus. 
rosa hår som en chef.

 

1 oktober - through the years

heheh tog en paus från engelskan, detta var ju mycket intressantare! 
2011.
2010.
2009. Pinne :S
 
 

1 Oktober

Hej alla kompisar! hihi.
Igår sov jag över hos min pojke och hade supermysigt, dock var det inte lika mysigt att vakna och gå till skolan imorse. Hade teater, repade en av mina scener, gick fett najs, sen mötte jag upp Adrian för en lunch i stan. Han åt sushi, men tyvärr så gillar jag verkligen inte det så jag skippade. Nu sitter jag här och pluggar manus... 18 dagar kvar till premiär och jag känner att det är nog dags att sätta texten.. hehe. Nu kom jag precis på att jag har cambridge läxa också väntandes på mig så nu ska jag sluta skriva och gå på dejt med min Ready for CAE bok! 
 

RSS 2.0