heeiijj

Är hemma hos papii och tänker spela in engelskan. =)) 
Men sålänge får ni njuta av mina egopic.
ilovemynerdbrillz<3
höhöhöh.
nu är det back to work.

puttin' on the ritz

Dagens låt:



Stepparna dansade till denna låt på summer showen. Sen nu är den reklamlåt för Lindex. Ingen har väll missat det? Fast det är en kille som sjunger egentligen, men en tjej har gjort om låten till lindex. Men den är bra =)

30/9

Sista dagen i september. Lite deppigt. Nu börjar hösten på riktigt. Muu :(
Skolan var okej idag. Fast sexualkunskapen var roligast som vanligt =)))) Sen fick vi tillbaka våra no-prov! VG + men två stjärnor. På MVG delen fick man inget betyg. man kunde bara bar få en, två eller ingen stjärna. Haha, vår lärare är lite konstig som kommer på sånt. Varför inte bara skiva MVG? Han brukar skriva Ö också, som betyder överbetyg. Men menar han VG eller MVG?? Äsch, han förblir ett evigt mysterium.

Men nu är jag hemma och ska göra absolut ingenting. Eller joo, engelskan. Vi har muntlig inlämning om praon.
Nu ska jag hitta något gott att äta. Btw, vi åt sofies supergoda muffins ti lunch idag =)

Ha det så bra så länge bajskorvar :D Pussar


videoblogg.

Notera att jag säger "den har jag letat hela dagen på" Hihi. Det ska vara "den har jag letat hela dagen efter" Klockan åtta på morgonen får man faktiskt säga fel! :)


:)

Klockan är nu 23.35 och jag sitter om mumsar på min kladdkaka och cola. Svenskan är klar - fast den blev typ lite mer än en sida. Matten är gjord och jag är redo att gå till skolan imon. Från klockan 08.00 till 15.35. Usch.

Min mumsiga halvuppätna(gula?) kladdis. Den är brun irl :P

Men detta blir nog dagens sista inlägg, så ni får sova så gott. Pussii<3

home

Fan vad kallt det är ute :S
Men det är därför man kör med UGGs och halsduk =)

Määä. nu ska jag plugga och titta på TV =D

dance

tänkte lägga in dresscode för dansen =)

hih. rock hard, fuck safe. Pease out!

kärlek??

Jao, sitter här och försöker skriva min två sidiga uppsats om kärlek... Vilket går inte alls så bra. Liksom var börjar man? Hur skriver man? Vad ska man skriva utan att blotta sin själ för mycket för läraren... Liksom jag vill inte att hon ska veta allt om mig :o. Detta borde vara ett lätt ämne att skriva om, men det är det inte. Jag hittar inga ord för kärlek.


Nu ska jag skita i detta och dra till dansen. Fan, jag har fortfarande inte skickat mina bilder ti David. suck. aja. jag gör det imon.

Sålänge får ni sitta och titta på bills hår. ehm, no coments about the hair. Finare innan när det var sprängt typ :P hehe.

29/9

Hej bloggen. Ingen skola idag...
Vaknade med att jag hade jätteont i ögonen och det rann som tusan. Jag och mami åkte in ti sjukan och där fick jag något insprutat i ögat (var inte så hemskt som det låter) och nu är allting mycket bättre - det rinner itne och gör inte ont :D

Jusst nu bakar jag kladdkaka :) Blev så sugen på det. Den är snart klar, så länge sitter jag och smaskar på smeten.

mummaa :9.

Om någon timma ska jag dra ti dansen så ni får ha det så bra. pussar <3

shf


Bilden säger mer än tusen ord (A)<3


hej människor.

Jag har kommit på att jag inte har shoppat på typ 800 år :( Men det ska bli ändring på det !
Jag vill ha nya jeans och jag älskar dessa
Dom ser ut som glansiga leggins med det är byxor =) Give me. Och förstås lårhöga stövlar, men jag vill också ha några söta vinterskor, som dessa:

Och om man ändå håller på, varför inte langa hit robert pattinson?


28/9

Heej bloggen!
Hemma från skolan nuja. Vi har sexualkunskap. Finns inget roligare ämne! :) Fast synd bara att man inte går i samma klass som sofie och ida, för vi har samma barnsliga humor. Haha. Jag var den enda som skrattade idag ... Jag kan inte hjälpa att jag tycker att pillesnopp är världens roligaste ord =)

Nu ska jag äta sen sova och sen är det daxx för matte. Jag och Sofie ligger sjukt mkt back. Men jag fattar nu, så det kommer nog inte bli några problem. Ha, jag älskar matte när man väl kan det. Man bara rusar förbi uppgifterna och man känner sig så duktig. Synd att detta händer mig 1 gång per år...

Här kommer iaf dagens outfit.

förlåt för konstig ställning på bilden. Men jag har en magtröjja - typ. den går ti naveln. Linne under. Och jeansleggins. Och röda skor som ernest och philip tyckte vääääldigt mycket om....


WHAT!?

En heeeelt ny design här jaa :D Bara kände för att fixa det. Om ni inte ser den tyck på f5. Ska bara fixa min header - men det gör jag nog imorgon. Orkar inte nu =)
hihi. Nu ska jag sova många kramar från the nerd =)

hu

Hej världens bästa uppdaterare =)=) Rättare sakt hej sofie roxå och hejdå katarina =D
Haha. Har inte gjort något som jag skulle. Bara slappat :))
Har tittat på top model och nu tittar ja på hål i väggen ;D;D



Aja. Bättre uppdatering imorgon. I prååmis ... Hihi


goooooodmorgon =)

Aaaah, riktig härlig lång sovmorgon. Nu är jag inte alls lika död som igår :)
Dagens planer:
~Plugg
~Ta ett långt baad =)
~Fixx inför skolan
~Fixa mobilen
~Slapppa :D


Have a good day bitches =)<3

usch.

Assså dålig uppdatering idag iknow. Men jag är helt död... Ska lägga in bilderna från mobilen, så kanske ni får se lite bilder. Igår såg jag ut såhär innan donkan.

dålig bild iknow. men jag hade apabråttom ;P

Folk som undrar: Vi drog inte ti jägers igår. Folket hade glömt legg som man var tvungen att ha med sig och det blev lite krångel med skjussandet. Men partyy i teckomatorp var ändå bäääst! :D

mögel.

uuueeeh. Vill typ bara dö jusst nu :) Är så jävla trött. Kom hem kl 8 imorse efter 1,5 timmars sömn hos my. Men det har varit en superkul natt =) Och ni får inga bilder... hehhe.


