You have to fight through some bad days to earn the best days of your life

Ush vilken dag! 
Har haft en urusel dag idag. Behöver inte nämna allt men kan säga att det började med att man fick vakna kl 5 för att kunna befinna sig kl 7 på emporia, men då har våra chefer gjort något fel, så ingen floor manager skulle jobba öppning idag.. Så jag, Hampus, Yrsa och Filip fick sitta utanför affären i mer än 2h tills en floor manager kunde komma och öppna för oss (snacka om att vara värt att vakna kl 5 för det...) 
Och dagen slutade med att mina byxor sprack så jag fick gå hem med rumpan bar... Bokstavligen. 
Men jag vill bara tacka de (fåtal) fina människor man har omkring sig! Som Hampus som går och köper kanelbullar till oss kl 7 på morgonen när vi satt och deppade utanför affären, och Yrsa som köper choklad och är alltid där med kramar och peppande ord när man är på dåligt humör! 
Nu ska jag avnjuta en låååång sovmorgon då jag börjar kl 17.00 imon! Wiiiiie! It was probably nothing, but it felt like the world

-
Reddd was the shiet!

Måndag

Ledig i två dagar nu, sen jobb resten utav veckan! Så jag passar på att dra ut denna soliga måndag och träffa mina bitches för att mysa och äta bananpannkakor! Love it. 


Where does a thought go when its forgotten?

Mmmmm Im going back to basic. Ska färga tillbaka min naturliga hårfärg. Är ju finast så. (Och såklart låta mig hår växa ut igen) 
Annars då? Inte så mycket.. Jobbar på som vanligt. Dock har jag så kul på jobbet. Igår hade jag och Niklas fight med lightsabers! Alla i butiken bara wtf? Haha men jag vann! ;) sen var alla så trötta vid stängning så vi alla bara sjöng och tramsade oss. Love it. :) 

Happyrush

Ibland så kan jag bara få sånt lyckorus och nästan hamna i exstas. Jag vill så mycket. Jag vill uppleva så mycket. Blir helt varm och pirrig i kroppen då jag tänker på allt vackert och fint man faktiskt kan uppleva här i livet. 
Ni har väll också upplevt det när man bara stannar upp för en sekund och är helt lycklig och man bara njuter, när man t.ex. är utomlands eller något. Det ruset man kan få när man känner att något är vackert eller att ens liv är perfekt. Svårt att förklara. Dock känns det som om jag är på jakt efter det hela tiden. Vill uppleva det igen och igen. Hoppas jag får göra det till vintern då jag har en del förväntningar :) 
Haha jaa.. ibland vet jag inte vad som slår i mig... Men jag njuter sålänge det varar! Imon blir det tillbaka till jobb igen! Tisdag

Mmmmm jobbat mina 5 timmar idag (och mina 33 timmar i helgen och igår) så nu tar jag ledigt! :D
Eftersom jag inte har något roligt att berätta kan jag visa vår frukt hörna på jobbet!

Mm fem hela mandariner! Wow! ;)

Sunday


Soliga söndag. Jag är påväg till jobbet för att jobba i nio timmar (zzz) men såhär får jag se ut så det är ändå helt ok!  Så idag får jag inte njuta av de säkerligen sista solstrålarna. Men hoppas ni får en bra dag! :))))

Pyh

Jooobbig dag. Fastän det är fredag så jobbar jag hela helgen så det känns inte så festligt. 
Lite kaos på jobbet osv men som tur va mar min Selma där och vi tog en fika efteråt så nu är det bara att vila upp sig och samla krafter att ge järnet ihelgen :)
God i miss my long hair...


Softmode deluxe


Ledig dag idag! Intagit sängen och har inga planer på att resa mig på ett bra tag! :)
Annars så trivs jag på hamleys! Visst finns det saker som är jobbigare än andra, men överlag är det soft. Mitt jobb går lix ut på att demonstrera leksaker (leka med dem) göra glittertauteringar, nail arts, stå i kassan och dansa Hamley dansen! Haha :) 

You go glen coco

Lindsay Lohan må inte vara den klokaste pinglan, men ack så vacker hon är.
Happy Halloween


Drive my heart into the night

Magyarország

Ungern med min finaste ❤️
RSS 2.0