Ny blogg

katarinaczabafy.devote.se

Det blir devote denna gången för jag orkar inte fixa någon design som på blogg.se. Designen blir bättre när jag får tillgång till en dator. Sålänge får det bli mobilbloggar! :)

5daysleft

Ingen vanlig måndag. 
Vakna kl 4 för att kl 6 befinna sig på flygplatsen för att flyga upp till Stockholm. Vara framme kl 8 och promenerade i 2 timmar i vackra Stockholm för att sedan dra till amerikanska ambassaden. Den upplevelsen var... Speciell... Kan man minst säga. 
Två timmar senare och ett visum rikare var det bara att gå runt och hänga med Sofia! :-) hälsade även på Olivia på jobbet där vi blev bjuda på underbart god mat! Inte så dåligt måndag trottsallt! 
Stockholm, I think you have healed my soul. :)Fredag

8dagarkvar
So this happened

Så jag har varit på cirkus, varit ute på Interpool med Niklas, Hampus, Jesper och Rebecka, och haft den bästa kvällen med de bästa tjejerna... Och ja har även skrivit på kontraktet till min lägenhet... Så att aah :-) Min semester (Part VI) - Sarospatak, with my buds

Efter Velence så spenderade jag tre dagar hos min farmor. Solade, slappade och kollade på jävligt massa gossip girl. Färgade även mitt hår. Blev lite mörkare än vad jag ville, men det var enfärgat iallafall!
Efter det så var det dags för ännu ett äventyr med mina polare. Ett hus, i en vecka, i en by i utkanten av Ungern... Lyckades ändå bli några jävligt minnesrika kvällar! =) (sorry för urusel bildkvalite.. känns som min iPhone börjar tappa det..)
 

 

Onsdag

Nu ska jag på cirkus! Hihi känner min ung igen ;-)Min semester (Part V) - Velencei tó, with my buds

 
Efter några dagar hemma så åkte jag och några polare till Velence där dom hade hyrt ett hus. Bara resan ner dit var en upplevelse. De hämtade upp med mig bilen och efter tre timmar vilse och en krock senare var vi framme. Som ni ser på andra bilden så fick vi putta in och putta ut bilen varje gång vi ville åka någonstans för det var så trång och det var en gupp precis vid ingången som gjorde allt komplicerat. Haha, mina vänner är kanske inte de bästa chaufförerna här i världen.
 
I alla fall, vi solade och badade, och vi festade!! Riktigt kul kväll hade vi! Nästa dag var jag tvungen att ta tåget hem igen för jag skulle åka till farmor, men de andra stannade en kväll till! Sista bilden kan ni se hur de springer efter tåget för att vinka av mig! Otroligt söta! :)

I let you become my happiness, and that's where I went wrong

Ååh kompisar vilka tråkiga dagar jag har haft! 
I söndags skulle jag egentligen till Sjöbo för att gå på tivoli med My, men pga översvämningen och avstänga vägar, kom jag ingenvart.
Idag åkte jag till emporia för att köpa glasögon. Efter det svängde jag förbi hamleys. Slutade med att jag hängde med Erik och Jacob och spionerade på de blivande nya anställda! 
Senare var tanken på att umgås hemma hos Jesper men han har ingen elektricitet hemma så det sket sig. Det vara bara att bege sig hemåt och spendera kvällen med keeping up with the kardashians! RSS 2.0