Nu har jag och pappa varit och tittat på mopeder och jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha en stor modell eller liten. Dom stora bigmama värkar så härliga med massa plats - men sen så värkar dom vara svåra att köra och kontrollera. Men sen dom små är ju söta men dom stora är ju mkt finare! Så jag har panik. Vilken ska jag köpa? Jag tänker nog provköra båda och se vilken som känns bäst att köra. Och på tal om köra. Jag måste ta körkort A!!!! Från och med oktober kommer en ny lag och alla som kör EU-moppe ska inte bara ha körarbevis men också körkort A! Asså jag kommer faila... aja. Nu kommer det ta ännu längre tid innan jag får min moppe. Muuu.


Men nu ska jag nog gå och sussa lite. Ha en bra dag =)<3


seyaa

Nu drar jag ti donkan och träffar sofie och ida där.
Sen drar vi ti spy.
Dålig uppdatering hela dagen + imorgon förmiddag. Ni får stå ut utan mej. Pussar. OCH HA DEN FETT GRYM FREDA KVÄLL :D<3

25/9

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Katarina är såhääääääääääääääär glad, om inte gadare :D
1. Praon är slut. Inget mer jobbande
2. Jag fick betalt.
3. jag fick ta med mig hem fika
4. Fick bra omdömme.
5. Har en rolig kväll framför mig!! :D

Nu ska jag äta upp mina chokladbollar och dricka upp colan - sen är det bara att börja fixa sig.  Men iaf. Såhär tyckte Coffee Break om mig: "Det har varit trevligt att ha Katarina här hos oss i två veckor. Hon har jobbat bra och visat god intresse för café jobbet. Hon är även en kreativ och snäll tjej."

... ... ... Visat god intresse för café jobbet!? Det kan diskuteras. När vår yrkesvägledare Magnus var här idag och frågade om jag skulle kunna jobba med detta, sa jag nej, nej NEJ! ;))

Varit två hårda veckor. Eller bara en för min del x) Och jag har ont i hela kroppen, men det ska jag inte gnälla över för snart ska vi ha "förfest" på donkan. hihi

 


Videoblogg :D


kiss

Gud vad många inlägg jag skrev på under en timme xDD Men jag har egentlige inget vetigt att säga. Bara att jag älskar cola och utan det blir jag VÅLDSAM xD och jag är heeelt normal.


Heelt normal ja :D


Men jag ÄLSKAR cola <3


bekväma skor?

Hihi, jag har tråkigt och titta vad jag hittade :) Dessa skor kan inte vara så jätte bekväma. Fattar inte hur folk kan gå i dom ;S

 

Nu är idol reklamen slut så måste draa <3


banan

Jävla bananhuvud :( Jag är desperat. Jag behöver gå in på bdb. Klarar mej inte annars ;o;o;o;o


Idol.

sitter och tittar på idol och nu tänker jag avslöja en sak!
Jag har biljetter till Idol deltävlingen i Malmö :D:D:D Min pappa känner någon som känner någon som jobbar där =) Han fixade biljetter till oss. Gratis. Så den 27 november ska jag och Ida dra ti malmö!! :D Jag försöker fixa en till biljett och då får Sofie följa med ;)).

 

Äsch, jag har bloggtorka så nu ska jag gå och äta godis istälet!


:D:D

GRATTIISSS STINA-LEE SOM HAR BLIVIT MAMMA!! <333

Hemma nu från praon. Seg dag, gillar inte att jobba, hehe. Men bara en dag till! =D Dagen blev också såklart mycket bättre av sofie som kom och hälsade på <3
Idag måste jag faktiskt plugga. Har inte insett föräns nu att vi har jättemycket till skolan nästa vecka =( Men nu ska jag gå ner och droga cola och sen är det bara att sätta igång. :D


24/9

Heeeiiij.
Snart ska jag ti praon så jag tänkte bara lägga upp dagens outfit.

Hehe. lite reklam här jaa =) Sen hade jag lite tid över så jag fixade mina läppar.

=) och håret är uppsatt :D

Men idaag ska jag jobba som sakt. Fast sofie och majsbajs kommer och hälsar på när jag slutar och sen så ska vi ti hanniii :D<3  Ha en bra dag alla sötaungar <3

pattiii

bara för att jag och sofie har denna heta jävelns adress och vi kommer skriva till honom och fråga om han vill gifta sej med oss och han kommer svara ja! och vi kommer ha en fet jävla grektiskt bröllop och sen ska vi leva lyckliga i alla våra dagar.

Slut.


-.-

Detta blir nog sista inlägget idag. Måste lägga mig lite tidigare för imorgon ska jag tillbaka till praoen.
På Fredag skulle vi till Jägers men det blir inte så pga några problem =D Men istället intar Fästfolket Teckomatorp :D Hoppas det blir lika kul där :D


Aja, godnatt bajskorvar <3

puss på Gia Lorenzi's fina lila sko <3

tokio hotel

Drogar dom nya tokio hotel låtarna. Ifs så är det bara små snuttar men iaf.
Tycker deras sound är bättre nu - men killarna är fulare. Haha. Jag kanske blir ett riktigt fan nu. Gillar dom för musiken och inte utséendet. Innan var det tvärtom. Eller jag gillade låtarna också, men mest utseende fixerad var jag :D

Men nu ska jag titta på little britain som jag missade igår. *typiskt* Och snart kommer min pappa hem med pizza. Mums.



dagens

Dagen outfit. Hade inget bättre för mej =)
 

Oversize inne och kallingar =D Det blir inte skönare.


Och mitt hår är alltid lika perfekt... Plattång, were are yoooouu?!?!


god eftermiddag.

Jusst nu känns det som att det inte är lönt att titta in på min blogg före klockan tre. Jag tänkte faktiskt vakna efter vankna med the voice, men såklart somande jag om. Jag vaknade klockan 2 och har ätit frukost och kollat lite på TV och nu sitter jag här =)

Jag får nog ta och lägga mig tidigare, istället för att ligga och smsa med Hanna på nätterna x) Har man gratis sms så har man =) Men niiii där ute som fortfarande smsar till mitt gamla nr! JAG HAR ETT NYTT FFS! in på msn och kolla :) Tror nog att det blir nödvändigt att skriva det på bdb också.

