depp

Det finns inget bättre botomedel för depp än kläder ;D  Därför har jag börjat leta bikinis lite. Kollade runt lite på Victoria's secret. hemsida och hittade massa fina saker. (drömma får man jue?)
 Och deras kroppar på köpet skulle man inte säga nej till. Sen hittade jag också Vanessas sneakers"Red by Marc Ecko" på deras hemsida =) Åh, jag vill verkligen ha dom skorna :( Och jag vill att det ska bli sommar och varm och ha nya snygga sommarkläder! Värst vad jag är gnällig idag x) Och på tal om vanessa och nya kläder... så skulle jag inte tacka nej till hennes garderob! Kolla på outfiten till höger ->

I'm so in love (L) Haha, vet inte varför, men tycker bara att det är så jvla snyggt och sött (A) Bara så alla vet har hon 1 000 000 fler snygga outfits, men jag ska inte tråka ut er. Det kanske kommer någon bild på henne, sisådär 1-2 gånger i veckan! :P. Det kan tillomed komma andra kändisar om dom har snygga kläder. And believe me, det kommer komma Victoria Beckhem. Den tjejen har stil asså! Äsch, nu ska jag fortsätta leta snygga kläder. Ha det bra alla (L)

30/3

HejHej bloggen. Seg och hemsk dag. Säger inte mer, detta länmas utanför bloggen!!!!
Nästa "skol-måndag" kommer om 6 veckor. Vi har jue prao, påsklov, schema brytande vecka och massa annat, så dom 6 närmsta måndagarna faller bort. Härligt. Idag tänkte jag vara snäll och bjuda på dagens outfit, men det pallar jag inte. Jaa, jag kommer inte på nått roligt att skriva, men om ni ser Daniel, slå ner honom, tack =)
PUSS PUSS (L)

28/3

Idag var min flikkor här från 14.00 - 21.00 =D
VI hade massa mys med gutarr hero, god mat och dricka (okej, äcklig dricka också^^) singstar, kort och massa snack. Som sakt trevlig och lyckad kväll. I morgon bilder det dans med Hanna heeeeeela dagen! Jag ska lära henne en dans till Torsdag då vi ska hålla våra danslektion.
Men nu ska jag nörda mig framför datan. HA en bra försättning på kvällen (L)

27/3

Hejhej, är fortfarande lite sjuk, men det börjar bli bättre. Imorgon kommer tjejerna!! :D wiiho!
Detta visste kanske inte många, men nu är det så att jag är ett stort Vanessa Hudgens fan! hihi! Och hon har börjat göra reklam för Red by marc ecko och jag är helt kär i dom skorna. Kolla själv.
 
Nu hade jag tänkt köpa sånna skor, så jag gick in på shopecko.com
Gröna;
Eller rosa;
Eller, dom vita, eller dom guldiga. Äsch, jag vet inte. alla är så sjukt fina. Det andra problemet är också att man bara kan beställa från USA och dom kommer inte till Sverige, men pappa får fixa det på något sätt! För jag bara måååste ha dom! (L)

26/3

Hej. Är sjuk, förskyld och mår illa. Och alla har damp på mej. Hejdå


Dance.

Dansen var sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt rolig idag. Hejdå (L)(L)(L)

24/3

Idag är det tisdag och detta betyder lång skoldag. Vi slutade halv fyra och nu är kl fyra och min buss går om en halvtimme, mysigt. Dans i typ 3 timmar idag, ännu mysigare. Skolan;
Idrott - Vi hade basket med Mario, vår italienska vikarie.
Slöjd - Blev inställt.
Engelska - Vi hade Mario igen och istället för engelska lärde han oss italienska =) Nu kan jag lära er lite italienska:
MI CHIAMO + NAMN (Jag heter ...)
ABITO A + STAD (jag bor i ...)
IN + LAND (som ligger i ...)
Sen skulle vi säga varifrån vi kommer och när jag sa ungern så frågade om jag kunde ungerska och jag sa ja. Sen sa han; Hogy vagy? (Hur mår du?) och jag; Jól (Bra). Det tycket jag var lite roligt. IO SINO UNGARESE. hihi (Jag är ungersk.) Sen kommer jag inte ihåg vad alla dom andra hette.
Matte - Vi hade världens tråkigast vikarie - Martin istället för Olle. Men jag och My pallade inte så vi sprang till Hanna och hämtade vår prao lapp.
No - Jag och My prisberäknade.

