Better than I know myself

Finaste Adam Lambert♥

vår!

Idag körde vi med vårjackan så nu är det officiellt vår! Whoop whooop!

29 Februari

NU: skola i två timmar. peace.

måndag.

Blev klar lite tidigare, så jag sitter och väntar på bussen nu som går om ca 20 minuter.
Satt och tittade igenom lite bilder och snubbade förbi denna outfitbilden jag nog inte har visat! Men åååååh vad jag saknar sommaren och att vara brun!!!
AAAAAH! GIMMEGIMME SOMMAR!!

Now you're just somebody that I used to know.

 

imfancy

awesomeness
imfancy

lets find forever.


Miley Cyrus


Love is louder than the pressure to be perfect.

Me, Myself and I

Blivit ännumer sjuk! Soft liksom..
Fast när jag tänker på skolan, läsperioden och alla läxorna och nationella som kommer så känns det ändå helt okej att bo i min säng som jag gör just nu!

21 Februari

Inleder veckan med lite härlig feber! Softsoft. Fick också nackspärr i lördags som håller i sig så har bara softat hemma i två dagar nu... ändå ganska chill. Har softat sönder i min säng med massa serier och glass!
Slänger in en gamal outfitbild från förra veckan perhaps? Har lite bildbrist förstår ni.. haha

satan i gatan

Höll inte mitt löfte. Förlåt. Känner bara typ ingen motivation att blogga.
Iallafall.. Hela förra veckan var fullbokad med att spela föreställningar och att se föreställningar! Såg andra halvan av vår klass som går musikteaters produktion på MAF, och dom var hur duktiga som helst! Vilka röster det finns i vår klass, helt sjukt!
Sedan såg man skolans stora projekt - musikalen Hairspray! Varje år sätter skolan upp en stor musikal som alla som går i trean i musik/teater/dans kan söka in till! Det är den störta produktionen som görs på skolan! Så Ni kan sätta er på att jag kommer att söka! Auditions börjar i April! Nervös redan!! Men sjuktbra var årest musikal iallafall! Loved it!
Sist men inte minst kollade man ju på vår andra teaterhalva som spelade upp könskamp! Mycket duktiga var dom också!
Iallafall har detta resulterat i låååånga skoldagar! Men vem klagar? Har haft det så himla roligt på teaterperioden och kommer sakna det något enormt nu när vi börjar skolan påriktigt!
Nu är det iallafall lov och har inga andra planer än att chilla könet! Har hittils bara umgåst med vänner och pojken och så ska det fortsättas! Hoppas ni får ett fint lov och jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt! PUSS

KNAS!

aaaaaaaaaaaaaah. mycket pågång!! Haft spelvecka och haft lååånga dagar!
Lovar att börja blogga regelbundet såsmåning om! Imorgon ska vi till skolan och riva ner vår fina våning tolv och sedan är det lov! Har inte träffat min påjk på över en vecka heller! Men ah, skärpning med bloggen och livet nu! Fast först... decka i sängen!

Premiär!

Lite bilder från när vi sminkade oss under akt två!what can you do when your good isn't good enough

Jaaa, jag vet att jag bara bombar med gamla bilder hela tiden, men så är det när det är brist på nya.
Okej, nu börjar allvaret.
Har spenderat nästan all min tid på att vara i skolan och repareparepa. Igår kom man hem vid 9 och då var man inte så pepp på livet längre, haha. Men allt hårt arbete har verkligen lönat sig! Idag kickade vi igång med genrep och teatertreorna och teaterettorna kom och kollade! Vi fick jättebra respons och dom verkade verkligen tycka om det dom såg! Imorgon är det premiär och mina finfina vänner kommer! Åh, tagga!
Idag när jag kom hem vid 5tiden så har jag bara slappat i min säng, har verkligen inte kraft att ens röra på mig. Men imogon blir det till att sova ut riktigt ordentligt, för att sen vid 4 åka in till skolan och käka pizza med alla söta klasskamrater och sedan kl 7 köra premiären av vår fantastiska föreställning Våning 12!
.
Kolla förresten vilket fint meddelande man möttes av när man kom hem idag!

En söt teateretta! Gud, nu blev man ju hur taggad som helst! :D

att tala är brons, att tiga är också brons

Gammal bild.
Teater från kl 10.00 - 18.00 och sedan hem till pojken. Väldigt fin dag! Imorgon börjar man kl 16.00 så man ska väll inte klaga där heller! ♥

With every word my hole world shakes

Typ soft.


4 Januari

Äntligen helg. Fastän skolan är så himla rolig nu, så sliter verkligen teatern på krafterna. Nästa vecka är det premiärvecka så vi kommer jobba till typ 6 tills premiären på fredag! Så det gäller att passa på att slappa nu!

Gårdagen spenderades med pojken och idag blir det nog utgång med Selma! Whoop whoop!


2 Februari

Gammalbild!
En vecka kvar till genrep för publik. Galet. Men det kommer bli bra! Tycker faktiskt att vår pjäs är riktigt grym! Tagga för nolife typ hela nästa vecka och veckan därpå!

RSS 2.0