videos xD

Bara för vår danslärare är 100gånger bättre än din ;o x)

29/4

Idag har jag och Hanna:
*Byggt torn
*Hoppat studsmatta
*solat - har fått ränder §
*ätit med David och Kristina
*vatt på Crazy Feet och packat pompoms
*vatt på cf's tak :D
*slutat kl 1.
*gått på stan
*gått på nova
*hälsat på andy,rasmus,sofie,madde och fredrik.
*stört sofie när hon praoade
*hängt med sofie efter praon. 

PUSS PÅ DENNA DAGEN OCH MINA BEBIISAR (L)

28/4

Träffade Hanna kl 10 vid mejeriet. Sen gick vi till olle skomakare ngt, och hämtade några skor. Sen gick vi hem till David. Sen stack Hanna så jag fick måla några pinnar och packa scenkläder. Sen kom hon tillbaka och vi åt med David och hans fru. Sen stack Hanna igen så jag satt där och snacka med dom länge, det var kul. Sen skickade dom iväg mig för att köpa skivor, så jag stack till Nova och hälsade på Sofie & Andy ! Mest sofie ;) Så jag var där lite med fis sen gick jag och mötte Hanna och vi gick tillbaka till Nova. Sen gick vi tillbaka till David och hoppade på hans studsmatta skitlänge och tog massa sexiga foton. Sen skulle vi bygga slott, men det slutade med att David gjorde allt och vi satt och chillade. Haha, sen kom Alex, FATSO x) Sen fick vi skjuts till Crazy feet, HAHAHA! Omg, det var sjukt roligt i bilen. Hanna filmade, så jag ska lägga in det på youtube och sen in på bloggen x). Sen var det dans och efter ett tag stack jag och Hanna ut och åt glass ;) HAHA, omg det var sjuktkul när vi skulle ut och träffade David. HAHAH, omg det är bara Hanna som fattar, men det var sjukt kul. 

Men nu måste skriva manus till utv.samtalet jag har imon. HA DET GÖTT: PUSS(L)

x(

JAG SKA INTEEEE ;O !!!!!

iiiiiiiiiiiiiiih









lyssna inte på mig, jag är bara dum i huvet! :((((((((
Gör det du vill göra! 




x.x

27/4 - PRAO

HejHej, första praodagen idag! Bäst assuuuu (L)
Kl 10 mötte jag upp hanna vid Crazy Feet och sen stack vi hem till David. Där fick vi vara i hans källare och klippa plastridåer. Det var sjukt kul! Sen när vi var klara stack Hanna till tandläkaren och jag fick sitta ensam med David och hans fru i deras kök. Haha, David är lite cp asså! ;D Sen fick jag trä band runt en stolpe och efter jag var klar med det stack jag till skolan. 
Påväg dit träffade jag Hanna och vi stack tsm till skolan. Där träffade vi rebecka x2, maja, ebba, emma och alex. När alla var klara med maten stack vi till lekplatsen. Efter ett tag ringde My så jag och Hanna gick tillbaka till skolan och träffade henne. Sen var vi i personalrummet och chillade lite med lärarna ;) 
Sen skjutsa vi becka till citygross och vi stack till David igen. Sen fick vi fixa den andra stolpen också. När vi var klara satt vi i deras kök och drack te, medans dom åt. Sen frågade jag om vi kunde hoppa på deras studsmatta senare och han sa att vi skulle göra det nu. Så vi hoppade sjukt länge och sen låg vi där och solade.  Sen snacka vi med David sjukt länge. Haha, han är typ världens roligaste man x) Sen fick vi måla några pinnar. Efter det fick vi gå hem och jag och Hanna stack in till stan lite och hängde där ;D

puss på denna roliga dag och Hanna som gjorde denna dag rolig ! (LLLLLLL)


Dagens roliga:
David ringer till Olles skomakare. 
D - Hej, kan jag få prata med Olle.
Kvinna - Va?
D - Får jag prata med Olle?
Kvinna - Det finns ingen Olle här.
D - Men då kan jag väll inte prata med Olle dåh. (Han blir sur och lägger på)
D - Det måsta vara fel nummer.
Kristina - Men bara för att det heter Olles skomakare betyder det inte att det finne en riktig Olle där. Ofta att man ringer till crazy feet  säger "Får jag prata med Crazy"
Hanna&Jag - asgarvar.  