Nu ska jag sitta och dö somvanligt. Längtar ti fredag. pusspuss.


.,.

Tittade nyss in på sofies blogg och såg den apelsin och jordgubbs juicen och blev sjukt sugen på det =) Så jag tittade in i kylskåpet och hittade en =D
Sen gjorde jag min chailatte som blev lika lyckad som igår och nu ska jag ta och sätta mig framför TV:n och vänta på Idol som börjar om drygt en haltimme.
Kl 22.30 är det little britain! Missa inte det! Askul!  :D<3

pussar <3

michael <3

Bara att han måste vara med i min blogg. Har inte skrivit ngt om hans död elr ngt för jag vill inte. Skulle inte klara av det. :P Aja.

<33333333




bajs

Heej bloggen.
Har inte gjort ett skit idag. som vanligt.

Åh, älskar Kristens skinjacka. grymt snygg. Och bara för det längtar jag ännu mer till New Moon premiären ;O Men först är det Michael Jackson - This is it filmen som gäller. Fan vad jag kommer böla då. Måste köpa vattenfastmaskara :// hehe.
Nu ska jag gå och göra en chailatte till mig själv. Har velat göra det hela dagen men har inte orkat.



...

 

ingen kommentar ...

hehehe (A)


22/9

Jaa, tisdag idag. Vatt hemma länge nu. Börjar bli lite tråkigt. Menmen, jag överlever :)
Det är dans idag, men jag vet inte om jag ska åka dit. Får se hur det blir. Jag måste ge David mina modellbilder, men jag pallar inte åka iiiin. :p

Nu sitter man och snackar med sofie på msn. vi bölar till michael jackson och planerar fredagen ;D Det blir nog utgång. :)

Nu ska jag gå och dö så ni får ha det så trevligt idag =) <3

mah ;o

internet har dampat hela eftermidagen! ;OOOOO
Och nu klockan elva funkar det. Muuuuu.
Jag som gjorde ett fint kolage som jag tänkte lägga upp - men skit i det nu :P hehe.

Har tittat på svenska hollywoodfruar och roast på berns och myst med min chailatte som blev riktigt lyckad =)

Muums :D<33

 

Aja. nu ska jag sitta lite till framför datan, sen går jag och lägger mig =) Nattinattii


Nej.

Nää. Nu har jag testat sjukt många och ingen passar riktigt.
Sofie får nog hjälpa mig med detta :P

ny design?

Ska nog skaffa mig en ny design.
Ska bara klura ut hur det fungerar. Återkommer med resultatet :D

skor.

omg. Dagens skoooo. Har totalt glömt bort den xD
Men det var någon som frågade vad mina skor kostade.

Dessa är tyvärr köpta i Palma de Mallorca. Kostade 400 £. Hur många svenska kr det blir, har jag ingen aning om :P Men om man letar lite och har tur så hittar man något liknade i sverige också =)


Dagens sko. :D


hihih. kolla vad coola. Undra om dom är svåra att gå i. Säkert. Men dessa har jag snattat från en modevisning. Nina Ricci fall winter 09 collection.


Heeij

Kännde mig sfortfarande lite sjuk idag, så mamsan sa att jag skulle stanna hemma och vila upp mig =D
Så, jag sov ut ti kl tre och åt precis lunch ;D och de var såklart hamburgare ::D

Aja, videofy.me har accepterat min blogg så ska snart börja videoblogga mer ;)
Har inget mer vettigt att säga och inga roliga bilder heller ... Dagens outfit är min fina pyjamas . hehehe. Fast jag ska nog byta om snart :D


puss och smek. hehi

goonatt =)


nu är jag i min pyjamas and ready to hit the bed :D Har en helt ny jobbig vecka framför mig. jippie.

Nattinattii<3

happyface

Gissa vad lilla jag ska sitta och mysa med ikväll :D:D


imorgon är det dax för jobbet igen. Uhuh, trodde aldrig jag skulle säga detta... MEN JAG SAKNAR SKOLAN :{

lite mer bilder.

tog dessa från sofies blogg =)

jag och ida på wrap =)


Maten ;D

maaja<3

Jag åt så jag vill inte vara med på bild :D

aaw, fina sofie<3

idaa :D

fjortis vs hippiie :D hehe . sötnosarna pernilla och hhanna<33

Aja, nu ska jag fortsätta nörda mig framför youtube :D Haha. jag älskar Ryan Higa. Hans videos är bäst! :D




ihih.

omg. sääääär for sure :D

lördag

Nu kommer det massa smarriga bilder :D

sötnuus maja och halva my =) på wraap. Fotade aldrig maten. Glömde det ;)


Såhär fina kompisar har jag. :D

Näää dom är faktiskt såhär fina :D:D<3 Hahaha, spana in ida. sexy mama =)

spyyyyyyyy =)

Vi såg Lazee - men sen kom vår vikarie alfons åberg på scen =)=) hehehe.

ååååååååååååh. älskling! hade inte träffat henne på över en månad ;O !!! <3

Hahaha, naaaaaaaaaw älskar denna bilden=)=)=)<3

Efter att dom läskiga killarna hade höllt på så drog vi hem ti mej. Det hände inget kul, folk hängde på botulfs och det tyckte vi var tråkigt :D Folket stack vid tolvtiden =) <3


godmorgon!

Heyy sömntutor;D
Hehe, vem snackar!? Jag vaknade kl 2! yeah.
Men jag ska lägga upp bilder från igår - ska bara skapa klart mitt konto på videofy.me
Jag är snart tillbaka ;D<33

heiij

Är hemma nuu med tjejerna :D
Det var kul i stan men lite läskigt för några killar höll på :S Förts sprang vi till rasmus, ernest och ost, men dom vill inte slå dom :P Sen gick sam och skulle snacka med dom och då sprang vi iväg och då träffade vi Alex =DD Längesen juue ;D Men han vill inte heller slå dom killarna :(((


Men jag bloggar mer om vad som hände underkvällen och massa picc och en video :D:D
För nu vill sofie in och blogga lite på sin egen blogg =)

snart drar jag...

men jag tänkte lägga in dresscode...

och facecode :)


mörk bild, men jag har rosa läppar. så känner mig lite rosa idag :D:D<3


rubriiiik

Määä, jag har fort tråkigt :)
Men jag kan inte bestämma mig om ja ska ha min klackar eller inte.