Nu ska jag äta choklad lite snabbt, sen måste jag till dansen. Ha det bra ! (L)

Dans

Klockan är nu 19.22 och dansen började 19.00. Jag somnade framför Tv. Assååååå fuck! detta skulle aldrig hänt om skolan började runt 12 så man kunde sova ut och inte vara trött hela dagen ;o meeeeeeeeeeeeen ååååååååååh =( Fatta mycket jag missar nu. Sen imorgon är det 3 timmas dans. Det tänkte jag skippa, men nu kan jag inte skippa två lektioner ;o. Åhhh, vad jag är sur nu!!!!!!!!!!
Förlåt för detta dampinlägg :)

(A)


Kolla denna, såå fin!!

Och så fin han är ;$ §§§

Och kolla omslaget till new moon! Siixpack :999




OKEJ NUUUUU SKA JAG SLUTA ;D;D;D

23/3

Ja, ca en vecka kvar sen är Mars slut. Jag kom nyss på att vi inte har så mycket skola i April; Första veckan är det normalt, andra veckan har vi påsklov, tredje veckan är det schema brytande vecka, fjädre veckan är det normalt men vi ska redovisa och kolla på bio med klassen och den femte veckan är det prao. Ganska gött endå. Idag har det varigt en helt normal dag. Ganska dryg, men det är vad skolor är. Dagens konstiga är nog att vi hade bild med rektorn :S hihi.

Kolla vad lilla jag har hittat! En hemsida med massa sånna tröjor:

Så otroligt snygga och söta :D Man kan själv välja om man vill ha munkjacka eller tshirt och färg =) klicka http://clothing.cafepress.com/twilight_sweatshirts?page=1

22/3

Lång, ledig och FF söndag. Härligt tycker jag!
Sov ut riktigt gott och länge, åt glass och choklad till frukost, kollade på DC (haha) duchade, läste och spelade guitarr hero. Och så ska det fortsätta tills Gossip Girl börjar. Sen ska jag börja göra ritning till vår mini-mini golfbana. Vi ska börja med vår prototyp imorgon. Men annars har det varigt en bra dag, skulle behöva sådana dagar mer oftare! Bara chilla och göra vad man vill utan någon jobbig förälder. 

Imorgon är det skola och 2 veckor kvar till påsklovet. Sen kommer Sofie tillbaka till skolan, och henne har man inte träffat sen Tisdags ;o. Nu ska jag gå och ta nått att äta och hitta på nått kul, för det är drygt en timme kvar tills GG börjar. 

Ha en fortsatt trevlig dag (L)

21/3

Skolan igår;
So - My och jag satt hela lektionen och bråkade med olle om att det funkar medans han sa att det inte funkar.
Idrott - Frisbee. Helt okej.
Matte - Jag blir smartare och smartare för varje dag. Fattar träddiagram nu =) Plus att olle va sjuk och Jepser var inte där, så vi fick ha Alfons Åberg (hihi) som vikarie. 
Engelska - Sara va inte där heller så vi fick ha Alfons igen xp
Spanska - Vi skulle kolla på extra, men det funkade inte, så då satt jag och joel och bråkade om min mobil. 

