man har det bra - lite gott och blandat

 

•update på min resa kommer =)


Det va fest på båten

Vilken härligt vecka och helg jag har haft! 
I fredags efter jobbet drog jag och Hampus till Olivia och firade hennes fördelsedag med en hederlig hemmafest! Supertrevligt! Lite mycket att dricka och lite sen hemgång för att jobba i 8h dagen efter men jag klarade det!! Så efter att ha jobbat bakis så var det bara att gå hem till Hampus efteråt för en återställare! Han hade inflyttningsfest så förkrök hos honom och sedan vidare till båten för att dansa tills stängning! Så kul!!
På söndag fick jag äntligen en efterlängtad bakisdag! Jag och Hampus köpte massa gott och hade Harry Potter maraton! Senare på kvällen kom Jesper och mina grabbar spelade schack! Perfekt avslut på asbra helg! 
 träffade Martin hos Olivia! Inte sett sen Barcelona förra året!! 


• fest på båten med min babe

•bakisdag 👌

Under veckan hann jag även att gå på utebio och sola! 😍


Denna vecka åker jag på äventyr i en månad! Ska bli spännande! :)

Lördag

Min lördag var superfin! Träning och solning på förmiddagen och på kvällen mötte jag upp Hanna och vi satte oss ute med tanke på att bara ta nått glas. Många glas och flera timmar blev det! Jättemysigt att catcha upp med Hanna och senare kom Evelina och Karin och joinade oss! Sen drog dem ut, men jag och Hanna hade så trevligt så vi stannade kvar. Nån timme senare kom Hampus och Edwin och joinade oss och vips så var klockan 3! Lyckad kväll med andra ord!

Idag har jag pressat ute i solen och nu åker jag in till Malmö för att avsluta veckan med Hampus! Hoppas ni har en lika mysig söndag! Pussar 1 juli

Halva sommaren har typ gått och är jag den enda som inte riktigt känt av sommaren? Kanske för att jag bara har jobbat och inte riktigt gjort något spännande!
Idag har jag iaf följt med Sofia när hon tatuerade sig! Sedan gick vi och lunchade ute i solen! Sen var det bara att kila iväg till jobbet!
Just nu sitter jag, Jesper och Hampus på en bar och kollar på fotboll (läs: de kollar och jag smuttar på mitt vin) 
Ha en fortsatt fin tisdagkväll! RSS 2.0