Men jag tror nog att jag skippar dom. Man vet ju aldrig vad som kommer att hända och vad vi ska göra ;)
Nu ska jag nog gå och ta något att äta =) Är man tjockiis så är man xD

Me just nu =) I love my nerdbrillzz ;))


19/9

heej svennebananer :)
Nu är jag vaken och har tvättat håret. Nu ska man ba föna det och sedan platta :) Nu ska jag bara sitta och dö tills ikväll och sen blir det utgång.

btw, jag och sofie hade ett jätteroligt samtal på msn igår :) Fan vad jag längtar ti höstlovet! :D:D Hos mig x2 och hos myy =)=) åhws.
aja, nu ska ja fortsätta att titta på folks bilder på bdb :D Ha en trevlig dag ;)

tråk

Tänkte slänga in ett inlägg nu ikväll. Men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Tänkter alltid göra ett videoinlägg . men jag orkar inte komma på saker att säga =)

Jag ska iaf videoblogga imon har jag bestämmt :D Det blir utgång med tjejerna. Wrap och sen kulturnatten.

Jag har iallafall tråkigt. Sitter på msn med sofie och vi snackar om hur nördiga vi är. Sitter hemma en fredagskväll och gör quiz på facebook. HAHA =) Jag kan iallafall skylla på att jag är sjuk :P



Äsch, nu kommer jag itne på mer att skriva. Godnatt <3

o-m-g.

Näj. Detta är inte sant. Pappa måste skojja med mig. Ommg jag är så himla glaaaaaaaaaaaad =D. Fast med allt possitivt kommer något negatvit. Men det ska nog lösa sig. Jag har bestämmt mig att inte lägga mig i, så dom andra får bestämma själva =) Hoppas det inte blir catfight nu ;D

Men det värsta med detta är att jag har tysnadsplikt. Får inte säga något tills nästa torsdag!!! Åh, gud vad hemskt det är!!!! Jag vill bara ställa mig mitt i stan och bara skrika ut det! Asså jag kommer inte klara av det. Jag kommer säga det. Men jag ska försöka vara duktig nu! =) Så kära läsare ni får vänta tills nästa torsdag innan ni kan få veta min lilla secret!

shoes

Heydude. Kommer ni ihåg de skorna ja la upp för någon vecka sen? Den som är täckt av nitar. Den från Givenchy.

Nu har Topshop's Givenchy look-a-likes kommit ut i webshopen. Så det är väl bara att börja spana i affärerna, så snygga som de här skorna är! ;D
Bra tips för er som inte kan åka till Italien för att köpa skor =)


18/9

Hejsan. Kl är snart 12 och jag har vart uppe enda sen kl 7!!!
Nämen kissie var ju på vakna med the voice och det kunde man inte missa =) Jag är en av de 20% som ser igenom kissie karaktären och nu hoppas man att de andra 80% inser att det inte är den riktiga alexandra :P Men jag diggar hennes blogg sjukt mycket.

Aja, är fortfarande sjuk idag. Ska se om det blir bättre imorgon för då blir det utgång med tjejerna =)

Jaaa. jag har inget roligt att skriva om :// Jusst nu sitter jag och skriver in alla mina kontakter i mobilen. Jag har tyå asmånga på A och M x) Eller jag har bara kommit till M, så nu måste ja fortsätta från O-Ö. Inte för jag har någon som har ett namn på o eller ö x) Men ni fattar.

Aja, ha en bra daaag bitches<3

:)

jag kan vara snäll och visa lite bilder iaf=)

Skolfotot.

Min bebiiish! <33 Nokia N97. Nytt nummer! Don't worry. Skriver nr både på bdb och msn =)

Mina nya nöördbirllzz. På lördag, då jävlar =)


suck

jag har verkligen ingen blogg sug idag. Mår bajs och jag orkar ingenting.
Men igår fyllde jag år så därför bloggade jag inte. Jag försökte göra ett videoinlägg - men jag orkade verkligen inte. Aja, vi hörs väll när jag mår bättre.

Dans

hemma från dansen. svåååår koreografi här ja! Plus om man har jobbat hela dagen och är trött som en hund så kan man inte konsentrera sig så bra.
Fast det var ändå kul för David vill ha mig som modell och han ska föreslå mig till två olika modevisningar :)

Bloggar.

Nu är det så att jag är en riktig blogg nörd :) Jag läser alla storbloggares bloggar minst 10 gånger per dag!

Kenza - Älskar hennes blogg! Hon är ju the best! Förr tyckte jag att hon var för jobbig - men enda sen hon blev bättre på att uppdatera ÄLSKAR jag hennes blogg. Och vem skulle inte vilja byta garderob med henne?
Stina-Lee - Riktig charmig och jordnära blogg. Älskaden innan, fast nu är det lite dåligare uppdatering och lite tråkigare inlägg. Men längtar till hennes lilla bebis kommer =)

Kissie - Den bloggen jag följer som mest! Hon är riktigt rolig. Jag ser igenom hennes provocerande ist för att bli så pissed upp som andra blir. Riktig rolig blogg att följa och jättebra uppdatering.

Paow - Lite dåligt uppdatering men annars bra blogg. Hon är en söt liten tjej =)

Dessie - Nja, sådär. Läser bara hennes för jag gillar bloggfaighten mellan henne och paow. Men hon kan vara roligt ibland. Bra uppdatering!

Amir - Finns bara två ord! ÄLSKAR DEN! Snubben är riktigt charmig och skön!
Krille - Dålig uppdatering men kan skriva om intressanta saker. Jag tycker han var bättre som krillebooi och inte braten rahlenfeldt.


Bloggar jag inte följer:
- Mogi -
Hon är bara störig

- Amanda var det - USCH! finns ingen blogg som är värre. Får fan huvudvärk av hennes videoinlägg.
- Blondinbella - Tycker hon är så förra året.

Kommer inte på flera bloggar =) Hoppas ingen tar illa upp - detta är mina åsikter och jag har all rätt att tycka vad jag vill.



