Hello!

Nu har david skickat mina låtar, så nu är det bara att komma på lite dance moves! Det är inte så lätt som det låter ;o Wish me luck! ;D

Dans

Hemma från dansen nu =)
Första vi gjorde var att David frågade om kläd- och skostorlekar. Sen sa han att han inte hade tid med att göra koreografier till alla danserna så han sa att jag och julia skulle hjälpa honom. Så först var det That's not my name, vi lärde ut den dansen och ändrade lite på den. Sen sa David att han behövde mer hjälp så att jag skulle göra koreografi till en annan låt med några andra dansare, så det gjorde jag xp, Sen var vi hungriga så vi stack ut och åt på Burger King. När vi kom tillbaka sa David att jag skulle göra koreografin till RainDropps, men den hann vi inte klart så det måste jag göra nu under veckan. Men jag glömde min CD-skiva på crazy feet, så får be david skicka låtarna xp,

Men nu är jag hemma och ska bara chilla, har tyvärr tittat klart på little britan =( ska kanske se om den igen =) Men vi hörs imorgon! Puusss

28/2

Japp, nu ska ja bege mig till dansen. Berättar allt ikväll, hejdåå :)

27/2

HejHoppGummiSnopp =)
Min dag har sett ut såhär; Först So, men senait hade tappat rösten så vi fick ha det tillsamans med B =) trångt, men helt okej. Sen var det gympa. Var inte med för jag hade ont i huvet. Haha, men när jag och Maja satt utanför B:s klassrum stog Fredrik Alven bakom mej och typ stirra och jag märkte inget, och så peta maja på mig och sa att jag skulle vända mig om och där stod han! Och jag blev så rädd att jag flög ner på golvet... och nu har jag ett blåmärke =( Men efter det hade vi matte. Sofie fick ont i huvet så hon stack hem, så jag fick vara med sofie ao :) Olle var också tillbaka, vilket betyder att man måste tänka. Vi fick 3 minuter på oss att göra 9:ornas nationella B1 prov ;o Fast ingen kunde så det blev 11 minuter istället. Asså jag och sofie fattade nada men vi fick 21/28 xp, sen klagade jag över att Jesper inte var där, för han brukar alltid vara så snäll och gör alla uppgifter åt oss, men olle låvade att han skulle hjälpa mig. Fast det var sofie som fick stå ut med mitt icke-fattande =)  På lunchen gick vi hem till hanna och det var skojjs. Sen på Engelskan hade vi vår uppsatsskrivning. Gick väll helt okej, fast det var lite saker jag inte visste hur man stavade. Sen fick vi läsförståelse också. Sen var det slut och nu ska jag kolla på min älskade little britan heeeeeela dagen! =)

Förresten, på So:n. Helt plötslig öppnades dörren och ingen stod där och Fredrik ba; kom in (sen sa han nått konstigt namn) Alla bara WTF!? Sen berättade han att det var ett spöke, att hon som bodde där innan skolan byggdes typ spökar på skolan ;S;S;S;S Asså fan vad läskigt. Liksom jag tror inte på honom, men jag såg jue själv att dörren öppnades och ingen var där! Lite läskigt asså!

Imorgon är det Lördag och den ska tillbringas hos Crazy Feet =) Vi ska dansa i 4-5 timmar och sätta koreografin till modeshowen. Fredag den 13 (!) är det genrep i malmö, sen show lör - sön. Vet inte när den börjar, vet bara att vi ska vara där kl 10. Men vi ska äta, fixa hår och makeup innan showen, so i don't know. Men det ska bli kul iallafall.

Vi hörs senare. Hejddååå (L) 
computer says no! HAHAHA <3 

Outfits

Dansen i Tisdas;


Ondags;


Idag;


Såå =) Ha en bra dag alla! oxox

26/2

Hej Bloggis!
School;
Musik - försov mig så missade musiken.
Spanska - Jag och Becka övade inför provet.
Svenska - Fortsätte med dikt sakerna.
No - Fortsätte med leksakerna, fast jag var klar, så gjorde inte ett skit.
Elv.val - Gjorde inte ett skit =)
Men på lunchen så gick vi hem till sofie och åt tårta, kanellbullar och vetebullar ;D Var skitgott och vi kom på varför jag inte gillade Fun drickarna när jag var liten. HAHA. Plus att hennes rum är sjukt fint =) Så tack Sofie för den godaste lunchen på länge. Haha, men på svenskan när vi var på datahyllan så hade jag och sofie sjukt kul! Haha, Kung Fu Fighting, HAAA! hihi, och Robert armhåls hår! HAhahaha. Gud. Dagens och igårdagens outfitar kommer om 5 minuter. =)

