out with the old and in with the new

Yeah. Om några månader kommer det ske lite förändingar! Har pratat med min fina vän som har lovat att hjälpa mig! Hihi. Tagga! :D

Red lipstick

Har gått och blivit med läppstift.

30 november

Efter en stressig morgon på grund av att man tryckte på snoose knappen lite för många gånger, sitter jag äntligen på bussen påväg in till skolan för att ha röst.

Tänkte att jag likaväl kunde slänga in ett inlägg under min halvtimmes långa färd till skolan, så here you go ;) haha.

Imorgon är det december och här sitter jag i min höstjacka och fryser inte.. Sjukt. Hoppas denna vintern blir kort och inte som förra.. Skippar gärna snön också, fast under julen får det faktiskt snöa, men bara när jag är inomhus! Haha ;) Nämen förra vintern var inte kul när det var snö från oktober till mars! Speciellt inte när man fick stå varje dag i minusgrader och frysa arslet av sig i väntan på bussen! Vi slutar ändå skolan om mindre än en månad så snön kan hålla sig tills dess tycker jag :)

Men ha en bra dag! Kramar!


godnatt!

Har haft ännu en chill skoldag eftersom massa lektioner är inställda och så kommer det fortsätta hela veckan. Men man ska väl inte klaga :) Stötte även på gaybloggen Amir vid värnhem imorse! Hihi löööve him! :D
Men nu ska jag sova! Skola till kl 11 och sen blirre lite shopping med Selmis! PUSS

Tisdag.

Nu taggar vi ännu en vanlig skoldag med idrott som starten på dagen. Ca en månad kvar sen är det slut! Undra om jag kommer frysa ihjäl i min höstjacka idag :s Vi får hoppas på det bästa! Pussar!

Måndag


Kvällen har bestått av Rihannas nya album, lussebullar och Fernando Torres. Me likey

You da one

1a advent och jag sitter inne och myser medans det är storm ute! Har haft en fin helg, jätteroligt i fredags och jättemysigt igår med Sofie&My! Imorgon blir det nog ingen skola för mig, dels p.g.a stormen, dels för att 2 av mina 3 lektioner är inställda så känner inte att dra in till Malmö för en timmes mattelektion :)
Men ha en fortsatt mysig söndag! Kramisar.

Friday!

Nu taggar jag och mina Jeffrey campbell lite partajj! PUSSAR! :*


Les misérable

Sitter på Malmö opera med Sofia och Selma och taggar les misérables! :D


Godmorgon!

Drar till skolan nu! Peace.

23 November

Det slog mig precis att det är första advent på söndag.. shit, tiden bara flyger! Snart har vi bara 1,5 år kvar av gymnasiet! Och skolan är jättechill, har eget arbete på retoriken, svenskan och engelskan så alla dom lektionerna är inställda. Imorgon går jag från 12.10 till 14.00. Softish. Men ha en bra kväll! Pussar

22 November

Man kan inget än annat att bara älska livet när man kan komma hem från skolan och inte göra ett piss! Hade mitt matte B prov idag och nu kommer vi inte ha nått på ett bra tag! chillchillchill! Men godnatt på er! :)
En liten Katarina! hih.

right now. (inlägget som aldrig kom upp)

Sitter på espresso house med mina fina töser!

Inlägget skulle kommit igår, men blogg appen ville tydligen inte som jag...

PUSS!


givande fredag..

Har pluggat så mycket idag.. eller? Inte riktigt sant. Men det är svårt att hålla sig till plugget när det är fredag. Har sysselsatt mig med webcamen istället. Mycket roligare.

the one that got away


18 November

God Morgon!
Fredag idag! Igårkväll fick man ett trevligt sms där det stod att vår 2,5h samhällslektion är inställd! Så nu slutar vi 13.10 istället för 15.45! YEAH!
Något som är mindre kul är att man blev medbjuden på en fest idag, men tyvärr så har jag en dejt med matteboken att se fram emot ikväll. Har missat massor medans jag har varit borta så jag måste ta igen det plus att plugga på allt det gamla till provet. Får köra allt det idag då jag har andra planer lördag/söndag.
Men nu ska jag pysa iväg till skolan! Har en sceniskproduktionslektion som väntar :)

Ungern (bildbomb)

(Iphone kvalite)

I väntan på aspulig mat hihiVi fick åka Harry Potter tåg! hihi.

På tåget! :)Nöjd tjej!
Min iphone dog efter andra dagen så inte så många bilder. Menmen. Ungern var jättefint, speciellt på kvällen! Men nu blir det pluggpluggplugg för att ta igen all missad matte *puh*


HEMMA!

hehe, på flyget wehå.

11-11-11

Uppe med tuppen idag! Tar nämligen semester i ett par dagar nu! Ska nämligen åka till Ungern. Varje gång jag åker dit åker jag direkt vidare till min farmor och farfar, så det var ett tag sen jag var i huvudstaden så det ska bli kul att gå runt och titta lite!
Det första man ska titta på är ju lätt parlamentet!
Kommer hem på onsdag! Puss♥

10 november

vaaaaaarför är jag så trött hela tiden? Gick och la mig direkt efter att jag kom hem och sov i 5 timmar. Vaknade och var fortfarande trött så efter nån timme la jag mig igen och sov i ca en timme. Sen runt 10 gick jag och la mig igen.
Borde inte jag va pigg idag då? .... Tur för mig att jag har några dagars ledighet att se fram emot nu! :)
Hahaha skolfotot! Sooooftish

9 november

Godmorgon!
Igår stannade jag kvar i Malmö efter skolan och på kvällen såg jag, sofia, caroline och linnea In Time på bio! Riktigt bra film! Rekomenderas starkt! När jag kom hem deckade jag nästan direkt..
Idag ska jag bara klara av en kort dag i skolan! Har bra röst och rektorik! Slutar kl 11! :)
Men ha en fin dag! Pussar!

gäsp

Att dygna var verkligen inte en bra idé! Var överpigg ända tills bussen nästan var framme vid södervärn, då jag trodde jag skulle somna vilken sekund som helst. Jag kämpade mig iallafall igenom retoriken, matten och musiken. När jag kom hem deckade jag dirr och sov i tre timmar. Nu är jag dötrött igen. Nästan bud på att gå och lägga sig... ska nog fan göra det.
såhär mysig var jag idag iallafall.

I know I'm not perfect. But in the end of the day, who is?

Det blev dygna efterallt.

everything will be alright in the aftermath

Skola imorgon. orkar inte. funderar på att dygna. Eller att ta en sovmorgon? Åh, jobbit.

it has come to a point where i don't give a shit anymore


Mysfredag!

Ut med den ena och in med den andra! hihi.
Sofie har varit här och hållt mig sällskap hela eftermiddagen men hon drog precis. Snart kommer My och håller mig sällskap resten av kvällen! Söta vänner man har!

one year ago

var jag i världens finaste stad! Barcelona ♥

The vocies in my head


RSS 2.0