När jag kom hem kollade jag på lLittle Britan (Konstigt va?) Men det är ju så jävla bäst!! :). Sen drogade jag youtube och tvingade pappa att köpa pizza och godis. 
I Torsdags så skulle vi egentligen hålla danslektioner, men vi trodde att ingen hade anmält sig, så vi struntade i det. Men nu har det visat sig att det finns folk som har anmält sig. Så nästa Torsdag ska ivi dit och dansa =)


Idag skulle egentligen tjejerna kommit för en myskväll med guitarr hero world tour (funkade inte förra gången vi försökte spela) och bakning. Men nu blev det så att typ alla blev sjuka, så vi skiter i det. Får ta det en annan gång. Istället så har pappa bjudit hit några gamla kompisar, så jag får stå ut med dom resen av kvällen ... Men nu ska jag gå och läsa Bryta om av Åsa Anderberg Strollo (En riktig bra bok! Rekommenderas starkt!) Eller kolla på filmerna zeitgeist eller systrar i jeans 2. Eller så ska jag bara sitta här vid datan och chilla.  

HAVE A WONDERFUL DAY (L)
// K.

Dagens

Här är dagens outfit =)
Fint =)

19/3

Förlååt för att jag inte bloggade igår, men jag pallade verkligen inte. 

Musik - sjunger låten Anna.
Spanska - Jag och Hanna ska göra en pjäs där Hanna är bög och jag homofob =)
Svenska - Skrev uppsats.
No - Fortsatte med våra "fabriker"
Elv.val - fortsatte med no. 

Nu ska jag äta och plugga engelska och matte. Sen är jag också sjukt trött, men får stå ut med det. Pappa har stuckit till Trelleborg för att bli intervjuad, haha bara för att jag har en cool pappa (H) Sen har jag också snott en bild på antons mage men den får jag inte lägga ut för då får han damp :) 

Och idag får ni dagens outfit. Längesen, men bättre sent än aldrig :)

Nej glöm det. det går inte att ladda upp bilder, bloggen dampar. Men så fort det går lovar jag att slänga in den =)



17/3

Skola idag då. Från 08.10 - 15.30. Inte trevligt. 
Hade massa tråkiga lektioner och jag fattar inget på matten. Olle måste förklara varje uppgift och nu börjar det bli lite pinsamt att fråga om och om igen :P. Det var ganska kul när jag åkte buss hem idag, så var det fullproppat på bussen så jag satte mig längst fram typ bredvid busschauffören, och han vinkade till alla bussar som han passerade. Hihi, det var jättekul, för ibland kom det typ 5 bussar och han ba; *vink,vink,vink,vink,vink*. Sånt sitter jag och skrattar åt när jag sitter på bussen och är helt uttråkad. 

Men nu ska jag springa iväg till dansen. Min buss går om ca 10 minuter. Ha det gött! PUSS (L)

16/3

Idag är min lediga dag. Riktigt skön, fick sova ut till klockan 4. Så nu är jag redo att tackla skolans jobbiga vecka. Snart är det dans. High school hoppers, var inte där förra veckan så har säkert missat massor. Men ja, kommer inte på nått mer att skriva så ha en fortsatt bra dag (L)

Dagens låt; Poetry in motion.
http://www.youtube.com/watch?v=erHcUfbgSFo

Last showtime.

Sista dagen idag då och Rebecka följde med oss. Vi satt och tjockade oss som vanligt och sen var det dags. För sista gången. Denna gången gick det bättre men det var sjukt läskigt för det var massa fotografer som tog en biljon bilder.
Efter showen gick vi ner till salongen och David ville ta gruppfoto med alla. Det var också ganska läskigt för det var ca 10 kameror och alla tog 5 000 bilder. Man visste inte var man skulle kolla eller hur man skulle posa :P.

