Valborg

Man känner sig ganska vuxen när man istället för att sitta i Lunds stadspark, är påväg till jobbet istället.. Hah. Menmen. Vi har planerat att dra ut efter jobbet så det får kompensera :)
Men till alla er andra önskar jag att ni har en fet Valborg och drick med måtta! Nej jag skoja, sup förfan! ;)
Men det är sol och jag går barbent idag igen så jag är glad!! :)



29april

Idag kära blogg, har varit en bra dag!
Hann med att sova ut riktigt ordentligt, äta god frukost och kolla på Simpsons, ligga ute i solen i lite mindre än en timme, träna och nu är jag påväg till jobbet med årets första bara ben!! :) superglad tjej! Puss på er alla! :)



28 april

Hej bloggis!
Jag har typ inte gjort något produktiv i helgen haha... I fredags hade jag planer, men jag hade så ont i magen (den tiden på månaden japp) så jag låg bara i sängen och dog hela dagen. I lördags jobbade jag i 8h sen umgicks jag ute i solen med Sofia tills solen gick ner! Sen drog jag hem och sov!
Igår skulle det vara mina produktiva dag.. Slutade med att jag låg ute i solen istället.
Men idag har jag har körlektion, pluggat och solat! Nu ska jag jobba och efter jobbet SKA jag skicka in min financial aid till skolan!! Haha bättre sent än aldrig ;)
Lite glada selfies! Kär i vädret!! 




Här mår man bäst


Vakna och spendera sin morgon med de finaste tre pojkarna!


Och hälsa på hästisarna precis utanför ens fönster! 


Träningen uteblev inte på min "minisemester"! Blev en motionsrundan i skogen! Klättra berg och sånt jobbigt! 

See ya.

Nu åker jag till Ungern en minisväng! Är tillbaks på fredag! :)
En bild från imorse ;) ;) ;) ;) ;)



Måndag



Kära blogg, låt inte bilden lura er.. Såhär glad var jag inte alls idag på jobbet haha. Vi fick göra riktigt skitgöra nu innan öppningen imon. Som tur va stack jag vid ett och slapp skiten :)
Nu har jag enda sen i lördags försökt ta tag i att söka lån, men inte orkat... Så idag SKA jag få det gjort! Slut på latandet! (Suck :/)


My head's under water but I'm breathing fine

Igår körde vi på sotade ögon! Första gången jag försöker mig på någon typ av ögonsminking! Är ganska kass på det tbh. Men övning ger färdighet! :) 
Inte helt perfekt men ändå helt ok!



Man har haft sämre söndagar!





Lördag 19 april

18grader ute! Perfekt väder! Fastän jag jobbade i 7h så sprang jag och Saga upp på taket på emporia och åt lunch! Vi förväntade oss ändå lite kallt och vind, men det va så varmt! Så glada vi blev! 


Skulle kunna döda för fler sånnahär dagar! Allt blir så mycket lättare och bättre. 

Fun fact

En sak som är ganska rolig är att mitt ansikte svullnar upp så mycket under natten! Allt blir helt puffigt och även mina läppar svullnar upp som fan! Kattis goes kissie!
Många egopics i olika vinklar bara för att visa att jag inte putar med läpparna, då jag har fått kommentarer att mina läppar är stora för jag putar med dem.. Haha. 
Så snygg som man kan va nyvaken och osminkad... Host




NYFA

För er som inte följer mig på instagram så kan jag berätta att jag har kommit in på New York Film Academy - acting for film i Los Angeles och flyttar alltså till hösten! =)
So dreams really do come true! Så om ni skulle tycka det är intressant så kan ni följa med mig på min väg dit! Har ju ballemycket att fixa! O.o

Varför jag inte berättat tidigare, fastän jag fick antagningen i februari är pga jobbet. Är provanställd i ett halvår - alltså fram tills i maj, och chansen fanns att om det kom ut att jag ska flytta skulle jobbet inte erbjuda mig en tillsvidare, och jag vill ju jobba så länge jag kan! Men just nu är jobbet mer ett hinder än något positivt, så vi får se hur det blir med det.. 

Men nu när det är ute så känns allting helt plötsligt på riktigt! Jag ska flytta. Jag ska gå efter min dröm. Mitt liv har äntligen en betydelse.



Jobbish

8h jobbpass idag. Det enda vi gjorde var att räkna och scana in alla produkterna. De nya ägarna vill veta exakt vad de har köpt! :)
Ganska seg dag men så kul att träffa alla igen❤️



Tisdag

Med solen i ögonen beger jag mig denna morgon till jobbet! Vi har inte öppnat än, men vi måste fixa på lagret. Men butiken i emporia är uppköpt så vi öppnar så fort allt är fixat! :)

Kommer ni ihåg att jag hade goda nyheter i februari som jag inte ville kläcka ut förens i maj? Ge mig ett par dagar så får ni veta! Berättar även då varför jag inte berättat det förens nu! :)
Sooooool☀️

Ich höre wenn du leise schreist, Spüre jeden Atemzug von dir.