Btw, bevis vilken bloggnörd jag är. Idag på stan trodde jag att jag såg Amir - men det var bara en gammal gumma (haha, förlåt men jag är trött så synen är inte så bra då:P) Sen såg jag en blond fjortistjej och jag trodde de var Kissie - men nej. Sen på en planch trodde jag att det var Kenza - men det var bara en vanlig modell :)

Sen på facebook så ansökte jag till krille, paow och amir - bara för skojjs skull. Visste ju att de inte skulle acceptera men där hade jag fel!
Amir bby accepterade =)

Gaybloggen.com - in och skriv en kommenter så han får sina 5.000 kommentarer så han färgar håret brunt x)


15/9

Nää, detta är nu bara min andra dag och jag pallar inte mer! Skit jobbigt! Värsta fängelse ju! Inte gå ut, inga raster och jobbajobbajobba! Åhws, pallar inte snart mer!
Men skit i det för imorgon är det miiiiiiiiiin dag <3

uh, förrseten! Skitrolig sak som hände på under dagen.
Jag stod och gjode något, sen skulle jag gå, så jag sträckte ut benet (påväg att ta ett steg) men exakt då kom en kille som också jobbar där och snubblar över mitt ben! omg. ist för att vara en uppfustrade snäll flicka och säga: "ojj, förlåt! hur gick det?" Så började jag asflabba i typ en timme! hahahaha, men människor som trillar är typ det roligaste som finns i hela världen =D


Aja, snart ska jag dra till dansen. Sålänge ska jag bara chilla =)

Tv

tittar på roast på berns nu. Jättekul =) Älsking batra är med :D<3


oktober 08! Högevall i Lund <3 Iggaa mej. ser ut som en bajskorv! Men daviiid. Världens roligaste människa<3


Prao

Dag 1
Nu orkar jag inte skriva hela historien så jag gör en liten lista ist. Detta fick jag och katja göra idag :

~ Skära tomater, sallad och gurkor.

~ Fixa massa olika saker som soltrokadetomater och dressingar.

~ Servera mat.

~ Diska x 10000

~ Hämta all tallrikarna och rester folk lämnat kvar.

~ Lägga tillbaka allt på sin plats.

~ Ätit lunch med Anne. Hon joinade oss en lite stund.

~ Fått besök av Ida =)

~ Druckit kaffe latte.

~ Gjort allt som stå överst igen!

SLUT =)

 

Sen när jag skulle hem så stannade jag lite hos my i stan .

Btw, vår handledare sa idag att imorgon så får vi göra vad vi vill (till oss själva) men bara vi gör det själva. Så chailatte, här kommer jag! Och smoothis här kommer jag också. Och kladdkaka osvosv 


14/9

Första praodagen idag. Återkommer mer om dagen. Jag säger bara att jag är sjukt trött för jag har stått på mina ben från kl 9 till kl 3!

Nu ska jag bara slappa och vara jätteglad över att vi inte har några läxorr!

Jag skriver om min dag när jag har vilat ut mig, för nu pallar jag inte =)


 




Urk! Fifan vad mycket snyggare det är med kurvor! <3


03.43...

...är kl och ja tittar på vma! åh, älskade början när madonna snacka om jackson<333 bölade som fan :P
Nu har taylor swift sjungit och efter reklamen är det lady gagas tur! Japp, LADY gaga. inte Mr gaga och allt skit folk kallar henne ;O

aja, hoppas ni sover gott - dom som inte tittar på vma. ! Pussar <3

VMA

Är det bara jag som ska stanna uppe för att se på VMA? :)))

Skor.

villhavillhavillhavillha! Så grymt fina. Letar på olika sidor, men hittar inga! om jag hittar så är dom slutsålda :( Mehe, jag ska köpa sånna, om det är det sista jag gör ::)


.

Faaaaaan vad härligt det är att sova =)))))
Imorgon börjar praon. Lite pirrigt faktiskt. Men det ska bli gött. Som sagt, jag är på Coffee break från kl 09.00 - 15.30. Så kom förbi och hälsa på :)))

Och vad händer på Onsdag!?!? JO JAG FYLLER ÅR ! ;D YEAH!

Fast nu börjar min pappa bli lite dum. Jag klagade på att jag inte hade shoppat på aslänge och då sa han: antingen 12000 för shopping elr en moppe! Omg. så taskigt. Vill ju båda! muu.

Men nu ska jag gå och tvätta håret och göra det lite fint tills imorgon. Sen måste jag planera inför på lördag. Har inte en blekaste aning om vad och hur vi ska göra. Sen måste jag välja ut min tema resa. Och jag och pappa ska om några månader till rumänien på någon sån ungersk sak. Så måste fixa runt det också.
Sen om en månad ska de renovera vårt hus typ. De ska byta ut våra väggar? Så vi ska flytta och bo i ett annat hus i två månader.
PALLA!


aja, ha en bra dag <3


omg.

Kolla miley Cyrus garderob! Big mama! Hon hon ba typ slänger alla hennes kläder. Omg, geee miiiig! Lyx Mandy som får typ massa saker ;O

Början är sjukt jobbig och irriterande, så börja kolla från 01.00 !!


hih

jag har nog lite för mycket fritid x))

 

haha, men nu ska ja gå ner för nu har pappa kommit hem med en wok till mej =)Sneelll heest jag har till pappa :D Och fan vad längesen man åt en wok! Sista gången tror jag var i julas med tjejerna på nova :O !!

Ha en bra dag alla<3


12/9

Vaknade nyss :) Riktigt härligt! Käkade ben & jerry's till frukost för jag är ensam hemma och jag pallade inte göra någon frukost! :D Aja, nu har jag sjukttråkigt . Ska nog sminka mig som ett emo. Haha, har inget annat bättre för mig. Aja, återkommer med resultatet =)

Katarina goes emo  ?


skor.

Kolla dessa från Stella McCartney. Riktigt läckra.


happy

yes, Katarina är lycklig, för att hon har slappat och inte gjort ett piss på hela dagen. För att hon har en sneell pappa som kom hem med en hamburgare. Och för att hennes sneella pappa också köpte detta till sin underbara dotter

 

Ha en underbar fredaskväll allihoppa :)<3


the good old days.

Sofie la upp en bild på wrap på bloggen och skrev att det var längesen vi åt där. Det fick mig verkligen tänka på alla de roliga sakerna vi har gjort tillsammans. Här kommer lite fina bilder.

Sofie får stå för denna härliga sommarbild! Myspys i stadsparken! Riktigt roligt. Träffade även andy, max och philip med emma där första gången. Tror jag ?

Vi har alltid kul när vi går ut på kvällarna =D<3 Haha, speciellt när jag och sofie sjunger på skolans tak =)))))

Vem kommer någonsin glömma den kvällen!?!? Ni är underbara tjejer! <3 Fast tycker synd om min sko ca 10 efter denna bild är tagen!

