Måndag.

Första dagen i teaterperioden! Har nästan glömt hur fantastikst det är! Vi har ett helt hus för oss själva där det är två scener - en för teater och en för musikteatern, och bakom scenerna har vi massa mysrum, men det bästa av allt är köket! Mys till tusen! Nu har vi släpat in en bädsoffa in dit och hängt upp en hängmatta! Så det är det man gör i skolan.. chilledillar!
Just nu håller vi på att skriva våra egna pjäser och det är det vi ska göra hela denna veckan. Sen i slutet av denna teaterperioden ska vi visa upp våra pjäser för teatertvåorna och teatertreorna. Dock ska vi inte spela upp våra egna pjäser utan det är den andra guppens pjäs vi ska spela upp och sen sa vi även producera den andra gruppens pjäs! Kommer bli sjukt skoj!
egooooooo. gud vilka stora ögon jag fick till på bilden..

Söndag.

Sista lovdagen.. Känns helt okej! Vi har ju teaterperiod i skolan framtills påsklovet! Hihi, jag vet att jag tjatar mycket om teaterperiod, men tänk att slippa skolan i 6 veckor och ba göra något man tycker är så jävla kul! :)
.
Hanna&Sofie sovöver här igår och nu precis har sofie och hanna stuckit och köpt mat till oss, så nu står hanna och lagar mat! Chillsöndag! Precis vad som behövs! :)
.
Nä nu ska jag gå och njuta av mina sista timmar med mina fina flickor! Pusssss
Bjuder på en fin bild på mej och sofie när vi var i danmark :)

Torsdag.


Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller Sofie 17år! Grattiis igen gumman♥

jajaja, jag vet att jag suger på att blogga men det händer inte så mycket i mitt intressanta liv! Tisdagen och Onsdagen spenderades hemma hos mej med sofie, ida, my, rasmus, kevin och jens. mycket trevligt. Idag kommer tjejerna över igen för att fira vår fina födelsedagsgris!
Kramar!♥

it's so fluffy I'm gonna die


Satt uppe tills kl 5 och kollade på Despicable Me. Helt awesome var den! Hihihi! Dock inte lika awesome att man vaknar kvart i fyra.. har fan sovit bort hela min dag :( Men ändå awesome att äta ballerina till frukost! Peace out!

rings n' shit

Fredag!

Lov nu! Awesome!
Har inte bloggat ett tag nu så tänkte berätta lite vad ni har missat av mitt liv.

I onsdags var vi på laserdome med klassen! Superkul! Vi vann den första omgången, sen vann tyvärr det andra laget. Efter det gick hela klassen till entré och åt. Supermys.
I torsdags såg vi ES2Ds pjäs barnet med badvattnet. Den var faktiskt jättebra! Sen på kvällen fick jag åka in till skolan igen för att kolla på pjäsen igen. Den klassen är så stor så dom fick dela in sig i två grupper för annars hade det inte varit roller för alla. Så på dagen var det grupp 2 vi såg och på kvällen var det grupp 1 och Rasmus tvingade dit mig för att kolla på honom :) Fast det var värt det för han var jättesöt i sin kjol! :)

Idag vaknar man av världens största huvudvärk! Inte okej :( Nu ska jag typ knarka ipren och sen får vi se vad som händer :)

Släänger in en gammal bild för jag är hos mami nu och har inga nya bilder här och blablablabla

Tisdag.

Engelska och matteprov imorgon, behöver jag säga mer?
Btw, visst ser mitt hår liiite brunare ut? :) Och måste också bara säga att det var ganska chill att börja 11 idag ;) Hihi.

söndag.

Mongobild från i fredags :)
Helgen då, jaa gårdagen spenderades med Sofie i Lund och idag skulle jag egentligen plugga men glömde alla mina böcker i skolan, så jag har bara chilledillat idag.
Nästa vecka är inte bara veckan innan sportlovet utan en riktigt chillvecka. Imorgon ska vi kolla på ES2D-musikteaters föreställning om 7 flickor, på tisdag har vi en kort dag, på onsdag ska vi till laserdome med klassen, på torsdag är det ES2D-teaters föreställning Barnet med badvattnet som gäller. Och på fredag är vi lediga! Och efter lovet har vi teaterperiod fram tills påsklovet! Livet är ganska bra just nu! :)

Komm und rette mich, Ich verbrenne innerlich


Fredag.

Blir ingen blogging idag! Efter skolan drar vi direkt vidare till Veronikas pojkvän Pierre och sen på kvällen drar vi vidare till Höllviken! Men ni får ha en sån bra dag! Pusss


Today my life begins.

Kan inte sova. Fotar istället.


Miley Cyrus for Marie Claire


nattblogg.

Jag är ledig imorgon, därför sitter jag här nu :)
Asså jag har verkligen inget att skriva om! Men snart har vi teaterperiod så då kanske det kommer bli intressantare att läsa om mina dagar! Just nu no lifear jag mig och kollar igenom gamla bilder! Saknar mitt långa ljusa hår! Vill verkligen få bort det svarta nu! Men det kommer sitta kvar tills april :(
Och gud vad jag saknar att vara brun! Och gud vad jag saknar sommaren! Livet är 1000 gånger lättare när det är varmt!
När livet bara var soft!

Tonight Im fucking you


Måndag

Jag är trött


Yesterday

Mysig dag igår! Danskelandet och sedan hem till Sofie!
Söndag nudå, har en pjäs att recensera tills imorgon så håller på för fullt att försöka läsa ut hamlet! Sen kommer vi ha gäster ikväll också... Men ni får ha en najs dag! Puss

Vi drar till Danmark

Dagen spenderas i danskelandet med vännerna!
Ha en bra dag! Puss

3 Februari

Tjo bloggen!
Lååång skoldag! Från 8.15 - 15.45. Ganska drygt att vi hade en håla i tre timmar :) Efter skolan träffade jag Louise i stan och sen mötte vi upp några katte tvåor och drog sedan vidare till Kriss. Nu är jag hemma och ska sova! Sjukt trött! Kramar!
Såhär cool var jag vi chillaxade i sofforna i kafeterian i tre timmar :)

I'm crazy but you like it

Aktiva på engelskan, jappjapp!

1 Februari

Heeeeeeeeeeeeej!
Första februari! Den sista februari har vi teaterperiod och gud vad jag längtar! Idag hade vi datakunskapsprov och det gick faktiskt bra! Nu sitter jag här och försöka läsa igenom alla hundra sidor vi ska kunna till idrottsprovet imorgon... *En månad kvaaar!*
Nää, nu får jag fortsätta läsa om jag någonsin ska bli klar! Pussar!
Jag och Selma är fett coola!

RSS 2.0