Soon you'll shine among the biggest stars



Dress - Versace 

Wow livet. Vilken dag som helst nu köper jag en lägenhet i burbank, west Hollywood. Jag äger min alldeles egna skräddarsydda Versace klänning och min man har precis flyttat in i en 70 km2 lägenhet i Malmö. Livet är fint. 




Montserrat 2.0

Lite gott och blandat från Montserrat en söndag som denna
 
 
 

20 juni

Glad midsommar på er!
Förra helgen spenderades i Ungern och det kommer denna helgen även göras. Flyger fram och tillbaka som en boss! 
Pappas födelsedag var fantastisk! Så fint och så underbara människor.
När jag kom hem på måndagen mötte jag upp Hampus i stan och sedan åkte vi hem till mig. Vi gick även på upptäcksfärd och mös med söta hästar. Resten av veckan har jag bara jobbat och hängt med Hampus! 

Nu blir det midsommarfirande i Ungern med vännerna där! Så kul!! 


Hittade lite bilder från Niklas student. Fina hamleysfolket! :)

Fin häst

Kul på jobb! Blåsa upp jätteballonger!



Pappas bday party på en båt i Ungern. Superfint.

13 juni

Jag är sämst på att ta bilder så det är så tråkigt att skriva inlägg! Menmen :)

Mycket jobb med långa pass i veckan men jag har haft det så nice efter jobbet så jag har överlevt! I måndag gick jag och Hampus och åt det godaste på viggos efter jobbet. I tisdags så åkte vi hem till mig, lagade mat och sen sov Hampus hos mig. I onsdags satte jag, Hampus och Selma oss på ölkafeet och tog några glas! Jättemysig att träffa min Selmis igen! 

Igår var det Niklas student så vi var på hans utspring och sen hem till honom för att fira! Riktigt rolig student med riktigt sköna människor! Sen drog alla på efterfest men jag fick dra mig hemåt för idag ska jag flyga ner till Ungern! 

Perfekt vecka och nu får vi hoppas på en perfekt helg! Men det tror jag definitivt att det blir! Ha en bra helg alla fina! 
Team geten igår på Niklas utspring! Fina kollegor! :)

9 juni

Ny vecka! 
Helgen spenderades som chafför med Hampus! Hade tillgång till bil så det var supernice! 
Veckan kommer bestå av jobb, jobbar 12-20.30 i tre dagar nu, men på torsdag är det student! Har tre att gå på så får se då hur jag löser det! :)
Helgen kommer spenderas i Ungern. Pappa har fyllt 50 och vi firade med familjen uppe i Montserrat. Nu ska det såklart festas till lite med vännerna så fadern min har hyrt en båt som vi ska åka runt på i Ungern! Här går vi all in!
Ändå en bra vecka! :) -> nu jobb! 



It was fuckin' Bangerz














Saturday


Ska alldeles strax ta bilen för att hämta min man från jobbet och sen ska vi hem till honom och ha myskväll. Gud vad vuxet det lät... Ja man börjar väll bli gammal! Ni andra som ska ut, sup för mig med! :*

Montserrat















Det var röd fullmåne sista kvällen. Något av det vackraste jag sett! 

Veckan som gått

Snabbrepris från senast vi lämnade varandra!
Söndag - Var ute i solen med Sofia hela dagen. Satt i parken och åt och solade. Sen drack vi världens godaste frappino och solade lite till. När hon skulle hem åkte jag till Emporia och lunchade med Jesper. Sen mötte vi upp Hampus som slutade jobbet och gick på 7D bio! Riktigt ccolt. Dock kan jag säga er att kolla på skräckfilm på 7D var inte det roligaste. Man var ju beredd på att någon skulle hoppa på en tillslut! 
Efter bion gick vi ut och köpte glass och njöt av de sista solstrålarna innan det blev mörkt.
Måndag - Jag var ledig och gjorde inget vettigt, what I can remember iallafall.
Tisdag - Åkte in till Emporia och fixade lite grejer, bla leta klänning med papis, sen mötte jag upp Hampus och lunchade med honom. Sen var det jobb som gällde och efter jobbet hade Hampus och Jesper lagat aspulig mat så vi åt och kollade på film. Sen sov jag hos Hampus.
Onsdag - Det var bara att vakna, traska hem, sova lite till, fixa sig och sedan dra till jobbet och jobba!
Torsdag - Jobbade och efter jobbet kom Jespers polare som va här på besök från typ Norrland och hämtade mig och Jesper och vi åkte till Hampus med tanke på att förfesta där och senare dra ut, men eftersom det va en röddag i torsdags så var inget öppet, så det blev att dricka och ha det trevligt hos Hampus istället.
Fredag - I fredags hade jag planer med mina tjejer men det ställdes in så jag var helt inställd på en hemmakväll, men när vi ska stänga butiken så kommer Jesper och hans polare och bara "you're coming with us". Så vi satte oss i bilen, hämtade upp Hampus och åkte hem till Jesper och hade grillkväll. Supermys!
Lördag - Asnice dag!! Vi åkte till Danmark vid 11 tiden och gick på Tivioli! En heldag med karusellåkande, tivolispel med "fina" priser, sötsaker och såklart sprit! Sjukt kul! Vid 8tiden gick vi till en bar och mötte upp Kenny och Kasper och festade! Lite komplicationer på hemvägen men det löste sig tillslut! Rolig dag iallafall!
Söndag - Bakisdag med Hampus! Film, godis och skitmat! Phurrfect avslut på en nice vecka!
 
- Ny vecka och nya möjligheter! Något att se fram emot är Miley Cyrus på onsdag!!

Idag tar även alla på min gamla skola studenten! Grattis till dom! Själv jobbar man och är vuxen och allt! Bjuder på en bild som jag hittade på datorn när jag tog studenten! Mina fina tjejer, saknar er♥
 

RSS 2.0