The pressure to feel perfect

Supfredag. Nu ska allt bort. Hejdå


Nothing feels real anymore

 

Magaluf 2012

En pluggtorsdag som denna är det lätt att fastna framför dator och göra allt för att slippa plugga. Idag blev det att kolla lite bilder från Magaluf i somras. Det finns tyvärr inte många bilder för min dåravande iPhone 4as kamera var helt paj. Så kände inte att fota när jag hade sån kass kamera. Men kan bjuda på några halvkassa bilder!
♥♥♥
 

Fredagen den 22a mars

Glad idag. Kan det bero på att det är sol ute? Eller för att det är fredag? Eller för att efter denna dag så har vi ett långt skönt påsklov? Eller för att jag ska festa ikväll? Hmm jag vet inte riktigt.. Men glad är jag iallafall! :) nu ska man bara överleva skolan till halv 4 sen är det party and party and party! Wie! Puss på er alla fina!


Mysmåndag.

För att vara måndag så hade jag det sjukt nice igår!
Blev upphämtad med bil av Emma Kallas (älskar vänner med körkort<3) och fick skjuts till skolan! Efter skolan åkte vi hem till henne och hade massamys med god mat, pannkakor, chokladbollar, popcorn, film, kattungar och djupasamtal! Ganska mysigt sätt att tillbringa en stormig måndag på!
Nu hoppas vi att vi får en fortsatt trevlig vecka för sen är det lov! :)


13 mars 2013

Mars. Första vårmånaden. VARFÖR SNÖAR DET DÅ!?!. Hej alla söta nötar där ute i världen! Har haft en lååång dag igår och den långa dagen fortsätter idag!
Igår hade jag skola och efter skolan åt vi och chillade lite innan det var dags för 3 och en halvtimmes långa operan trollflöjten! Jag hade inga förväntningar, men den var verkligen grym! Sen runt 11 tiden traskade jag hem till min pojkvän och sov där.
Vakna kl halv nio för att dra till skolan och kämpade som satan för att överleva den långa skoldagen som slutade 15.45! Nu har jag varit hemma i knappa en timmen och ska in till malmö IGEN för att kolla på en teaterföreställning! Mycket pågång med det gillar vi! Ge oss bara fint väder nu så blir livet ännu lättare! :) pussisar och kramisar!


11 mars

Att vakna av ett sms att dagens enda lektion är inställd kan man inget annat än älska! Så har bara legat i min säng framför catfish, ett sjukt roligt program jag hittade som handlar om folk som har förhållande med folk de aldrig har träffat bara via nätet och så visar det sig att personen är något helt annan. Haha sjukt underhållande.
Menmen, har även skrivit min loggbok precis så lite produktiv har jag allt varit!

Slappedag idag men imorgon väntar en låååång dag med massa spännande händelser!

Hihi bjuder på en bild när jag var ginger :)


9 mars 2013

Supermys fredag! Först hem till Kallas och mysa med hennes underbart söta kattungar! Har paxat en, så jag hoppas jag får ta hem en en dag! *.*
Sedan vidare till James och hade det allmänt trevligt! Dagen startade med en frukost på espresso house, scones och pannkakor! Vi klagar inte ;)
Ikväll blir det av till Sofie och träffa alla mina fina gamla kompisar och ha melodifestivalenmys! :)
Hoppas ni har haft en bra fredag och har en fortsatt trevlig helg! :)


Fridag!

Efter ett av det jobbigaste proven jag har varit med om och en 5sidors uppsats om revolutionens män är jag äntligen fri! Fridag! Hehe så rolig jag är. Idag ska jag bara hem till James och SOFTA. Är så trött i hjärnan att jag inte vet vad jag ska ta vägen.
Bloggar nu bara för att jag väntar på mat och har inget bättre för mig :pppp puss alla fina och fula där ute!


7 mars

Idag var jag ledig från skolan men hann ändå med att jobba med projektarbetet och att sitta och frysa på en filminspelning! Nu -> plugga!


RSS 2.0