Vi påväg in till stan på nyår kl 12 :D

naw, jag älskar denna bilden! så himla söwt! hihi <33

Vem kommer någonsin glömma denna dagen!? Speciellt alla hoppbilder på mej och sofie. haha. <3

bjärred. mktmkt trevligt där! Sp move shake drop på långabryggan =)

Åhws, jag bara älskar denhär bilden! Älskar dig spy! <3

bebisar <333
Älskar er tjejor! K.M.M.I.S- forlajf assu! <333



11/9

i can't believe it! It's Fredag eftermidag! Jag har längtat efter denna stund hela veckan. Och nu är den här. Omg så skönt det känns. Nu är allting klart. Alla prov, inlämningar, förhör osv osv.
Nu ska jag bara chilla och äta glass och godis och inte göra ett endaste piss!
Träffade Rasmus i skolan också! Nu är det en mindre som är sjuk. Härligt. Nu är det bara Hanna och My kvar :))

Dagens outfit ;)


rubrik

det känns som att i varenda inlägg så skriver jag om att jag måste plugga. Det är därför att jag måste men gör inte det! Nu har jag bestämt. Om jag inte blir klar innan idol som börjar om en timme så tittar jag inte på idol. *panik*


Då måste jag börja nu. önska mig lycka till!


trött.

Usch, vakande kl 8 för att kolla på the voice och sen kl 9 bestämde jag mig för att göra klart min so. Men då var jag så himla trött att jag inte kunde fokusera, så ja somnade om till kl 2 :)
Och nu känner jag mig som en död potatissäck.(?) haha.
Jag måste bli klar med mina förbaskade so frågor, men dom är jättesvåra!

åhws, kan inte folk tycka synd om mig och komma med en chailatte och mat! (A)


Och jag längtar till Fredag eftermidda! När inlämningarna och provet och förhören är över och man har FF :D woho.


Åhws, tjejer kommer ni ihåg den dagen/kvällen/natten!? Första gången! Haha, typ den bästa dagen i mitt liv. Bortsätt från Mys lilla exident på min sko och i mitt badrum XD

mu

nu har jag tråkigt och orkar inte plugga :)
vill att sofie ska logga in på msn, men hon pluggar också. Men vi messar ändå ;))

Att vara eller inte vara
det är inte frågan
frågan är
ska man locka eller platta håret?
äsch, vilka problem jag har.


haha, jag har ett jätteroligt liiiiv =)=)
Nu ska jag dö lite till och sen ska jag plugga!!


dör.

Hejsan alla korvgummor. Hehe. Är hemma för att jag är förskyld och hade inga viktiga lektioner, och sen så har jag massa plugg också. Kl är 20 i 4 och jag har fortfarande inte börjat plugga, men ska nog börja nu.

Och måste det vara 1000 grader ute? :O jag svettas typ ihjäl x) Men jag har velat locka håret hela veckan nu, men är alltid upptagen på kvällen och orkar inte göra det på morgonen. Ska se om jag pallar idag. Inte för att jag tror de.

Aja, ni kommer inte få några bilder på mig idag för jag ser ut som en bajskorv :))

Btw, jag har fett lust att färga håret svart och skaffa lugg :) Typ som hon :


pamelciia.blogg.se

Men vi får väll se ;) Ha en bra dag alla ! <3


:O

hey man. jag har inte lagt upp en bild på dagens sko än! och det glömde jag igår också.
Bara för det så får ni två stycken! :D


Båda är från Casadei.
(klicka på bilderna för att komma till hemsidan, massa fina skor där! Men varning, lite jobbig hemsida, för mycket bara! Ni förstår när ni ser :P)

maaat (L)

fifan vad jag är hungrig :) somvanligt. Ska nog tvinga åka till donkan och köpa lite mat till mig =)) För er som inte vet så äter jag donka VARJE DAG! och nu överdriver jag inte. Kanske inte varje varje dag, men minst 5 gånger i vecka :) Skulle dö utan donkan. Måste äta hamburgare annars blir jag våldsam xDDD


Är det bara mitt hår som ser ut såhär på morgonen ? :(

Aja, nu ska jag kolla på Idol. Pussar<3
MISSA INTE LITTLE BRITAIN KL 22.30. BÄST<33


Hejsan.

Nu är jag tillbaka från dansen som var riiiktigt rolig! Är trött som fan för jag står längst fram och dansar hela tiden medans dom andra går catwalk ;) Men nu ska jag dricka upp min 2 liters fanta, få sockerkick och börja plugga.

Skolan har varit hellt chill, men jag och sofie såg inte snygga killen :( Men på TTF tittade vi på film. Jag och Rebecka somnade typ. Men imorgon börjar man kl 8 och slutar tjugo i fyra! Men somsagt, snart är det prao och då börjar man kl 9 och slutar 15,30.

Dagensoutfit:
Jag vet inte varför bliden blev så ljus :S Och mitt hår ser typ gult ut :P


stor tröjja - benetton.

kjol (linne) - Gina

Leggins - Lindex.


 Man kanske ser lite bättre på denna egobild ;)


bråttooom.

Snart börjar dansen och jag måste skynda miiig.
Blogga mer när jag kommer hem - vid sju typ. Dagens outfit och sånt kommer upp då.
Ha det bra så länge! <3

paallla

Pallar verkligen inte plugga nu! :(
Gjorde klart svenskan på svenskan så nu måste jag göra so:n. Och imorgon börjar dansen =)=)=). Längtar. Men nu ska jag nog titta lite på Tv och typ  dööö :D


Haha, jag jusst nu. Stickar ! ;D Farmoor (H) Enda som saknas är gungstol, löständer och glasögon sen blir jag en äkta grandma :D Hehe, ser helt konsentrerad ut x)

Bjuuder på bilden ^^


7/9

Hejsan bloggen.
Gjorde en videoblogg imorse, men hann inte ladda upp den :P Kanske inte lönt att lägga in den nu, men vi får se :D Chill dag i skolan. Gjorde inte så många jobbiga saker och No:n var faktiskt rolig =)
En bra sak är iaf att vi har fått en ny vikarie - eller okej inte vi i nian med dom i sexan! Han är en riktigt pudding ;) Jag och Sofie har dreglat hela dagen :D Blond, lång, smal typ 20år? Han måste vara äldre, men han ser ut som 17 typ  :)

Aja, här får ni dagens.