26/4

Dagen började med att jag mötte My i stan vid halv ett tiden. Sen gick vi till Jättekul och hade jättekul x) Sen mötte vi Emma och ät på subway. Sedan tog vi bussen till nova och efter det gick vi till ravinen. Vi var där och chillade och efter en stund var vi sugna på tårta så vi stack och letade efter ica sjuktlänge. Men vi hittade ingen och hamnade istället på en jätterolig lekplats. Där var vi ganska länge och hade skojs. Sen bestämde vi oss för att gå till ÖoB istället. Där köpte vi Rulltårta, läsk, energidryck och massamassa godis. Sen gick vi tillbaka till ravien och tjockade oss som fan. Vi chillade och solade och hade det jättemysigt och plötsligt kom det killar och förstörde allt för oss, pallar inte berätta men jag har aldrig varit så rädd och pulsen slog sjukt snabb typ i en timme efter det. Men vi flydde iallafall i väg från dom och hoppade på bussen och åkte in till stan. Sen var vi där vid fontänen vid universitetet en stund.

Tack för en rolig dag My och Emma ;D (L)




Imorgon ska jag och Hanna hem till David x)) HAH ;D

Soooool §

Nu ska jag ut i solen med dom bästa§§ och jag kommer inte in tills jag är negoh!
Jag tar med kameran! Puss <3

25/4

Har typ inget att skriva om, så ni får lite bilder ist. 
Ruuufs x)
Isssh, älskar tröjja ;DD §
Äsch, nu orkar jag inte mer, ha en bra kväll (L)

24/4

no comments today. 
Eller okej, kan berätta lite. Engelska prov idag dåh. Gick bra, hoppas jag. Sen nu har vi prao i 2 veckor, så det blir ingen skola för vår del. Sen när vi kommer tillbaka är det bara 4 veckor kvar tills sommerlovet. Men till dess ska massa prov ;/

Bara för att My ska bli svart hårig och jag blond i sommar... lycka till med det säger jag bara. Asså My, vi får sluta komma överens om sånna knäppa saker! Haha, men sakt är sakt. 

Åh, jag älskar den akustiska versionen av Hope and glory <3 pallar inte ladda upp videon, tar så långt tid men iallafall xD



Heejjjddååååå!


alla bilderna i huvudet varje gång jag sluter ögonen :W


23/4

Hej,
Idag började vi kl 9 så vi fick en liten sovmorgon ;D Sen stack vi till biblan(kolla förra inlägget) och var där hela lektionen. Sen vid 10-tiden var vi tvungna att gå en en tipsrunda typ och efter det hade vi lektion igen. Jag och Maja satt mest och kollade på bilder från öppet hus x) Sen hade vi samling i labbet och dom berättade vem som hade fått flest röster av alla leksakerna. Sofie, Katja och Linnéa vann =)
Sen dumpade alla oss för att sticka in till stan och äta, så jag och My fick äta ensamma. Maja hade stuckit hem för att fixa nått och när hon kom tillbaka stack vi in till stan. Sen stack vi till Kino. Eller jag och My stack först till MQ för att fråga när vi ska få våra kläder, men Martin var inte där så dom sa att jag fick komma tillbaka senare. 
Vi såg I taket lyser stjärnorna. Den hade jag redan sett en gång innan men whatever x) Under bion hade typ alla damp. Några kastade godis på mig (fick minst 30 stycken på mig), alla skrek och skrattade och applåderade hela tiden. Efter ett tag fick dom stänga av filmen och Petra bad alla som höll på att gå. Men ingen gick. Efter massa tjat och väntan gick några personer. Sen fortsatte vi kolla på filmen och då var det tyst.
Efter filmen var slut gick vi tillbaka till MQ och då snackade jag med Martin. Sen skulle jag gå och snacka med David men han var inte på CrazyFeet så då sket vi i det och stack hem.

