Dagens outfit.

Dagens; vit tröja med svart, hög kjol med bälte.

Ute med tjejerna.

HejHej!

Allt började med att jag och My missade bussen, så vi bestämmde oss för att gå, men My hade mensvärk utan mens så vi låg på golvet och väntade på nästa buss istället. Sen när vi skulle betala bussen så funkade inte mitt kort! Asså det händer alltid mig, att jag inte har pengar eller att kortet inte funkar!! Men när vi äntligen kom fram så åt vi (jag och Ida vräkte i oss & My och Sofie åt lite, och Maja inget alls) Efter typ en timme gick vi till bion och hämtade ut våra biljetter. Vi hade typ en halvtimme på oss så vi stack till Hemmakväll och köpte godis, sen gick vi till Ica och snackade om vilka som hade varit ihop med vilka... väldigt intressant.

Sen började I Taket lyser stjärnorna.
Den var bra, men tycker att boken var bättre.

Men nu ska jag försöka plugga, som jag inte har gjort hela dagen, men jag lånade Kvarteret skatan och Little Brittan av Ida, så jag tror nog allt jag kollar på dom istället :D

Snart kommer dagens outfit,!

Plugg! Not!

My är här och vi har pluggat som två små djur! NOOT!
vi har inte gjort ett skit, förrutom att skratta som fan ! Vi kolla igenom alla gamla bilder, det va kul!
Men nu ska ta en paus från vårt "pluggande" och möta sofie, ida & maja på wrap.
Sen ska vi på bio! :D

Uppdaterar igen ikväll!
Puusss

31/1

Hej bloggen!

Vakna nyss, har nog aldirg varigt såhär skönt att sova ;D
men nu ska jag plugga, har No-prov, Eng-prov, Spanska-prov, Matte-prov + Svenska uppsats och Spela in ett tal till So:n.
Senare kommer My och då ska vi plugga No.
Skriver mer sen,

Pusss

30/1

Japp, då har man skapat en blogg. I know, jag är en sån wannabe, men man måste testa allt. Ska försöka uppdatera sp mycket jag kan och skiva intressanta saker.  Men nu ska jag sova, vi hörs!

Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0