God morgon :D

god morgon alla läsare. Jag har sovit skit för att jag vaknade kl 2 igår och sen så kunde jag inte somna :(
Men nu är jag klar tidigare men hår smink och alltsånt, för jag plattade inte håret imorse. Satte upp den i en slarvig knut istället =)

Tänkte videoblogga men hinner inte lägga upp den :( aja, vi hörs efter skolan
Pussar <3


rubrik.

Nää, har fanimej suttit med so:n hela dagen och har fortfarande inte gjort alla G frågor. Äsch, jag tar nog och skiter i dom och börjar med svenskan istället.
Jag orkar inte pluggaaaa, jag vill bara åka till italien med sofie och köpa skoooor! (btw, love you sofiee <33)
Kolla bara dessa, från john galliano! snyggisar =)

Nu tar jag en paus och om en timme börjar jag plugga igen. Mu, vem var det som sa att nian är lättare än åttan? ;O


plugg

så nu har jag tagit ett varmbad och känner mig mycket varmare! :D
Har börjat med so:n. Skriver svar på massa instuderingsfrågor och har redan ont i armen. Hoppas jag får muskler av detta :)) Inte för att jag tror det, men iaf.

Åh, jag längtar som fan till höstlovet. Då ska sova till kl 2 varje dag och sitta med myskläder framför Tv med en varmchoklad eller chailatte =) Sen såklart  partyy med festfolket! Vi sover på dagan, vi saknar tidsuppfattnig, vi älskar skräpmat, vi är fääääästfolk. Vårt motto ffs!

 

Dagens droglåt:


Nu känns min arm lite bättre, så ska ta lite glass och ballerina och börja plugga igen.

I <3 Sovmorgon.

Heeeeejsan. Vaknade kl 2 idag! Riktigt skönt. Har inte sovit ut på flera veckor känns det som. Idag ska jag bara plugga hela dagen - so,no och svenska. Jätteroligt. Men först ska jag nog ta ett varmt bad för det är så himla kalt :o Uppdaterar mer sen för nu kommer jag inte på mer att skriva.

Pussar .

skor.

Tjena.
Hittade lite vinterklackar:) Klicka på bilden :D


Här har ni ett litet sneekpeek på vilka skor som finns där:)

Bra skor till vintern när det är snö osv. Sen kan man matcha med några söta höga strumpor/srumpbyxor =D


brrr

det är sjukt kalt jusst nu :( Sitter här med adams jättemysiga tjocketröja och mina uggs :) Har letat efter mina tofflor men hittar dom ingenstans :D Jusst nu vill jag bara resa! Och det bilr inte bättre när man tittar på Jess Hart in Seafolly swimwear lookbook 09/10. Man vill bara åka utomlands när man ser dom bilderna :(

Men vi ska nog åka till Mallorca tillsamans med tjejerna om två år =) Och jag och my åkter till mexiko, argentina och peru nästa år. haha. Och jag och sofie ska åka till Italien för att köpa skor! Uhu, dagens skor! Glömer typ alltid bort det :)


Versace.

Borde nog kanske köra lite vinterskor ist. Hihi, jag ska leta och se om jag kan hitta :))


Lördag.

Sofie på waynes.

Jag på waynes, med världens godaste chailatte =)

Wii :) katarina,sofie,my <3


Haha, vi är störda påå bolaget :D

5/9

Hello bloggen. Idag var jag på stan med tjejerna. Vi "besökte" våra prao platser och sedan gick vi till wayne's för att fika. Riktigt mysigt :D Chai latte och kaldkaka. Sen drog vi till Nova och jag köpte maskara och lösögonfransar. Sen hade vi kul på bolaget. Sofie filmade så när hon lägger upp dom på youtube så snattar jag videon ;) Sen tog hon också foton som jag ska snatta för min kamera dog :( Därför får ni en cp dagens outfit bild, för jag hann inte ta om bilden innan batteriet tog slut.

he, mobba inte. OCH VARFÖR HÅLLER JAG I MITT HÅRSPAY!? haha, det märkte jag inte xP  Men den matchade min outfit iaf.
Kofta - H&M

Skärp - H&M

Linne x2 - H&M

Leggins - Gina

Skor - spanien =)


ego

Jag har tråkigt nu =)) Därför tar jag massa egobilder. Men jag tänker inte lägga upp alla för det första så är det tråkigt att titta på och för det andra så pallar jag inte :) Här får ni två st iaf.

Och my. var frisk imorgon :))




Wiie, nu loggade sofie in på msn, så nu får hon underhålla mig =))<33
Pussar.


hungrig

Finns det någon snäll person där ute som kan köpa en hamburgare åt mig (A) Är sjukt sugen men pallar inte gå till Donkan. Ska nog ringa min pappa. hehe.

Förresten, har fått reda på att jag har en släkting i Amerika :D Sjukt coolt. Vi har suttit länge nu och funderat över om vi är släkt och nu är det bevisat att vi är det. Det är typ att min farfars fars brors barnbarns barn. Hahah, men jag hittade henne på facebook när jag sökte på mig själv och då kom en Samantha Czabafy upp och jag skrev till henne för vi har ju samma efternamn ;) 

Men iaf. Dagens sko! (skor idag:P):D Gylfskor - eller vad man ska kalla dom.
 

Svarta: Balmain. Rosa: Christian Louboutin.
Jag tycke dom var riktigt coola. Sånna ser man inte varje dag. :D

Och varför inte ha matchande örhängen, designade av Tom Binns.


4/9

Hello bitches.
FREDAGidag ffs! ;D Sjukt härligt! Och idag ska jag inte göra något :) Sjukt härligt faktiskt.
Idag redovisade vi på bilden. Var inte alls närvös dagarna innan, men när man väl var där så blev man sjukt nervös. Men det gick såklart super. Nu är det bara en vecka kvar innan praon. Längtar faktiskt.  Men nästa vecka har vi massor läxor och prov!

No-prov - Atomfysik
Svenska uppsats - skiver om street dance
So-inlämning - frågor om världen på 1800 talet.
Spanska - 100 glosor typ.