#tbt
Shit. Inte igår. Men fan vad ni har betytt för mig. Ni kommer alltid vara mina fina pojkar.


Om vi ändå kör TBT kan jag bjuda på en tre år gammal bild.. Jaa såhär har man också sett ut.. Hahahah




Söndag

...slappedagen! Så här ligger jag, i fyra olika färger. De har startat igång Hamleys igen, så detta kan va min sista slappdag! Man måste passa på!
Men jag har faktiskt varit duktig och kört igenom 5 internet tester idag till körningen! Ska kötta ett till snart! Måstemåstemåste ju klara uppkörningen och det nufan! Är så trött på övningkörsskylten! Haha




Ballt

Har man inga bilder att bjuda från idag får man rota i arkivet. Bilder på mig och Hanna när vi va ute nån vecka sen =) 

Såklart att vi är söta och posar på alla foton! 

Eller...? Hahahah

12 april

Asnice fredag igår! Sov ut, åkte i två timmar och skjutsade runt min pappa på ärenden (älskar att köra bil!), åkte in till stan för att mysa med Selma i några timmar och sen på kvällen drog Peter med mig och Rebecka på hemmafest! Nu när man alltid är ute på krogen så va det riktgt soft med hemmafest! =) 

Peter tog en ungens cykel och cyklade runt på Södervärn hahaha.

Lite blandade bilder som man hittar i sin mobil dagen efter. Och nu ser det ut som om vi va 4st på festen.. Men det va vi inte :PPpPPp eller va vi? :Pp


Idag ska jag ut i solen med sofia! :* 

Lite saker som ni kanske vill veta

1. Keegan Allan aka min framtida man, I'm coming for you! (Om 172dagar...) MJAOW

2. Jag har fått 4pack! NAJS

3. Vad vore min blogg utan egopics? Inget! TVÅ KATTISAR TILL ER! VARSÅGODAAAAA =)



Black


Så jävla glad! Uppkörning + skrivning bokade nu! Så om en månad kör vi! Bara att kötta nu! :D

Inget liv.. fast ändå

HEEEJ BLOGGEN.
Har typ inget kul att blogga om. Igår var vi på möte med konkursförvaltaren på jobbet och som det ser ut nu är det 50% att vi blir uppköpta och 50% att vi blir uppsagda. Vi får se helt enkelt :) just nu är det sjukt nice att va hemma men få lön ändå ;) efter mötet gick vi och tog en öl och bara pratade i några timmar! Fina kollegor ❤️
Idag har jag sökt stipendium och pluggat körkort. Typ så alla mina lediga dagar spenderas. Lite tråkigt men det måste göras! 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på jättebästisar! :)

Ännu en bild på min mage. Haha ja träning är ju en ganska stor del av mitt liv nu (tränar varannan dag) och någonting jag är sjukt stolt över att jag lyckas hålla igång! Sen är det sjukt kul att se saker hända också ju! Ni anar inte hur många bilder jag tar! Men några ben/rumpbilder kommer ni inte få! Skulle kännas lite som utvik.. Men ja! Min kamera består alltså inte bara av selfies längre så det blir ju att bjuda på bilder man har! Haha ;)
Kan man ana en liten sixpack där under måtro? 

Dreaming, after all, is a form of planning.







You got what it takes, but it will take everything you got.


Idag blev jag godkänd på alla mina moment i körningen. Nu är det bara att finslipa inför uppkörning och skrivning. Har jag tur (och tid!!) har jag mitt körkort inom en månad :)
Sen musikalen va asmysigt. Saknar att gå på teater och sånt. Plus att se några gamla ansikten var sjukt kul! 
Men nu ska jag sova! Fredag imon! :D 

Gårdagen

Igår bad Jesper mig att följa med honom på lägenhetsvisning, så det gjorde vi. Lägenheten var sjukt fint men dock så låg den inte i det bästa området så jag avrådde honom att ta den :) senare mötte vi upp lite folk och drog och spelade laserdome! Fett kul men jag var överkass :/ men asball dag!

Idag har jag körlektion i två timmar och sedan ska jag in till Malmö med Selmis för att kolla på vår förra skolas årliga musikal! Mys:) Ha en bra dag nu alla! Puss
Jag och min babe igår :*

1 april

Idag ville jag ut i solen och njuta, men solen lurade mig och det var inte alls så varmt som jag hade förväntat mig! 
Men jag begav mig till Malmö med Jesper, Hanna, Rebecka och Annelie i hopp om att bara sitta ute i solen och njuta. Men vi fröst. Så det blev inte så mycket med det. Vi hängde mest inomhus tills det var dags för att gå på möte nr 1 och efter det traska vidare till möte nr 2.
Mycket kaos som händer just nu.. Vet inte riktigt vad jag kan skriva ut då vi har hänvisat all media till styrelsen. Men det finns hopp. Nu kan det både gå bra och dåligt. Vi får se helt enkelt.
Jag vet bara att jag har träffat underbara människor på hamleys och fyfan vad jag kommer sakna att inte se er varje dag/nån gång varje vecka! :'( 
Världens bästa (och knasigaste) Hampus!

RSS 2.0