OCH JAG MÅSTE BARA SÄGA DETTA; JAG ÄLSKAR LITTLE BRITAN! SJUUUK ROLIGT! HAHAHA, OMG! MUCH LOVE TILL DOM ASSSSÅÅÅ! <333

Danny<3


Snyggiiiss Danny fyller år idag! Så grattis! :))<333
Plus att Kornprinsessan är förlåvad. Grattis till henne, eller nått xp,

25/2

Hello!
Skola idag dåh.
Spanska - Gjorde inget för vi fick inte vara med för att dom andra fick tillbaka sina prov och vi som har inte gjort provet fick inte kolla =( haha.
Matte - Jag och Sofie fattar nada som vanligt. Men Jesper är snäll som göra nästan alla uppgifter till oss!
Svenska - Håller på om dikter. Sjukt jobbit och tråkigt.
Håltimme - Jag och Hanna tränade på danserna... Modevisning om två veckor jue ;D
So - Håller på med Renesansen skiten. Tråk!!
No - Leksaks analys. Som sakt, Jesper är snäll som gör allt åt en =))

Ganska dryg dag, menmen. Vi fick iallafall sluta tidigare. Nu har jag klarat gutiarr hero world tour på gitarr, nu är det bara trummorna kvar. Asså jag klarar inte living on a prayer... Men nu ska jag försöka plugga, Spanska prov imon. Ska droga Micheal Jackson också. Har tagit fram alla mina gamla skivor, så ska lyssna igen alla min MJ skivor =) Han är fan bra! Sjukt bra! Men nu ska jag dra! Ha det bra! puuusszz

Förresten. Dagens outfit kommer senare. Ska bara ladda kamerabatteriet! ;)

Daans

Heeeeeeeej =)
Var på dansen idag då, och det var kul. Fast Jenny var inte där så det var lite svårt att dansa till that's not my name. Menmen. David sa att det skulle bli en modevisning i malmö, vid en sån trädgård och såklart tackade man ja!! =D Detta sker om två veckor! Ska bli super skojjs. Och David sa att han skulle ringa om schema och om sånna saker. Åh längrar verkligen! Hoppas också han kan fixa en modevisning på Nova!
Men nu ska jag sluta tjata om detta och gå och äta. Dansen outfit kommer kanske senare. Wi får se... PUUUSSS

24/2

Heej Bloggen!
Skola idag som vanligt då, förrutom att vi åkte in till malmö på morgonen för att kolla på malmö synfoniorkester. Det var helt okej, men ganska kort! Det bästa var att vi slapp gympan =) Jag hatar gympa! Men vi kom tillbaka till skolan vid lunchtid, och på rasten var vi inne i musiksalen och spelade lite. Fast jag tycker ändå att Andy är taskig som överger vår band; Dom tre vännerna och Andy! Men det var i alla fall kul och efter det hade vi matte. Ganska okej, men jag och sofie är störda i huvet (A) Tycker synd om Jesper som måste ha oss. På TTF gjode vi sån analys av en leksak... tråk som fan men vi slutade lite tidigare =). Ikväll är det dans då som vanligt och nu kommer dagens outfit. Inte lika fin som sofies, som var supersnyggt klädd idag, men jag frös imorse så jag orkade inte vara "fin" klädd =) Som sagt, tråkigt men varmt!


MEN NU ÄR DET SÅ ATT VÄRLDENS BÄSTA FIS FYLLER ÅR IDAG! ALLA SÄGER GRATTIS TILL SOFIE GRETA MARIE ROXÅ! <33333 HA EN SUPERBRA DAG ÄLSKPÄLS! ;DD

Helo

Heej igen ;D

Dansen var väll okej, jobbigt att han ändrar koreografi hela tiden! Menmen. Jag fick ingen prao. Frågade alla kläd och skobutiker i nova, och fick 99 nej och 1 kanske. Så vi får hoppas på det kansket. Men nu kommer dagens outfit för sofie tjatar ;D Den till vänster är vad jag hade på mig och den till höger är det jag hade på dansen.
 