Som ni kanske har märkt har min och sofies blogg inte kommit igång än, men eftersom vi är två så måste diskutera om hur, vad och när vi ska skriva :P Men så fort vi börjar lovar jag att säga till :)

Dagens outfit :
Vet inte vad jag leker, men eftersom jag var sen till skolan hann jag inte ta en till ;P lite normalare bild som jag tog nyss ;D

Shakira

Åhws, såg nyss att Shakira gör comeback. Har inte tyckt något speciellt om henne, hon är helt ok! Men jag gillar verkligen denna nya låten She Wolf. Och hennes hår! Jesus, ge mig den nu! Så himla fint. Plus att om det är någon som kan dansa så är det den här kvinnan.

Det gick inte att lägga upp videon på bloggen. Då gör jag väll som sofie, läkar. klicka HÄR!:D


iiiih.

Okej, såg nyss på Kenzas blogg att hon tar med sig en läsare för att träffa Tokio Hotel. Och såklart anmälde jag mig! ;D *Hoppas,hoppas,hoppas jag vinner* Skulle dö då :) Asså jag har gillat tokio hotel sen två år tillbaka och om man tittar på mina dagens outfits så ser ni mina plancher i bg.
Asså tänk att träffa Bill, killen jag hade en stor cruch på. Åhhhwwws.

Andra saken: Vår blogg är uppe nu. www.dduvetoss.blogg.se. Har inte skrivit något än och inte fixat layouten, men vi måste ta lite coola bilder först innan vi fixar det.

Tredje saken: Dagens sko kommer nuu! ;D

Alexandra Neel. Faktiskt skitsötna nu till hösten =))

 

Men ärligt, jag DÖR av hunger, jag kan inte vänta i två timmar till. Tror ni att jag kommer dö om jag äter lite nu (A) Det tror inte jag, så nu äter jag och skiter totalt var min tandläkare säger. BTW, ska dit igen på Tisdag, usch.


3/9

Tillbaka från tandisen nu då. Allt gick superbra! My teeth are perfect ;) Bara lite tandsten med det fixade dom. Problemet nu är bara att jag inte får äta något på typ 2 timmar. Kommer dö av hunger. Men Nu blir det plugg, plugg och mer plugg, eftersom jag bara gjorde matten igår. Och my din bajstolle, du får vara frisk på Lördag! ;D Vi ska nämligen fika, köpa smink och hällsa på våra praoplatser.
Jag ska praoa på Coffee break med Katja! ;D Skönt att slippa vara ensam.
Men jag kommer sakna Hanna som fan! Vår prao var den BÄSTA! Inget slår den. Älskar dig Hanna!<3 Kom hem nuuuuu älskpälsk!

Dagens dåh ja. Förresten, jag har kommit på två saker. 1) jag skriver aldrig var mina kläder är i från. Ska börja med det! 2) Visar aldrig vilka skor jag har på mig, men det är inte lönt, förnär jag går till skolan är jag inte så ytlig när det gäller skorna. Största anledningen till det är att mina fötter är superkänsliga. Jag får skoskav av alla, precis ALLA skor. Men skitsamma, nu kommer dagens:

Skjorta - hittade den i garderoben idag. :)
Översize linne - Gina
Svart linne - H&M


tandläkaren.

Hej bajstollar.
Är hemma från skolan nu, men jag måste rusa för jag tandlärkarbesök om 15 minuter. Bloggar mer när jag kommer hem igen. Hoppas inte att det tar lång tid. hehe =)


Hörs snart! <3

more shoes.

Ha, jag vet jag är hopplös! Men jag är helt beroende av skor. Istället för att plugga sitter jag och kollar på massa fina skor. Har typ hundra bilder nu, men jag kommer inte lägga upp alla. Vi kan göra en dagens sko sak!! Lägger upp en sko varje dag så blir det inte så tjatigt :)
Jag vet att jag redan har lagt upp massa skor men jag tänker lägga upp en sko till för dessa tänker jag nog beställa. Det är av italienska designern Gia Lorenzi. Hoppas dom har frakt till Sverige. =)))


nu ska jag gå och sussa. hörs imon <33


rubriiiiiiik

Nu har jag räknat klart mina 10 sidor i matteboken. Jag fattade faktiskt. Känner mig så himla duktig nu.
Men alla verkar har gjort svenska uppsatsen, medans jag inte ens har börjat. Gissa vad jag ska göra i helgen. Jippie.


Men iaf, till lite roligare saker. Jag och Sofie är i full gång med vår lilla bloggis. Det blir dock en hemlis vad den heter tills imorgon. =)) Det ska bli kul att ha en gemensam blogg för sofie skriver typ 7 inlägg om dagen och jag skriver typ kanske 3. Och tillsammans blir det 10 om dagen. Vi kommer nog komma upp till aktiv listan :D

Aja, nu ska jag skita i att göra läxorna och sitta och nörda mig framför datan. Ha en bra kväll. Hörs imorgon =))<3


skoor.

Hej, jag älskar skor. Spec dom lite annorlunda. Hejdå.


Alexander Wang


Diego Dolcini


Givenchy


proenza shouler


Scorett


Scorett


Scorett


YSL - hihi, dom var lite roliga :))


2/9

HejHej!
Kunde inte komma in på bloggen igår. Vet icke varför. Ja, vad har jag gjort idag då? Svårt att gissa eller hur? Skooola. Från kl 8 till halv 4. Drygt.

Men det är folk i skolan som snattar från mig. Allt från pennor till godis till pengar. Igår tog dom 20 spänn. Ha! säger jag bara. Patetiskt. Bara för att ni är så fattiga ocn inte har en snäll pappis som ger er pengar. Omg, löjligt.


hann inte fota dagen outfit imorse så jag gör det nu =)))
Hehe.  Men jag och Sofie håller på att fixa vår blogg nu =))) Alla coola namn vi har kommit på är redan upptagna :( menmen. Jag tror vi kommer igång idag. Där måste ni läsa. Vi kommer typ skriva hela tiden.

Men nu ska jag äta för jag svälter =))) Pussar<3

*suck*

vet ni vad jag hatar mest? Sovmorgonarna. Om man glömmer att man har det! Vi börjar kl 9 idag och jag trodde vi började kl 8! *arg* Jag kunde fan sovit en hel timme till! Aja, that's life.  Sitter här och målar naglar istället.

Jag pallar verkligen inte skolan idag, speciellt inte gympa :( Värsta ämnet som finns. Buhu.
Jag har iallafall fotat dagens men pallar inte lägga in dom på datan. Lägger in en bild på Vanessa Hudgens så kan vi låsas att det är jag =)))

Ha en bra dag alla söta barn <3


RSS 2.0