Yesbox. Nu måste jag plugga. Imorgon har jag Engelska prov, matteläxa och spanska oral prov. Sen efter det är vi lediga från skolan i TVÅ VECKOR =) <3 usch, vad jag längtar tills söndag.
HAVE A WONDERFUL DAY (L) TEEHEE 

School

Hejhej!
sitter i biblan med spy och majabaja ;D;D;D
vi har tråk x( Men det är bokmässa idag så vi ska kolla på film xD Nu är spy dum mot mej x((((((((/(( Vi som är BÅST på att bitchlooka ;D

Nu ska jag dra... hejddååååå (L)

22/4

Hejjjjjjjj!
Idag var det back to schema. 
Spanska - Vi ska ha oral prov, höhö, så övade på det.
Matte - Fortsatte med samband och jag fattar för engångskull :D
Svenska - Senait läste och vi gjorde lite övningar och satsdelsprov.
Håltimme - Jag och My stack till Nova
So - jobbar med att reflektera temat och utv.samtalen.
No - forsatte med det som på so:n
Plus att vi fick tillbaka massa saker. Som t.ex. No-provet vi gjorde för typ 300 år sen. Är inte säker på mitt betyg, för han skrev Ö !? Men jag tror jag fick VG
Sen fick vi tillbaka vår analys av en leksak, som vi också skrev för typ 300 år sen. Hade helt glömt bort den, jag tycker att olle borde skärpa sig med att dela ut prov och uppsatser. Men iallafall fick jag VG på den analysen ;D Hii, jag är bäst! TEEHEE

PEASE (L)

21/4

My dag;
Kabaré först. Rolig =) Lars var bäst x)
Sen hade vi våra redovisningar. 5-9:orna kom och några lärare. Barnen älskade vår leksak, t.o.m. några nior.
Sen var det lunch.
Sen hade vår första riktiga lektion på läänge. Matte. Fattar såklart nada, men jag försöker hänga på så gott jag kan. Och han verkar inte sur längre =) IG här kommer jag inte.. Sen fick vi sticka hem. 
Hemma några timmar, sen dans. Vi gick till en affär som hette Shenna is och fick kläder. 
Jag valde:
Ett vitt pösigt linne med hängbyxor - sånna som finns på gina, dom som hänger sjukt mycket mellan bena x)
Gul tshirt med tryck och svarta leggins.
Svart klänning - väldigt kort, men fin =)

Nu är det bara MQ och Trend Fashion kvar, sen har vi alla våra kläder. 



Om du så gärna vill så bara skit i då. :(

H<3

HEEEEJ =D

Hej. Kl är fem i åtta. Vi börjar skolan tjugo över åtta, så jag har lite blogg-tid nu =)
Dagens schema;
Kabaré 
Rast
Redovisa för eleverna och lärarna
Lunch
Matte
Hem =)
Dans §

Nu kommer jag inte på nått mer att skriva, så ha en bra dag (L) Puss.

Jag just nu =) Är typ käär i mina glasögon ;D §§

20/4

Öppet hus i skolan idag. Hanna fyller också år idag ;D Grattis stumpan §
Äsch, jag pallar inte skriva mer. Här får ni dagens.
Tröja - H&M
Jeansleggins - MQ
Västtröja - Gina

19/4

Hej blogg.
Vakna idag vid 10 tiden och maja kom vid halv 11.
Vi var hos mig lite och spelade in jinglet och skickade iväg det o.s.v. Sen stack vi till nova och mötte My där. Efter ett tag stack maja hem och jag och My gick till stan. yes, du läste rätt GICK ;D vi skulle fråga MQ när vi får ta våra kläder men det var stängt. Sen stack vi till subway och åt världens godaste macka (L) Sen GICK vi tillbaka till nova igen och chillade och jag köpte en tröja och blåa solglasögon :)

Nu ska jag plugga lite engelska, göra klart vår leksaks beskrivning och läsa ut när jag hör din röst. Ha det bra. TEEHEE x)

Förresten, vårt jingel är bäst !

Bilder

Hej, det har inte kommit så många bilder den senaste tiden, men nu har jag hittat kamerasladdens så here it comes =)
ego ;D
mjukisbyxorna och munkjackan jag snackade om innan ;D

18/3

hej bloggen =) Japp, nu är det ingen tvekan om saken. Våren är kommen =) (L) Idag ska jag bara chilla och försöka inte tjocka mig. Lycka till med det säger jag bara :D Jag ska kanske också börja plugga till engelska provet. På tal om skolan så jag har lite damp just nu. Min iMovie accepterar inte mys mobil ;o så jag kan inte redigera vår reklamfilm. Och allt måste vara klart till imon senast kl 12. ;s vi sitter verkligen med skägget i brevlådan. Vi är inte ens klara med vår prototyp ;S åh.
Men iallafall. Nått som gjorde mig glad idag vara att det trillade in en stor munkjacka och stora mjukis byxor in i vår brevlåda :D Byxorna är gråa och supersköna och snygga. Munkjackan är skitmysig men det står massa logon på den så den är inte så fin. Men jaja, gratisprylar blir man alltid glad av =)
Snyggo Vanessa i snyggo outfit (L) 

DAMP.