23/2

Hej Bloggen!
Kom hem sen igår kväll, så tog ledigt idag =) Men imon är det skola som vanligt. Och ikväll är det dans! Men igår;

När vi hade åkt i 5 timmar blev vi hungriga och ville stanna och äta. Vi var då i Säffle och McDonalds var proppfull! Så vi bestämmde oss för att leta reda på nästa donka. Men vi hittade ingen fören vid Göteborg! Så vi satt i nästan 3 timmar till och var sjukthungriga. Men bilresan var inte alls så tråkigt, inte när man har två roliga kusiner. Asså vi har nog världens sjukaste humor! Detta tycker vi är roligt; "Kolla, vi har en Zlatan Ibrahimovic i bilen", "I'm like a bird", "Kötta, Kötta", "I would say wow", "I woke up this morning with a big fat cock in my mouth" och "Do you fucking want some? I fucking want some" HAHAH! okej, nu tycker säkert du att vi är dumma i huvet, och det är vi =)

Men nu ska jag föna håret och sen ska jag till nova. Måste fråga prao. Dagens outfit kommer senare! Jag lovar. Men vi hörs senare! Puss

20/2

Heejj!
Asså jag är dålig på att blogga har jag kommit på (a) Skriver sällan och om tråkiga saker. Men när jag kommer hem, lovar jag att skriva regelbundet och om intressanta saker! som kläder, ska ta foto på dagens outfit och på kläder jag köper. Ska börja med det urgulliga linnet jag köpte till dansen =) Allt detta kommer efter jag har kommit hem! För här kan man icke få tag på en data. Relle är den mest egoistiska personen som finns :p delar aldrig med sig med sin data. Men han är ute och åker skidor nu, för det är sånt kvällsåk ikväll, och jag passar på att snatta hans data =)

Jag ska nog inte prata om skidåkning.... eller jo, jag gör det! Det börjar bli tråkigt, det är liksom inte min grejj. Jag kan åka, men det är läskigt, jag känner mig inte säker när jag åker för det är halt och allt. Menmen. Sitter här inne och drogar TV. allt från oprah till the hills. Men imon är det den sista dagen och sen på söndag åker vi hem =)

Nu måste jag gå för dom börjar komma tillbaka från kvällsåket. Vi hörs!! Puss

Hola!

Söndag;
Efter en hel lördags övertalande att jag inte är sjuk längte, fick jag mina föräldrar att låta mig åka upp till sälen. Så på söndag vaknade jag halv fyra och kom fram till Bjuv vid 5-tiden. Jag, min moster och hennes man och mina två kusiner åkte upp till sälen, som tog 10 timmar. Vi stannade två gånger på makedonkan, första gången i Göteborg och andra gången vid en stad vars namn börjar på K. (kommer inte håg vad den heter). Vi var framme vid tre tiden och vi åt och kollade på TV och massa annat skit. Sen gick vi och la oss. 

Måndag;
Vi vaknade runt 10-11 tiden, åt frukost och sen gick vi till backarna. Sen insåg vi att jag hade glömt mina skidor, där vi hyrde skidorna så vi var tvungna att åka 50km för att hämta dom. I know, I'm smart. När vi var tillbaka igen så stälde jag mig på skidorna för första gången i mitt liv. Scary var det. Jag åkte ner väldens lättaste backe, och jag klarade mig. Alla tyckte jag var duktig så dom bestämmde sig för att ta upp mig på toppen av berget! Så vi åkte den liften i typ 20 min innan vi kom upp till toppen, och utsikten var sjukt vacker! Asså ni som inte har upplevt det vet inte vad ni har missat ;o Iaf, gick det inte så bra i början av den backen, det tog snarare typ två timmar för mig att komma ner. Nog pratat om det. Efter det gick vi hem och jag lovade mig själv att aldrig stå på enn skida igen =) Vi åt och kollade på TV som vanligt den kvällen också. 

Tisdag;
Idag hade vi en liten längre sovmorgon. Vi åkte upp till backarna runt 13-13.30. Nu körde vi massa backar. Enkla ibörjan och sedan lite svårare. Jag kan helt ärligt säga att jag kör som en gud nu(A) Jag äger! Så idag var det mycket roligare än i går. Sen fick jag gå i skola idag också pga mitt failande igår, men det gick super. Jag är fan helt bäst! Fast det var ganska läskigt när hon körde oss till en skithög backe. Jag svär, den var sjuuuuukt hög, och jag todde aldrig att jag skulle klara den, men guess om jag klarade den? Yeah baby! ;DD Klockan var nu 4 och Relle kom och hämtade mig, och vi åkte hem. Ikväll ska det vara ett sånt kvällsåk, så att man får åka när det är mörkt! Det är sjukt mysigt, helt mörkt som sen sånna lampor som lyser upp banan =) Sådet håller på att mörkna nu så jag sticker ut snart. 

