Bitch please, Im fabulous.

Dagens outfit. Inte varje dag man får se den! ;)
Skola idag. Åkte in för att kolla på dans treornas slutproduktion. Jätteduktiga var dom! Sen hade vi vår sista musiklektion där vi framförde summer nights i grease! Ändå kul haha!
Efter skolan blev det stan och havet med min fina pojkvän och mina fina vänner! Supermys! Nu ska jag fortsätta att njuta av sommaren och att vi inprincip har slutat tvåan!
En shout out till min underbara pingla Sofie! HEJ SOFIE! :D Vi ses snart beboo :*


27 Maj

Herregud. Tvåan är över. Alla prov och inlämningar gjorda. Sen är vissa kurser avslutade så det kommer inte bli så mycket skola dom här veckorna innan avslutningen. Men man får väll passa på att njuta i solen istället. Annars då? Eurovision igår.. har för mig att någon sa att det gick ganska bra för sverige.. haha. nu blir det sex and the city med lite ben and jerrys! PUSS
Bjuder på en söt bild på mig och Ida från igår!

jaja, vad är en bal på slottet..

chiiiiiiiiill vecka. har haft massa plugg men imorgon är det över! Och helvete vad varmt det har varit med fyfan vad gött!
I tisdags köpte jag och selma en vattenmelon som vi käkade i skolan! Fysatan vad gott! :)


Häng i Västra hamnen har också stått på schemat! Lite brun har man allt blivit eller hur? Och förlåt för snea bilder.. det bara blev så och jag orkar inte fixa haha :)

Underneath

Då har vi påbörjat den sista skolvecka med plugg och prov i tvåan! Snart är det sommarlov och det märk också på vädret! Åh alla treor taggar studenten så mycket så man blir själv så himla sugen! Ett år kvar! Men nu, matte b!


Fuck you, thats why

Klar med mitt samhällsarbete, hellyeah! Nu dags för belöning :))


Everywhere we go, we're lookin' for the sun. Nowhere to grow old, we're always on the run.

Ledig nu ett bra tag. Det ska spenderas med plugg, tänk efter nästa vecka är det slut!!, och med min finfina pojkvän och min finfina Sofia! Mysigt! Och jag måste bara tillägga att fyfan vad jag saknar min Sofie! Men om typ en månad är du hemma igen och dåjävlar vilket kramkalas vi ska ha! Plus att vi ska rocka Magaluf i sommar! :D

Too much too soon too good to be true

myspys helg! spenderade fredagen och lördagen hos le boyfriend och idag har jag bara chillat i min säng. Nästa vecka kommer bli ganska soft då man är ledig onsda-torsda-fredag! Ha en fin kväll nu och en fin vecka! Puss

#

Trevlig helg kompisar


10 maj

snyggsnyggsnygg Miley Cyrus!
Det är nu jag skriver att jag har haft fullt upp, men det har jag faktiskt inte. Skola med massa inställda lektioner, och massvis av sömn och massa tid över som borde spenderas med plugget, men nepp. Någon som har spenderat allt för mycket tid med plugg är dock min pojkvän! Såpass att han inte har haft tid med mig. Men imorgon är alla mina lektioner inställda så då blir det myspys med honom!
Pussisar och Kramisar

-

Middag på viggos och fika på espresso house. Myssöndag!


Fredag

Nationella i engelska hela skoldagen. Gick väll helt okej. Efter skolan drog jag, Selma, Caroline och Sarah och åkte trampbåt i Malmös kanal! Mys! Sen åt jag och Selma på viggos! Soft dag!


✟✞✝

Något som gjorde dig glad idag?
hmm, typ jag vet inte. har varit allmänt glad idag! Haha kanske Sofie! :D

Humör just nu?
Trött fast ändå pigg haha

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Vaknade 

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Duschade

Vad du ser om du tittar till höger?
Min tv

Vad gör dig glad just nu?

Sofie! haha

Hur vädret är hos dig just nu?
Det är fint mannen

Vad var det senaste du åt?
glass

Bästa glassmaken?
typ det mesta funkar haha

Sover du tungt?
Ibland

Drömmer du mardrömmar?
Händer

Hur många kuddar sover du med?
3

Snarkar du?
Nej

Favoritkläder?

nått man känner sig bekväm i

Favoritgodis?
typ choklad haha

Höger-eller vänsterhänt?
Höger

Stjärntecken?
Jungfru

Vad längtar du efter mest just nu?
Typ min pojke och att dra utomlands! haha

like we never close our eyes

Skola igen då! Känns fan som ett tag sen! Bara en månad kvar, lite blandade känslor. Lix kul att man ska sluta och ha sommarlov men samtidigt är jag så nervös inför framtiden och trean kommer säkert gå jättesnabbt och vips så tar man studenten! haha. Sen så tar ju min pojkvän studenten nu så inte så kul att inte träffa på honom i skolan längre heller. Aja. FINT VÄDER IALLAFALL!! :D

RSS 2.0