We're beautiful like diamonds in the sky.

hehe.
Heeej! Fortfarande sjukis men är så sjukligt trött på att ligga död i sängen så det blir att träffa mina små fina vänner! Ett bra tag sen sist! Nu har jag inget mer att tillägga.. mitt liv är inte så spännande. PUSS 

When life knocks you down, roll over and look at the stars.

Mmmmmmmmmmm, livet när man är sjuk på en fredagskväll. Har lagt mig i sängen och har inga planer på att röra mig. Så ingen utekväll för vuxna mig.. typsikt. Jag som var helt pepp! TYCK SYND OM MIG! Den som inte gör det får en spark i baken! och fan vad jag inte pallar mina suddiga bilder!!!!! (damp)

The spirit of fear doesn't exist, unless we give it life.

MUPP.
Jag har faktiskt tänkt blogga mer regelbundet, meeeeen min kamera på mobilen är fucked. Och nej jag har inte redigerat mina bilder suddiga.. det fixar min kamera! :) Men jag får en ny mobil snart så då tänker jag blogga mer, för hur kul är en blogg utan bilder? 
Iallafall, nu har vi teaterperiod i skolan! softsoftsoft! Så det är bara massa rep som försegår sig i skolan! Love it. Igår var jag och kollade på en zombie pjäs som skulle vara jätteläskig men levde inte riktigt upp till mina förväntningar och sen sov jag hos min pojke. En och halvtimmes skola idag och sen dess har jag legat död i min säng. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag har varit idag.. tror jag börjar bli sjuk.. Men fuck det! Har inte tid med sjukdomar! Imorgon blir det utgång, 18årningen som man är! :)

hmmmm

MMMMM soft att man har typ rosa/orange hår :)

Look at the stars, how they shine just for you.

En sak ni kanske inte visste om mig är att jag älskar, verkligen älskar rymden. Har alltid haft någon konstig dragning till det yttre. Har redan som liten velat bli astronaut så jag skulle kunna få åka ut! Och det är fortfarande ett av mina livsmål! Ut i rymden ska jag, förr eller senare! Tycker allt är så fantastikt vacker och magiskt! 
♠♣♥♦
Iaf! Plugg idag. Har prov i arbetsmiljö och säkerhet imon......... Sounds fun right? Annars har man bara hängt i skolan, beställt min studentmössa(!!) och hängt lite med min pv. mmmm. bjuder på lite bilder för jag är så sjukt cool.

Okej är inte så söt egentligen.. är fett cool mannen!
MMM, kolla musklerna! Näää jag är inte så cool egentligen.. är mest söt! Hoho.
OKEJ JAG KÄNNER ATT JAG HAR VARIT INLÅST OCH PLUGGAT FÖR MYCKET SÅ MIN HJÄRNA ÄR HELDÖD. Är egentligen inte såhär knasig... Peace kompisar! Älska mer! 
 
 
 
The people highest up got the lowest self esteem and the prettiet people do the ugliest things


Knasig vecka, men vi blickar framåt! Om exakt en vecka så fyller jag fucking äntligen år! Nu kan folk sluta lega mig såfort jag bara vill köpa engergidricka.. haha. På fredag åker jag till Ungern, tagga det! Efter det blir det en jobbig vecka med massa prov men efter det är det teaterperiod! Och fyfan vad jag skulle behöva lite teater nu för att bootsa mitt självförtroende! Men somsagt, ny vecka, ny energi! 
hihih miley cyrus ♥ 

Yolo?


RSS 2.0