Sen var det den bästa ögonblicket under hela dom här dagarna. Paytime! Haha, vi fick betalt för vår fantastiska insats. Fast jag tycker jag borde fått mer än dom andra. Jag har faktiskt koreograferat 3 nummer! xP

Jag tittade nyss på filmen "The passion of the Christ" Sådär var den. För våldsamt och för mycket blod för min smak. Men nu ska jag titta på Gossip Girl och sen på wipe out eller vad det nu heter. Det är iallafall sjuktkul! (L)

melodifestivalen.

men usch. Hon opera sångerskan var inte alls bra. Hejade såklart på EMD och Måns! =) Mest på EMD, you know, Danny (L)
Aja, nu ska jag vara glad att EMD(danny) fortfarande är lika snygg som vanlig. Ska nog kolla lite klipp på honom på youtube (A) Yes, i have a life. höe!?
ohmygod. kolla in killen ;o (L)(L)

Showtime!

Vi kom dit runt 12 idag. Första vi gjorde var att sminka oss. Vi hade massor med foundation och puder och man såg ganska fejk ut måste jag säga. Men inte på scenen. Sen gick vi igenom danserna igen och jag och Hanna tjockade oss som fan. Vi hade massa godis och sådant med oss. Sen fick vi rast och vi gick runt lite och åt världens godaste munkar. Sen kom Sofie, Ida och My och vi stack till forum. Sen var vi tvungna att gå tillbaka för showen började. Sen var det showtime. 

Det gick ganska bra, förutom att på RainDrops så stängde dom av musiken när vi inte ens var klara. På ting tings så fortsätte musiken sjukt länge och vi bara stod där och var klara och visste inte vad vi skulle göra. Sen gick vi tillbaka till vårt bigmama rum och jag och hanna hade tävling som vanligt och jag vann =) Sen när vi skulle upp igen så hade vi tävling om vem som kunde komma upp också. HAHA, äntligen kan jag säga att mina långa ben har en nytta =)

Haha, sen när vi skulle hem så fick Mys pappa skjutsa oss och vi satt fyra stycken där bak. Liiite trångt måste jag säga. Men Hanna var flum som vanligt och vi hade kul, så bilresan tog inte så lång tid. 

Nu ska jag sova och bara chilla och dricka min cider. =) 
hihi, fick en fin liten blomma av mina elsklingar =) Ful blid men whatever!?

Dagens roliga; i love pussypussy, mjaowmjaow, chickachicka, bowow, DAMN! x)<3
Dagens knäppa; 
snygg vakt; ni vet att klockan är över ett?
Hanna; Va?
Jag; vad betyder det?
Snygg vakt; Att era VIP-pass fungerar inte.
VI; WTF!?!
snygg vakt; NÄÄJ, jag skojjar bara x)
Vi gick därifrån liiiiiite förvirrade.
&
Gubbe; ÅH NI VAR SKITBRA! BRRAAAVOOO!! *applåderar som fan*
Hanna; Gracias, danke schön (stavning?) hihi.

Genrep i Malmö.

HejHej, är hemma nu =)
Men genrepet gick bra. 
Jag och Hanna kom lite tidigt, och ville gå in och då fick en sån gubbjävel damp på oss. Vi fick inte gå in utan biljett, men vi ba hallå lixom VIP ? men han trodde oss inte. Men sen kom David och släppte in oss. Vi fick gå in i sån bigmama salong och där gick vi igenom danserna och flummade som fan. Sen ville vi gå och se scenen, så då fick vi sticka upp och in i trädgårdarna och in på scenen. Det är skitroligt, värsta sån labyrint innan man kom upp på scen. Men vi gick igenom danserna utan musik och sen gick vi tillbaka till vårt bigmama rum. Haha, Hanna och jag hade sån tävling, för det fanns en sån fet och lång trappa, så vi ba satte oss på handtagen och åkte ner! Hanna fuskade men jag vann endå! 