Heej damp dag ;D
dagen startade üüüüüüüüüüüünderbart §
men gick snabbt över till PMS -> damp.
Först Joel som sprutade sjukt mycket parfym på mig. Stank som fan efter det = DAMP 
Detta gick över till ett stort parfym krig. Folk började må illa av all parfymlukt. = DAMP 
Sen alla hundra saker Anton gjorde = DAMP x10000000
Sist men inte minst - hann vi inte klart med vår fabrik bajs sak. = DAMP = SVORDOMAR x10000 = SA EN SAK JAG INTE BORDE TILL EN PERSON JAG ABSOLUT INTE BORDE SAKT DET TILL = IG i alla ämnen för han blev säkert sur =(


Kortfattat: Idag har jag damp, prata inte med mej eller rör mej inte, kolla inte ens på mej om du inte vill ha spö.
Denna dagens som började så bra =(

HejHej =)

HejHeeeej =) Jag har jättetråkigt. 
Sitter här och kollar på ryan higa. Åh, han är så bäst! (L)
http://www.youtube.com/watch?v=Fhb89V43KWc&feature=channel
Haha, Jesper är också bäst (L)
http://www.youtube.com/watch?v=cOpzIr1eUAU

Förlåt för ingen länk, men datan cp:ar.

Nu ska jag fortsätta att tråka. Ha det bäst! (L)

ååååååååååh (L)

16/4

hejsan. är sjuk. har sovit nästan hela dagen igår och hela förmiddagen idag. Nu ska jag försöka hålla mig vaken så jag kan skriva vår produktbeskrivning. Och jag kommer imorgon, pallar inte sitta här hela dagen...
Well, ha en bra dag (L)


14/4

Tråkig schemabrytande vecka! Vi jobbar med våra fabriker från kl 08.30 - 15.00. Inga raster, bara lunchen. Idag på lunchen försökte jag köra parkour, eller vad det nu heter. japp, jag äääääger säger jag bara... NÖT ;D
Men nu ska jag gå och dansa. Min buss går om 20 min så hinner inte skriva mer. Men idag ska vi iaf hämta kläder från MQ och två andra butiker, till modevisningen den 2-3 maj ;D
Dagens outfit:
haha, jag vet att underkroppen inte passar till överkroppen men whatever ;D (L)

shopping

Heejsan! Var på nova idag och shoppade. Här kommer lite bilder. Men jag har gjort om bilderna liiite, så kläderna har inte exakt sådan färg på riktigt. 


Dagens shopping;
Maskara(L´oréal paris, volume collagen) - Kicks
Hårspray(proffs super strong hairspray) - Kicks
Chinos - Gina
Jeans leggins - MQ
Vit kofta (ser grå ut på bilden) - H&M
SvartRöd randig tröja - MQ
Röd tröja med tryck - Carlings
Svart tröja med tryck - Carlings
Grå tröja med tryck - Carlings.

Kvar att köpa;
Söndriga jeans - Gina
Shorts - ?
Luvjacka - stadium
baggy hiphop byxor - ?
Svart pannband - ?



Idag är det ingen dans, tror vi. Så jag ska chilla hemma och äta ägg (jag + ägg = <3) jag ska också fläta håret så det blir fint, och jag skulle vilja sätta in hårförlängningen, men jag hittar inte den =( får bli imorgon dåh.

Förlåt för detta sena inlägg, men bilderna har dampat otroligt mkt. Började ladda upp den första bilden vid 2-tiden idag. Aja, bättre sent än aldrig.

12/4

Hejhej alla! Påsklovet är nästan slut... det har gått sjukt fort. En vecka till skulle inte skada. Igår var släkten här, ganska okej. Imorgon ska jag shoppa och i övermorgon ska jag hata skolan... och längta till sommarlovet. Det är faktiskt inte så långt till lovet. Bara 9 veckor. Bara 61 dagar. Bara 25 riktiga skoldagar kvar.
Sen är det sommarlov. Och vad ska jag göra på lovet? Jo, detta året blir det kanske inte ungern utan kroatsien i en månad. Sen spannii i två veckor och resten tillbringas hemma i sverige med tjejerna i bjärred :D Nu ska jag försöka läsa ut När jag hör din röst. Ha en bra dag. Puss (L)

