Valborg!

Dagens planer:
- skola till kl 12
- rep på ribban till kl 15.30
- softa i Lund till kl 19
- smink och uppvärmning i Malmö kl 20
- showtime 22 på ribban
- iväg till KB efteråt!
NICE VALBORG


29 april.

Bra måndag! Teater från 10.00 - 15.45! Redfellas till lunch! Och filmpremiär hos Tobias för hans film "portfolio" och massa mys till kl 12! Tummen upp! Imorgon blir en lååååååååång dag!


28 april

Riktig soft helg med massa sol! Tummen upp! Bjuder på en ful bild (sooooola<3) men kompenserar med en snygg miley cyrus! :) nu taggar vi en ny vecka med teater! Wie :)


27 april

Godmorgon kompisar! Sjukt skönt att få vakna av sig själv idag. Nu sitter jag och nalle och kollar på the perks of being a wallflower. Kände för lite mys såhär på morgonen! Hehe :) idag får vi se vad jag hittar på, har lite olika planer :) ha en fin lördag alla!


26 april

Ni som läser tidningen har säkert sett att vår skola har ett projekt med eurovision song contest. Alla som går musik på vår skola har fått chansen att vara stand-ins och idag var det genomdrag! Så vi satt där i 3 timmar och lyssnade på alla de 39 länderna som ska vara med. Och fyfaaaaaan säger jag bara till folket på vår skola, vilka röster vissa har! Damn. Årets favorit låt är helt klart Grekland! Även Danmark och Norge är bra! :) Vi taggar den 13 Maj då jag ska se genrepet för hela showen på Malmö Arena! :D Bjuder nu på lite halvkassa bilder och en video! :)

Christer Björkman ;)

Jag och Selmia är söta! :D
 
Här är ett smakprov på Kroatiens bidrag! Fina Alexander Ström längst till vänster!  

låt mig få andas


Mitten av våren

Ge mig sommar och sol och värme och bad och allt nu!!!
 
 
 
 
 

23 April 2013

Idag fick jag agera lite modell igen. Även lite stylist vilket va sjukt kul! Haha! :D 
Bjuder på en bild från vår gemensamma bild! Supersnygga Hanna! :D
Idag i skolan har vi fått våra manus. Nu ska jag och nalle kolla igenom manuset lite och läsa lite mer! Ha en fortsatt bra tisdag kompisar! :)
 
 

I was his Marylin Monroe

Teaterperiod nu kära vänner! Sjukt soft!

Sunday

Igår var en ganska så solig dag ja! Hjälpte fina Ida med att ta lite bilder till hennes slututställning! Sen hälsade vi på några hästisar! Wiiie :)

Dagens ångest

Vill. Ha. Mörk. Blont. Hår!


troian bellisario

 

Past few days

Kan berätta lite om min vecka än så länge! I måndags var jag hemma och pluggade hela dagen. Har skrivit klart min projektrapport! Halleluja!
I tisdags var jag i skolan och hade engelska redovisning. Sedan åkte jag, Emma och Selma in till stan - åt på redfellas och satte oss sedan på espresso house och pluggade till halv åtta! Men lite fika emellanåt gick det galant!
Idag hade religions prov på morgonen och psykologi prov på eftermiddagen! Men där i mellan hade vi möte med vår regissör om vårt slutproduktion och fick manus och roller! Vi ska börja repa nästa vecka och jag taggar som fan! Efter det åkte jag in lite snabbt in till stan för en fika med James och senare var det konsert! Musikaldelen av vår klass hade konsert på arena 305 och de var grymma!
Nu är jag påväg hem och ska plugga och läsa manus resten av kvällen! Puss alla fina!


15 april

Hej! I helgen har jag varit på utflykt! :)


11 april

HEJ!!!!


Student dying

Åh så mycket plugg jag har, vet knappt vad jag ska ta mig till. Blä. En och en halv vecka kvar!!!
Jag var snällis idag och bjöd mina kompisar på ben and jerrys för att göra alla glada! Wie! :)


Måndag 8 april

Ledig måndag består av plugg och bananpannkakor! Puligaste pannkakorna jag någonsin har ätit! Bjuder även en bild på världens gosigaste vovve!


5 april

Godmorgon kompisar! Sitter på bussen påväg in till skolan för att ha möte med vår regissör om vår slutproduktion! Tagga! Plus att det är fredag! Wiiie! Ha en sjukt nice dag alla! Puss och kram hela dan


4 april

Dagens facelook och outfit xD xD haha nämen idag är det en riktig softis dag!


Bitch please

Imon ska jag vakna kl 6 och vara i skolan till kl 18.00!.......................


2 April

Låååånga dagar. Film inspelning till kl 1 i går och senare vidare hem till Selma för att jobba på vår presentation av vårt projektarbete. Runt 5 åkte vi tillbaka in till Malmö för att sätta oss på golden och dricka och ha det allmänt trevligt med mina tjejer och killarna som är med i filmen! :) sov i Malmö sen för att senare vakna, ta mig till skolan och va där ända till kl halv sex för att presentera vårt projektarbete.
Imorgon börjar jag 11 och slutar 6! Snark. Dom låååånga dagarna fortsätter!
Kan bjuda på lite bilder som man hittade i sin mobil efter att ha låtit mobilen ligga framme... Haha.


Måndag

Filminspeling - projektarbete förberedation - supkväll står på schemat idag. Njut nu av vår sista dag på lovet i det fina vädret! :)


RSS 2.0