Sedan gick vi nog igenom danserna hundra gånger till. Både i salongen, där David hade ritat upp scenen, och på den riktiga scenen. Det var faktiskt ganska kul. Jag vet att det låter tråkigt, men vi har sjukt kul mellan danserna. Som när jag och lousie stack till scenen och bara dansa lite, och gjorde rätt pinsamma dancemoves, så kom typ vakten exakt då när vi gjorde det pinsamma, snacka pinsamt, men kul. Och sen när man har min pussyhanna i närheten så vet alla att det inte finns en enda tråkig stund! Hon är alltid så glad och söt och FLUMMIG =). 

Men det bästa av allt är att där på mässan finns det massor, och nu menar jag massor, av godis, kakor och allt, you name it! Fatta vad jag och Hanna dreglade hela dagen!  Det fanns till och med choklad fontäner, hihi, jag tjuvsmakade lite (A) Men tjockisar som vi är (okej, jag! inte hanna) så bestämde vi oss för att imorgon ska vi ta med läsk, godis och hundra kronor till mer godis som vi ska köpa på mässan! Haha, jag tycker synd om Louise idag. Vi åt upp all hennes kexchoklad och drack upp all hennes cider (A) Är man tjockis så är man. Man måste mata fettet. Vilket jag gör 24/7. 

But Tomorrow! Är det showtime. Det börjar klockan 2 och slutar vid 3-4? Mina älskispälskisar kommer och kollar. Men jag ska bara visa upp regnjackor, så det kommer bli ganska tråkigt att kolla på mej. Menmen, sedan åker vi tillbaka tillsammans. 

Till sofie och ida! Om ni är vid en sjö så är ni på rätt väg, asså det ligger inte vid en sjö, men nästan. Och åk ganska mycket tidigare, för jag säger lycka till med att hitta och om ni kommer försent strimlar jag er =) PUSS (L)

13/3

Fredag den 13 ;S och jag ska på genrep inför modeshowen i malmö, malmömässan, imorgon och på söndag =)
Skolan har varit dryg och jobbig. Men slapp spanskan iallafall =)

Ha en sköt fredags kväll! (L) Jag kommer hem vid 10-11, då bloggar jag igen!

12/3

Vaknade av att solen sken i mina ögon! Nu är våren verkligen pågång. Not! Det är värsta snöstorm ute! är verkligen inte på lika bra humör som jag var på imorse. 

Musik - vi har en praktikant, eller nått, och hon tvingar oss att sjunga världens sämsta låt. =(
Spanska - Jag var såååhär nära på att skippa skriva glosorna, men nej, så är det om man har spanska med Mansoor och Lukas!
Svenska - Läste i 80 minuter, jättekul.
No - åh gud. jag börjar verkligen bli less på både no och olle!
Elv.val - Snälla berätta för mig varför det heter elevens val? Vi får inte välja nått! vi blir tvingade till att göra massa skit saker :P


Nej, nu måste jag gå och plugga. Har engelska, matte och so-prov imorgon. Och! Genrep!!! ;D SHOW PÅ LÖRDAG O SÖNDAG ;D (L)


Pictures.

Okej, hela dagen har jag försökt lägga upp dessa bilderna och nu tjugo i tolv funkar det. jaja, that's life.
Lite dans outfits.
Dagens outfit. Hårförlängningen är också i =)
Och här får ni en egobild också!  ;)

11/3

Skola idag, ända till kl 15.40 (!!) Tråkig och lång dag! Men nu ska jag till optikern, ska kanske få blå linser =)=) hahah, Puss på detta korta inlägg (L)

YES!

YESYESYESYESYESYESYYEEEEEESSS!!! ;DDDDDDD

PRAO PÅ CRAZY FEET =D ÅH, fifaan vad gött! trodde inte att jag skulle få prao någonstans ;D åh, vilken lättnad, wiiiiiiiie =)=)


Have a wonderful day!
 