Imon vet jag inte vad som händer, men en sak är säker... Vii ska bada =D Längrar! Ska se om jag hinner skirva imon, men vi hörs!! Puuzz 

15/2

haha, gud vet inte var jag ska börja. Men det jag kan säga är att jag är frisk nu och kommer att berätta allt imon... om jag hinner. Nu måste jag dra för ägaren av denna dator vill ha tillbaks sin data. Höörs!

Och saknar kömpisarna man inte träffast sen onsdas =(( men dom verkar ha kul så, jja. Ha ett gött lov. Hoppas jag också kommer få det =)

Fredag den 13

Jaa, jag har fått influensa... kan knappt gå eller prata eller tänka. Mår bajs. Så därför blir det inget festande för mig =( och ingen sälen. och jag ska nog få gips på tummen. Snacka om otur!!


12/2

HejHej, jag är sjuk & det suger. Har ont i halsen, är förskyld och har feber, härligt. Men jag mår faktiskt lite bättre nu. Har inte pallat blogga idag, för det enda jag har gjort är att sova och kolla på TV (95% sova, 5% TV) Har alltså inte orkat blogga. Men imon ska jag till sofie, även om jag är döende. Vi ska ha massa allahjärtansdag mys =D med nutella och tjejfilmer. Sen på lördag ska jag åka upp till mina kusiner i Bjuv och på Söndag så åker vi till sälen! Nu ska jag bara övertala mamma och pappa att jag inte är döende och kan gå på sofies fest och åka till sälen ...

Puss

11/2

guuud vad bloggen är seg idag. har inte kommit in på hela dagen och nu har det typ tre år för den att göra nått. Men today; school som vanligt. Matteprov. När jag gjorde det kändes det okej och som att det skulle gå bra, men sen när man frågade alla mattesnillerna vad svaren blev insåg man hur fel man hade. Och där rök mitt MVG i matte... härligt. Men nu har jag spelat in min livsåskådning, så nu ska jag bara skicka iväg det =) Sen imon är det spanska prov på morgonen och efter det... ... ... INGA MER PROV/INLÄMNINGAR =D.

eller oj, jusste! No-räkna-el-bajs-skit-saken också. hoppas olle glömmer den, så att jag slipper göra det =D

Och min guitarr hero world tour funkar!! Så tjejerna får komma igen efter jullovet... Men nu ska jag kolla på little brittan... bäst asså! Puss och Hej, jag hatar snöö =D

10/2

Dans igår, var med fast min fot är helt cp. Det var kul men korografin börjar bli lite svårare. 

Idag är jag hemma för att min fot är värre än igår och jag bröt tummen igår. haha. Men jag ska till skolan imon och till dansen. Om jag inte kan dansa ska jag iallafall kolla på. Så idag  ska jag kolla på little brittan och plugga Matte. Har prov imon. 

Pussss.

9/2

Skola idag då!
Haha, jag och my hade damp på so:n ;D Sen var det sjukt kul när jag, pernilla, my och becka stod utanför b;s klassrum och typ hoppa . Hahaha ;D

Men ikväll är det dans. ska vara med så mycket jag kan, jag har ont i foten. varför vet jag icke. Nu ska jag plugga matte, men jag fattar inget så jag skiter i det och tar spanskan istället. Hööörs!! ;D

GG

Idag så har jag faktiskt pluggat! både matte och spanska! är stolt (A) Men idag började Gossip Girl ;D fast Blair är lite knäpp ändå, liksom jag skulle bara chuck, ilooooooveyooooooou (L) Liksom kolla på killen! Riktig heting ;9 Och nate också. men jag stör mig på att han har varit ihop med alla! först Blair sen Serena sen Vanessa och nu Jenny... Fast Jenny har snyggt hår och grym stil.