För er som inte visste ska jag gifta mej med Ryan sheckler =) (L)

tis,ons,tors

Hej bloggen, har inte bloggat på ett tag nu och det beror på att jag inte pallade.
Tis: Tjejerna kom vid 5 tiden och vi åt korv (skulle inte ha gjort de) spelade gutarr hero, kollade på DC och massa sånt skit. På kvällen hade vi kul tills Myspy förstöde allt, hihi. Sen somnade My och Sofie, medans Ida låg och skrattade för sig själv ganska länge x)
Ons: Vi vaknade, städade, kollade på TV och chillade. Sen stack dom hem. Hihi, det var verkligen superkul. Älskar er tjejooor.
Tors: Jag och maja stack till my idag. Vi va hemma hos my och kollade på DC och åt kladdkaka och var ute med kalle och sen filmade vi. Superkul dag också

Nu ska jag läsa När jag hör din röst. Den andra Twilight boken. Liite sent, jag vet =) Jaja, vi hörs. Ha det bra (L)

damp.

Kamerasladden is gone. Så de blir ingen gårdagens outfit, dagens outfit eller före och efter biler på håret. *DAMP* men nu ska jag vara glad för jag är bäst på att skaffa "saker". HÖHÖ. Kan inte kl bli 5 snart? jag vill sola nu men alla grannar sitter och stirrar ;s sjukt läskigt. Men nu ska jag gå och deppa men samtidigt vara glad, för jag ÄR bäst (A)


Hejdddååååå

6/4

Hejhej. Det är sjukt fint väder och jag sitter inne och kollar på life of ryan. haha, men han är ju snygg, :). Om ca 20 minuter ska jag åka in till malmö för att klippa mig och färga håret. Hur jag ska klippa mig vet jag inte och hårfärgen får bli lite ljusare, lite mer somrigare. vi får alltså vänta och se hur resultatet blir. Efter klippningen ska jag antingen till nova och shoppa eller sola, det beror på hur länge klippningen tar :P.
Och imorgon blir det roligt :)
HAVE A WONDEFUL SUMMER DAY (L)

3/4

HEJHEJ PÅSKLOV! DU ÄR EFTERLÄNGTAD OCH SJUK VÄLKOMMEN =) OCH PUSS PÅ VÅREN! (L)

Sista skoldagen idag. Från 09.05 - 15.10.
När jag kom till skolan var sofie och ida i musiksalen och typ spelade in på garageband. Så jag joinade dom och efter ett tag började jag och ida dansa balett :) ida är fan stark ;o haha.
SO - nutidstipset sen jobba med leksaken, men vi hade inget att göra så allting slutade med att maja sjöng fint till idas,sofies och hannas leksak medans jag skrek switchel (?) i slutet och det lät som om jag var i målbrottet xP.
Idott - Eftersom dett var så fint väder spelade vi bränboll utomhus.
Matte - Höll på med samband.
Engelska - lekte massa konstiga lekar, men jag stack ut till sofie och maja och testade majas bigmama byxor x)
Spanska - vi åt godis och kollade på extra.

Sen var det sluth!  och nu är det lov och jag är glad (L)

2/4

HejHej, vill bara säga  lite få saker.
1) Min data är bajs i huvet, internet har legat nere i två dagar nu -> dålig uppdatering på bloggen.
2) Våren är påväg! Börjar bli varmare nu så därför åkte skinjackan på idag=)
3) Jag älskar min Maja mest! (L) Hon och min 32-power. Hihi, hon är bäst! Finns ingeeeen bättre än henne (L) Stackars er som inte har henne som kompis! Tycker riktigt synd om er! För hon är den bästa personen i heeeela universum <3 Puss på dej maja!
4) Imorgon är det PÅSKLOOOV (L) - Fast innan dess måste ja stå ut med vollyboll på gympan. Usch. Jag + Sport = Katastrof :).

Nu kommer jag inte på fler saker att säga. Min dag har varig bra. Roligt på musiken, redovisning på spanska (det enda jag sa var typ: Si vale! som betyder ja, okej. Haha) Skulle haft redovisning på svenskan, men senait glömde mig :D På no:n och elv.val satt vi i syslöjden och gömde oss för Olle typ. Haha, han är riktigt läskig. Dampar hela tiden typ ;S

Nu ska jag plugga matte och engelska, ha det gött. (L)

RSS 2.0