spotlight on me

Chacha!
Ingen bloggning igår.. beror mest på att jag inte var hemma! Ingen skola igår utan bara gå och kolla på teater. Efter det så drog jag och Selma till Helsingborg för hon skulle hämta ut sina linser och klippa sig! Hon blev jättesöt i sin lugg! Sen drog vi in till Lund och träffade Ellie och käkade på viggos uteservering! Värmelampor i mitt hjärta! Efter det drog vi vidare till Tygelsjö och spenderade natten där. Supermys.
.
Skolen var chilledill! Gick runt och letade kläder och möbler till scenografin och sedan rep! Det gick faktiskt jättebra idag! Sedan har vi börjat bjuda in klasser nu också som ska se våra föreställningar! Vi har bjudit ES1D (musikteater) ES2D, ES3D och ES1B! Är fan redan nervös! åååh!
Puss sötisar
Eftersom jag är iphone lös så snattar jag elins bild! :) Väldigt mongo, men bjuder! Ingen hals härnej :)

måndag.

Har inget mer att säga än att vädret är najs, repetionerna är ifullgång och min iphone är inskickad på lagning! NAJSS!
Gammal bild i repris! :)

yesterday

Först till Rebecca, sen bussen till typ utanför höörby? Men tack Sofie för en rolig kväll!♥

bussy

Har haft fullt på dom senaste dagarna! Med vadå? Ja, typ leva livet! Hihih. Men när det är så fint väder så får man passa på att dra ut! I onsdags chillade vi i malmöstad och igår i helsingborg och sedan myste vi i stadsparken i lund! Sen när man kommer hem så deckar man dirr i sängen, haha. Men nu taggar vi simmning! Noot.

23 Mars

Ändå helt okej att börja 13.20 idag. :)

tisdag.

Ja, allt börjar med att man kommer till skolan och eftersom vår lärare håller på med intagningsproven så fick vi våra tusenspänn att gå och handla scenkläder.. men eftersom jag är i scenografigruppen och inte kostymgruppen drog jag, Ellie och Selma till Lund och chillade livet (i solen!!) i stadspaken! Efter några timmars stekade drog vi och åt glass på stortorget och sedan mötte vi upp Sofie och så drog vi och solade. Efterdet spontan drog jag, ellie och selma till hässleholm! Dagen avslutades på burger king! Supernajsig dag♥
Stadsparken. sötis ellie.

årets första glass utomhus ♥

I väntan på medans Sofie solade! Och mina nya brillz jag spontan köpte :)

Chillepille i solen med Sofie!

It began in Hässleholm

och avslutades på BK!

Livet leker

Dagen har varit underbar! Berättar mer sen och bildbombar! :)

memories

Kände bara för att skriva av mig lite.
Imorgon och i övermorgon är det intagninsprov på heleneholm.
Helt sick. För ett år sen var det jag som var där i deras sits. Asså den dagen var helt sjuk. Hade sån himla stor press på mig för jag visste att jag måste komma in på heleneholm till varje pris! Det var ingen annan skola jag ville gå på och jag hade inte betygen till att komma in så denna intagninsprovet var viktigt! Asså hela den sista terminen i nian hade jag sån ångest inför gymnasievalet och jag ville verkligen välja rätt! Och som tur gjorde jag det! Men det var sjukt läskigt att dom bara tog in 20 elever! Var inte alls säker på om jag skulle komma in!
Kommer ihåg att under intagningsprovet var vi ca 10 st och bland dom 10 var Anisette, Emma och Saskia som senare blev mina klasskamrater! Kommer också ihåg hur lycklig jag var när Roland, regissören som höll intagningsproven, sa att han nästan kunde garantera att jag skulle få gå där på hösten. Men man kunde aldrig veta säkert.
I Juli när breven kom ut så var jag i Ungern och jag bara såg folks statusar på facebook att de hade kommit in på deras skolor och jag höll på att skita på mig så nervös jag var! Men senare på kvällen fick jag ett samtal från mamma och det var bra nyheter!
Trots att jag var glad över att börja på heleneholm så var jag ändå rädd. En helt ny stad, helt ny skola och helt nya människor! Jag höll seriöst att dö dagarna innan skolan började! Något jag absolut inte behövt göra om jag bara visste hur mitt första år skulle sett ut! Jag trivs stenbra! Människorna är helt fantastiska! Älskar min klass! Det är inte så vanligt att alla umgås med alla, men vi klickar verkligen hela klassen och har alltid roligt tillsammans! Man längtar ju till skolan! Inte för att matte och sånt är roligt, utan för det händer ALLTID nått kul i skolan ändå! Sen är resten av människorna så himla chill också! Har fått några bra vänner i musikklasserna och lärt känna några dansare! Har t.o.m skaffat några polare i tvåan! Och sedan behöver jag inte ens berätta att teaterperiod är det roligaste jag har varit med om?
Näää, gud jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte kom in på heleneholm.. ish vill inte ens tänka tanken!
Och nu har snart ett år gått, bara två år kvar. Åh finaste ES1D♥

monday

Idag har vi studiedag, sköntskönt! Dagen tänktes spenderas utomhus med Selma och Ellie, men eftersom jag fortfarande är sjuk kändes det bäst att stanna hemma och försöka bli frisk! Så nu blir det glass och black swan! Pusss
I brist på nya bilder, en bild till från ifredags

somewhere between winter and spring


19 Mars

Idag är jag sjuk. Har vatt det hela veckan men idag är det värre :( inte okej. Så dagen kommer spenderas i sängen. Hoppas ni har det roligare! ♥
Bild från igår. Jättekult var det där! :)

fredag.