Men tomorrow ska jag tyvärr till skolan ;( och sen ska jag till nova och fråga prao. inte för att jag vet var jag ska praoa. Sen ska jag till dansen med världens bästa hunnybunny!<3Sexma Chace och Ed ;999

8/2

Heej Bloggen!
Kollade på melodifestivalen igår och usch vad jag inte gillade låtarna :) speciellt inte dom två som gick till globen. Menmen, plugga det gjorde jag inte igår kväll heller så idag ska jag bara plugga på. Sen är det sportlov ;D Gud vad jag längtar. men vem gör inte det? 
Men nu ska jag lägga in gårdagens bilder på bdb, so see yaa!

the girls

Japp, då var tjejerna här, men guitarr hero funkar inte . Trummorna är gitarren och gitarren är trummorna ;S;S;S;S
Menmen. vi roade oss på annat sätt, om ni vill läsa, in på sofies blogg. pallar inte skirva ;D
Men nu funkar gitarren till gutiarr hero, så har kört lite ensam xp. SKa snart kolla på melodifestivalen och se om jag pallar plugga... Jag lägger in dagens bilder på min bdb; sockerdrickaaa @ bdb ;D

Ha det bra! 

7/2

Fick inte prao på Esprit ;( Nu måste jag tänka ut någon annan plats att prao;a på ... Men snart kommer mina fläskberg och då ska vi spela gutarr hero world tour! ;DDDD
Dagens outfit kommer senare, i promis.

Puuzz

blää

Har just kommit på en sak. Jag skriver bara tråkiga saker i min blogg. får fan hitta på nått roligt att skriva om. men det är itne så lätt ;)

Imon kommer sofie och ida, och då ska vi spela GHWT heeeeeela dan =) Sen på söndag blir det plugg!

No-prov
Engelska-prov
Spanska-prov
Matte-prov
Svenska-inlämning
So- spela in sitt tal.
No- labbrapport. 

Japp, så nu är det "bara" två prov och en inlämning kvar att göra. sen är det sportlov! =D
Ha de gööttt ! ;D

6/7

HejHej bloggen!

Skola idag från 09.05 - 15.10
So - vi förberedde vårt tal.
Idrott - är förkyld så var inte med.
Matte - Räknade
Engelska - Prov, gick väll sådär
Spanska - Övade inför provet.

Sen var jag på nova och köpte lite saker; hood, mjukisbyxor, mössa, vantar, byxor, benvärmare och strumpor ;D
Nu har jag kollat på kvarteret skatan och snart ska jag lira lite world tour! 
Puss

=D

Okej, nu har jag ätit choklad, så jag är på lite bättre humör. Skola idag från 08.15 - 15.00
Musik - Spelade gitarr på låten so what - pink. gick jätte bra! jag är grym fan!
Spanska - Gjorde inget. :)
Svenska - Höll på med poesi och dikter. tråååk.
No - Räknade effekt. 
ELV - gjort absolut inget. :)

Nu har jag tittat lite på kvarteret skatan (som vanligt) och ätit glass. Nu ska jag chilla lite och sedan plugga engelska. Har prov imon. kom just på att jag måste lämna in en labbrapport. Men först ska jag fixa min GH WT. 
ochochoch! glömde ta bild på dagens imorse, och nu har jag tatt av mig dom kläderna så jag pallar inte ta på dom igen bara för att fota... Soooorrry! men imon! då lovar jag! ;D 

5/3

dålig dag - dåligt humör!
pallar inte blogga nu, gör det kanske ikväll.


bajs...

ljudet funkar inte på min ps3!
Åhhhhhh vad jag hatar detta! När jag pluggat som fan för att få allting klart, för att få spela lite så bara funkar det inte!! =( 
Men pappa lova att han ska fixa det imon =)

Intressant inlägg, men whatever =)

4/3

Skola idag från 08.15 - 15.40. Lång och tråkig dag.
Spanska - Övade inför provet.
Matte - Jesper gjorde vår läxa ;D
Svenska - Kollade på redovisning.
Håltimme - Jag, Maja & My stack in till stan och skulle äta på subway men det var stängt så vi åt på macedonkan. Sen köpte vi godis och stack tillbaka till skolan. 
So - Vi snackade om människornas värden.
No - räknade elkostnader? haha, men jesper är ball.
OCH maja! you killed santa! HAHAHAHAH ;D
Men idag ska jag fixa lite på min svenskauppsats och sen plugga engelska och sen om jag hinner ska ja lira guitarr hero ;D;D 
och här är dagens outfit; leggins och stor blå tröja. Mysigt och varmt!
 

3/3

Skola idag igen då, från 08.10 - 15.30.

