Skolavslutning

Nu begär man sig in en sista gång som tvåa till heleneholms gymnasium! Avslutning nu då! Sen efteråt får vi se vad livet bär mig! haha
Eftersom jag är sååå dålig på att ta foton med photoboothen så får mina snygga vänner stå för bilderna idag! :D


Så kan det gå när hapsen inte är på ♥♥

I dont give a damn about my bad reputation


Måndag

Helt okej måndag. Hängde i stan med mina fina flickor och sedan när folk åkte hem satte jag, My och Ida oss i stadsparken och njöt av solen! Mysmysmys! Imorgon blir det ännu mer mys efter min livs sista idrottslektion!

Söndag.

Helgen har spenderas med att göra om mitt rum! Och nu är allt målat och klart! hellyes!
Imorgon blir det att umgås med mina fina vänner! På fredag åker Ida till Usa och är borta i två evigheter! Bajs på henne (för jag är inte alls avis.. haha)
Jag och Ida 2009.. hahah sötisar

365 dagar kvar!

Heleneholm treornas student igår då!
Drog in till skolan vid tre tiden och hängde med treorna tills dom skulle sparkas ut vid halv sex tiden! Efter att firande och flakåkande så drog jag, selma och caroline till Adrians student. Vi friade honom till elva tiden då Selma och Caroline åkte lite i förväg till Hipp, där efterfesten skulle hållas. Jag och Adrian drog lite senare och mötte upp en polare så gick vi tillsammans till Hipp. Alla treor var där och fan vad roligt vi hade! Dansade till stängning och sedan tänkte vi dra på en efterefterfest, men bussarna dit skulle inte gå förrens vid sex så vi sket i det och drog till donkan istället. Runt halv sex drog jag mig hemåt med Adrian och sov hos honom. Superfin dag med min man som nu är en stor pojke! Haha :))
Min man ♥
OCH JA JAG ÄR HOMOSEXUELL OKEJ? raaaaaaainbow ∩ (<-dom med mycket fantasi ser att det är en regnbåge..)
OCH JA JAG VET SKA FÄRGA MIN UTVÄXT!!!!! haha..

7 juni

Nu drar jag och min fina utväxt och firar heleneholms studenternas stora dag!
det var längesen jag använde photobooth okej........ hahaha mongo

they say we'll rot in hell, but I don't think we will

Har faktiskt funderat på att lägga ner bloggen dom här senaste dagarna, men kom på att det ändå är kul att i framtiden kunna titta tillbaka och inte låta alla minnen dö.. Så jag fortsätter som jag har gjort hittills.. Bloggar när jag känner för det.. vilket är typ aldrig men jag ska tvinga mig själv att fylla bloggen med fina minnesvärda stunder.

Okej, vad har hänt den senaste tiden? Har knappt någon skola så har fördet mesta hängt med pojkvännen. Igår däremot var det dags för treornas utspark! För er som inte vet vad det är, är det en poängjakt där man ska göra massa sjuka saker - allt från bada i kanalen, göra konstsim i fontänen, äta kattmat till att shoppa med rånarluva på HM. Jag och Selma var ledare för teaterklassen och det var verkligen kul för dom gjorde så himla många sjuka saker! Haha.
.
Nu denna veckan är jag helt ledig från skolan, men på torsdag tar treorna studenten så ska gå på min pojkväns. Åh, jag vill också ta studen! Alla är så himla glada och taggade och man vill själv bara vara med och sjunga "för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, fyfan vad vi är bra" haha. Men nu ska jag se till att njuta av mitt sista sommarlov till fyllo! Just nu kan jag berätta att jag verkligen är sugen på en solsemester! Sola hela dagen och partajja hela natten! Men det får vänta tills slutet av sommaren då jag och sofie skapar kaos på Magaluf! :D
Bara för att jag saknar sofie! ♥

RSS 2.0