skola till 12, sen får man ett samtal från söta sofie så hänger man med henne och lite fler folk i malmö - och nu blir det in till malmö igen. feeest. Bjuder på en söt bild från idag. Jag och semlan Selma :)

Overboard

I'm overboard, and I need you love, pull me up, I can't swim on my own
It's to much, feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me, my life saver.


i brist på nya bilder

It's coming back around
You know youre just gonna lose
Everything and everyone that means so much to you

najzz

Ändå helt okej att sitta ute i solen och käka kanelbullar medans man väntar på bussen :)
helgen

Supernajsig helg! Jättekul både i fredags och i lördags! Puss på Elin som var med under hela helgen! ♥
fredaaaag

Nu drar jag och elin till södra sandby! sug och svälj, trevlig helg ♥
tjooockisar

nostalgi

att man alltid vill ha det man inte har.. och sen när man får det så tröttnar och vill inte ha det längre...
Långt och ljust hår vill jag ha!teater

jaa, man börjar verkligen märka att teaterperioden är igång. har ont i hela kroppen! och mina axlar och höftben dör! och vi ska inte ens snacka om träningsvärken i armarna!
Efter vår kollektiva bestraffning...
Fast teater är kult ändåååå =)

dagen

dagarna rullar på med massa teaterövningar och repning. och jag hittar alltid på ett eller annat sätt att retardera mej på! :)
hhihih
men emilia är söööt


9 Mars

Godmoooorgon. Onsdag dåja. Teater hela dagen, från 10 - 15.45. Kommer bli skojs.
Idag kör vi på klackar i skolar! :D
Ha en najjjs dag! Pussen!

Tisdag.


Dagen spenderades på gatorna i Malmö. Najss

8 Mars.

Godmorgon! Fullkomligt älskar vädret! :)
Förlåt för att det inte blev fler inlägg igår, men så fort jag kom hem var jag tvungen att läsa en pjäs och sen recensera den. Hade typ helt glömt bort det, men jag hann klart det iallafall! :) Sen däckade jag i min säng :)
Men nu har vi iallafall fått våra roller och nu gäller det bara att repetera! Vi försökte övertyga vår teaterlärare att vi skulle ha en föreställning för de som inte gick på skolan men vi fick inte :(
.
Dagen ser ut såhär. Jag har utvecklingssamtal och sen eftersom vi slutar så tidigt tänkte vi dra till någon konstmuseum... vi måste göra det någon under denna vecka och då kan vi lika väl göra det idag! Så vi hörs senare!
Bjuder på en bild på min nästan osynliga smilegrop! MEN DEN FINNS DÄR! ;)

7 Mars.

Har varit inaktiv i helgen, jag vet.
Men ny vecka nudå! Mina kära vänner i Lund är lediga idag, men det är inte vi. Tänkte skriva tyvärr, men jag ser faktiskt framemot att gå till skolan idag! Vi ska ha kollationering! Det är nu allt roliga börjar! Vi har tre saker att göra, skriva manus till en pjäs, spela upp en pjäs och producera en pjäs. Nu är den fösta klar och dom två andra ska vi jobba med under dessa veckorna! Så himla kul det ska bli! Och för er som inte vet vad kollationering är så är det mötet mellan skådespelare, regisör och producent! Det är då roller, scenografi och sånt bestäms :)
Nu bjuder jag på lite cambilder! Längesen fan! :)

5/3 - 10 ♥

L O V E!
1 år sen, 365 dagar sen...Ord kan inte beskriva den dagen! Men en sak är säker, jag och sofie ska uppleva den igen! Puss på dej finaste Sofie!


Fredaaag!

Första veckan avklarad - five more to go av teaterperioden! Alla manus är klara och redo att spelas upp! Så nästa vecka blir det kollationering, vilket innebär att regisör, producent och skådespelarna träffas och bestämmer roller, senografi osvosv. Sen blir det bara att repa! :)
.
Ikväll blir det att hänga i Lund med lite malmöbor! Najsbajs. Ha en trevligkväll! Puss

It's time to try defying gravity

Jag kan inte bestämma mig vilket som är bäst - att vi har teater hela dagarna eller att när vi kommer hem så har vi inget plugg? :)

2 Mars.

Hej sötisar!
Chillepill dag i skolan som vanligt. Har jobbat på vårt manus hela dagen. Sen har vi också köpt massa gott som kaffe, te, kakor, mackor osv till vårt lilla kök så vi har hur mysigt som hälst!
Bjuder på en egobild. Min fina afro =)


två från vanessa


when you see my face, hope it gives you hell

Kort skoldag. Från nio till tolv. Vi är klara med vårt manus till vår pjäs, men vi kommer säkert få bearbeta den hundra gånger innan vår käre teaterlärare kommer godkänna den. Den ska iaf vara klar på fredag för nästa vecka ska vi börja repa. Längtar!

RSS 2.0