Idrott - skulle hoppa över plintar! Sjuuukt läskigt.
Syslöjd - fortsatte på mina mjukisbyxor. Gick jättebra.
Engelska - vi övade på det fonetiska alfabetet. sjukt svårt och onödigt tycker jag!
Matte - Okej? kan någon berätta hur jag hamnade i den bästa mattegruppen? jag fattar INGET!?
TTF - No-prov - gick sådär. fanns inga frågor på dom sakerna jag hade övat på ;S :(

Nu ska jag äta och plugga. Fast jag är sjukt trött, så är extremt sugen på att lägga mig ner! men icke sa nicke. har min svenska uppsats kvar att göra plus öva på engelska provet. Sen är det dans också. 
För dom som inte vet ;

Fashion Dolls är en dans/modell grupp som är på crazy feet. Det går ut på att man går på en catwalk, men dansar också lite. Och vi har massa coola koreografier. Förra summershowen fick vi gå för butikerna; Rabalder, Ichi, Chic o Chic och Mamsell.  Vi blev sminkade av makeup store och fixade frillan, det gjorde Hair sucess. Sen i höstas fick vi vara modeller till tidningen Lundaliv, vilket var skojjs.
Detta året sa David att han skulle försöka fixa en modeshow på Nova Lund. Håller tummarna att han kan fixa det. 


Ingen dagens outfit idag nej, för att jag inte orkar ta foto och för att jag inte kände för att klä upp mig idag. Så det blev bara en munkjacka och säckiga jeans.
Nu ska ja försöka slappa lite och plugga, och så bloggar jag lite till ikväll.

Dans

Back från dansen. Kul koreografi. Lite annorlunda men helt ok! 
Nu ska jag läsa igenom No:n och sen pallar jag inte ödsla mer tid på det utan jag äter lite glass och kollar på kvarteret skatan och bara tar det lugnt. Bloggar igen imon!
Hörs! ... 
Innan Dansen

2/2

Om en och en halvtimme går min buss till dansen, så jag försöker plugga så mycket jag kan. Har kollat på kvarteret skatan i en o en halvtimme nu ;D Älskar den!! men skolan;

Klassråd - Snackade om dom 4 prov & 3 inlämningarna vi har.
Svenska - Vi "jobbade" med våra uppsatser.
Hk - Gjorde hamburgare, som faktiskt blev lyckade :D jobbade med My
Bild - ritade perspektiv saker, verkade svårt, men är sjukt lätt.
So - Snackade om människosyn.

Dagen gick ganska fort, vilket är härligt. Men somsagt, dans ikväll. pallar faktiskt inte, på tanke på att vi har No-prov imon som jag inte kan så bra och att jag bara vill lägga mig och sova jusstnu. 

Men iallafall, här kommer dagens;
 

2/2

Skriver lite snabbt innan jag ska till skolan. 
Börjar 08.30 med klassråd, sen svenska, HK, Bild och So.
Måndag är inte någon favorit dag, speciellt inte med tanke på att det är början av veckan och man sitter hela dagen och tänker på att man har en hel vecka att klara av. suck. Ikväll ska jag försöka skriva klart min svenska uppsats som jag inte blev klar med igår och hinna öva lite på no-provet som vi har imorgon. Prov på el lära. Asså liksom, komigen? El lära? När kommer vi ha nytta av det nångång? Det är bara massa komplicerade saker som ingen fattar men vi pluggar bra för att vi måste. Jag slår vad om att om en vecka kommer alla ha glömt allt om El lära... 

Nää, nu måste jag packa väskan och sticka. 
Puusss


P.S Dans ikväll! ;D High School Hoppers! Längtar! 

1/2

Första Februari! Härligt! Ca. 4,5 månader kvart till sommarlovet! Gött! Men idag snöar det. Det ska bli vår nu inte vinter... Jag har faktiskt tröttnat som fan på vinterkläder och är sjukt sugen på att ta fram vårkläderna. Menmen, idag ska jag plugga, och nu menar jag det! Fast jag ska nog ta och titta liiiiiite på kvarteret skatan, och miami ink, och amerikas best dance crew...


Gud vad jag längtar till sportlovet! Början av lovet ska tjejerna och jag sova över hos Sofie och ha massa mys men nutella, jordgubbar, glass, spa osv. längtar. Men sen blir det av till Åre och åka skidor! Ska bli nog bli roligt, och bli inte förvånade om jag kommer hem med en eller två brytna ben. Detta är faktiskt första gången jag åker skidor.


Men nu ska jag skiva min svenska uppsats, Hörs!
Pusss

RSS 2.0