End of januari

Hej kompisar. En moment slience för min mobil som dog igår - MEEEEEN återuppstod idag!!! Lyckan är oändlig!:)
Igår var jag iaf och sprang runt på ärenden. Hämtade mina linser, bokade nya körlektioner (påtiden!) och åkte sen till Ikea med pappa för att köpa massa ljus och ljushållare! Visar sen efter helgen hur det ser ut :) efter det hann jag även att träffa Adrian en snabbis, fika med My och vara hemma hos Sofie en stund för att hämta skor! Produktiv dag såattsää.
Nu sitter jag på flygplatsen och ska åka till Ungern.. Igen... Heh. Second home❤️ 
Vi hörs efter helgen! 2år

2år idag med mannen med de finaste ögonen i hela världen.
Heaven couldn't wait for you, so go on go home.

Inte igår inte. 
Shit så mycket som har hänt. Mitt liv går framåt. Så mycket möjligheter men så mycket begränsningar. Har ett fast mål nu som jag jobbar senhårt mot. Ibland kan jag hoppa av glädje men ibland vill jag bara skjuta mig i huvudet. 
Men fan nu är det jobb som gäller! Och eftersom det är jobb som gäller har jag ju inte så mycket att skriva om..
Kan bjuda på en bild från jobbet iaf! =) 
Och ja jag får betalt för att gå runt såhär och se lite söt ut och säga hej och hejdå till alla kunder... Mer än så är det inte :)

❤️

Idag är jag glad. Jag har ett bra jobb och jag har en sån fin pojkvän. Framtiden ser även bra ut och jag är bara så allmänt lyckligt lottad. Det är viktigt att inte glömma det och verkligen stanna upp för att njuta av det man har.:)
Idag har jag bara sprungit runt i Malmö och i Lund på lite ärenden och nu har jag tagit av mina blöta kläder (skitvädrer!!) och ska bara softa.. Som vanligt.. Känns som det verkligen är dags att börja jobba fulltime snart hah.. Tål inte att vara ledig, jag gör absolut ingenting en hel dag haha... 

Miiiiin❤️

New year!

Heeeeej. 
Jag har inte bloggat på ett tag för jag glömmer alltid att ta bilder och då är det inte så kul att blogga utan bilder.
Men iaf. Mitt nyår va fint. Firade med mina fina vänner och fick min nyårskyss av min fina pojke! Glad tjej:)

Året har också varit bra hittills. Har ledigt från jobb så jag bara softar. Mitt nyårslöfte när jag va bakis efter nyår var att jag lovade mig själv att inte dricka mer.. Gick ju sådär.. Höll i tre dagar! Hah! Men jag mår så himla dåligt efteråt så det känns inte värt det! Men jag ska hålla mig nu iaf i två veckor då det är fest igen heh.. 

Ett annat nyårslöfte jag har är att börja ge mer komplimanger till folk! Man blir ju så glad när man får det ju! Blev inspirerad av en kille som kom fram till mig och sa att jag va vacker igår på stan och jag blev såklart väldigt glad! Sen får jag ju också massa komplimanger på jobbet där jag är runt människor så mycket, så nu vill jag ge tillbaka och sprida glädje! Så ser jag en människa som har t.ex. snygga kläder ska jag gå fram och säga det, personen blir ju säkert jätteglad! =) Jag har börjat med att skriva lite till folk och berätta att jag uppskattat något de har sagt eller gjort mig redan och de har blivit glada! "De va ett så fint medelande så jag vet inte vad jag ska svara. Men det gjorde mig glad. Tack! Din ärlighet uppskattas mer än du kan tro." (*stolt Kattis hehe*)

Annars har jag bara umgåtts med pojkvännen, fikat med Selma, Olivia och Daniel igår och Ellie och Jesper idag :) supermysig. Nu ska jag softa på tills torsdag då jag börjar jobba igen! Hoppas nu detta året blir kick ass!

RSS 2.0