<3

10/3

Hejsan alla =)
Idag är den sista studiedagen, så back to school imorgon... och jag har massor av läxor som jag inte är klar med. Jag har gjort klart No:n och håller på med svenskan, ska analysera en dikt. Denna ska jag ha;

Han var femton år
och sköt sej själv
med gevär
femton år
och galen av olycka
och ändå fick han
så mycket coca-cola han ville ha
och hamburgare och pommes frites
och pengar
om han bara hade sagt till 
kunde han fått mer
Så sköt han sej själv
med gevär
han var femton år och galen
av olycka.

japp, tog den för det var den enda jag fattade budskapet, av dom 20 000 jag hade läst :) Men nu ska jag duscha och sticka till dansen, idag har jag inget val, måste till dansen, fast jag inte pallar. Ska fråga prao också. Jag svär, ska stå framför honom och gnälla tills jag får prao =)
Sen är jag också sjukt sugen på att sätta in hårförlängningen, men det kommer se helt fejk ut. vi får se! 

Ha en bra dag! (L)

trött,,,

nej det blev ingen dans idag, orkade för fean inte =) har pluggat liite no och sen ba suttit vid datan. Har också fått reda på att hanna inte heller var på dansen. dåligt, för nu kan ingen lära mej den nya koreografin. That's life. Nu ska jag försöka plugga lite till, men jag svär snart kommer jag trilla och somna på golvet. Varför är jag så trött ? ;S

Och grattis sofie till praon. Då får man praoa själv hos jens dåh. *suck*

9/3

HeJ Bloogg! Idag är det studiedag, skönt som fan. Vaknade vid 2 tiden, sen stack jag och pappa till nova och köpte foundation och maskara. Sen skulle vi köpa mina älskade byxor, men dom i min storlek var sålda =( Men som tröst köpte pappa Little Britan till mig ;D (L)
Sen gick vi för att fixa piercing, men det var stängt, så vi försöker imorgon igen. Nu ska jag studa och sen dra till dansen
Ha det gött! (L)

8/3

HejHej Bloggen! 
Idag var jag, fis och my och badade på högevall, kul men vi stack ganska fort! Sen åt vi på subway, mums säger jag bara. Sen gick vi runt lite i stan och gick in på jättekul! Nu förstår vi varför affären heter det x)))haha, det var sjuktkul där =) Men nu är jag hemma och ska bara chilla. Har studiedagar på måndag-tisdag och då måste jag plugga. 

Men imorgon ska jag iväg och beställa tid till min navelpiercing ;D och imorgon ska jag fråga prao. om jag och sofie inte får prao där vi ska ha nu, så ska vi praoa på statoil. Hos Gustavs pappa, som äger statoil, nånstans, kommer inte ihåg var :) Men om vi inte får där ska vi praoa hos Jens. Han jobbar som snickare, lycka till med det säger jag bara! HAHA ;D

Nuu ska jag lira lite GH WT, sen blir det nog TV och sånt skit. Adjöööö <3

7/3

Dansen;
Vi gick igenom alla danser och David gillade min dans till dom andra :) Sen när vi var klara stack jag och Louise ut till Donkan för att äta. Hahaha, omg. Han som vi beställde av var ganska söt så Louise blev lite nervös. HAHA! det var askul, vi flabba som fan. Sen kom vi tillbaka och dampade med Hanna och Julia =) Sen var det sluth. Men alla som undrar, inträde kostar 50 spänn xp, men David sa att vi kanske skulle få fribiljetter. :)

Nu ska jag inte göra ett piss och sen ska jag bada imon =) Hejdåååååååå!

Hos sofie

Vi började med att titta på little britan, som var lika roligt som alltid =) Vi åt glass, muffins och vetebullar till det.
Sen gick vi ut och var ute ganska längre. Först var vi på skolans tak och flummade som fan, sen gick vi till övre och snackade massa skit ganska längre. Sen gick vi tillbaka och drack varm oboy och gjorde massa skit xp,

Men snart ska jag till dansen. 4 timmar idag. Har inte gjort klart min koreografi, menmen.
Imorgon ska vi baaaaada=) åh va kul. har inte badat på typ tre år x) Och sen på studiedagarna ska jag plugga och kanske skaffa navelpiercing =). Och på onsdag ska vi se om vi kan köpa blåa linser till mig xp,

Goodbaajs :) (L)

6/3

SO - fick tillbaka våra filmer. fick VG =)
Idrott - handboll och fotboll. Jag suger, men helt okej idag.
Matte - Olle dampade inte som jag trodde att han skulle göra =) så tack för det!
Engelska - jag hatar rasmus ;o
Spanska - vem pallar göra nått den sista lektionen på en fredag? inte jag iallafall!

Men ikväll ska jag hem till Sofie och äta muffins och VETEBULLAR :9, och kolla på min älskade Little Britan <3 Bloggar inte mer ikväll, för kommer säkert hem sen =) Men vi hörs imorgon! Puss

5/3

Väldigt tråkig och tröttsam dag.
Musik - spelar keyboard, men låten är sjukt bra.
Spanska - Prov, gick väll sådär.
Svenska - skriva dikter. faktiskt inte så farligt, asså lektionen, inte dikterna ;o
No - usch! olle kommer ta död på mig en dag!
Elv. val - Blev skitglad när Jesper kom och skulle ha oss! Tänkte att man äntligen skulle få hjälp, som man inte får av olle för han tror att man är världens smartaste (??) unge och kan allt. Men han stack sen och olle kom! vilket innebär ännu en lång tråkig jobbig lektion =(

Nu ska jag plugga, har massa saker tills imon. På fredag ska vi till sofie och mysa med little britan =D
På Lördag ska jag dansa i massa timmar och på söndag ska vi (ida oxå!!!!) bada =)
Ha en bra dag! Puss och Kram!

Little Britan

HAHAHAHA! DETTA ÄR JAG OCH SOFIE =)))

OCH DETTA ÄR IDA =))))


HAHA, GUD SÅ ROLIGT LIV VI HAR ;DDD
FÖRLÅT FÖR DENNA MYCKET ONÖDIGA INLÄGG, MEN ALLA SOM ÄLSKAR LITTLE BRITAN SITTER SÄKERT OCH ASFLABBAR JUSST NU =))))<3

4/2

Lång och tråkig dag i skolan somvanligt. Inget roligt eller speciellt hände, men efter skolan gick jag och hanna till boan, och vi ska lära ut dans på fladden =) på torsdagar. Dom ska typ göra en musikal och vi ska göra koreografin till deras danser xp. sen skulle det vara nån uppvisning också som vi skulle få vara med i.
På tal om dans. var på dansen i måndas och igår och sa dit igen på lördag! Längtar! Och nästa helg ska vi ha modevisning på malmö mässan =) Åh, jag längar som fan!!

Men bloggar igen om det händer nått kul! Puss


3/3

HejHej! IDag hinner jag inte blogga så mycket för jag har massa plugg på G. matte, no, spanska och so. sen tror jag också att vi hade en svenska-läxa. men kommer inte på va det va! Men iallafall, dagen har varigt helt okej, förrutom olle som i ena sekunden vill döda en och i andra värsta skojjar med en. Han sa att jag var smart... uh!? Men dagens outfit kommer inte för att jag måste ladda kamerabatteriet, men hittar inte laddaren.
Puss på rumpan! Och glömt inte; I'm a lady and my friend sofie is a lady too! And we like to do ladystuff becouse we're ladies! We like to go to the opera and the balett and... shit.
I'm a lady, I don't have testiklé =)     (OBS! det är bara jag ida och fis som fattar) ;D

2/3

heello!
har inte nån speciell blogg sug just nu, men det var en ganska tråkig dag. Nu orkar jag verkligen inte göra nått så jag ta på mig mina mjukiskläder, ta glass och kolla på zeitgeist.
Ha en bra dag alla! =)

RSS 2.0