Hit me London.

Long weekend i London! Shopping, fest, Sofie! Awesome!


Fredag

Kvällen hade tänkts spenderas med Selma och Adrian, dock fick adrian förhinder så min sista kväll innan jag drar ut på äventyr spenderas med Selma. Fint.
Innan så satt jag och klippte sönder min pappas gamla byxor.. Fem par nya shorts! Winwin!


Jag såg dig komma över dansgolvet och jag hade bara ett par sekunder på mig att komma på en lögn. Så jag sa att min mamma hade dött. Förlåt.

Ååh, Jims solglasögon! Love them!

Onsdag

Ingen skola idag, ganska skönt. Blev in till stan med Ellie och Selma. Tänkte mysa i stadsparken men det blåste så förfärligt så det blev fika istället :)
AAAAH kärlek.

Jag får göra vad jag vill, jag är inte bara din.

Bara för att jag är lite coolare än alla andra..


Framgång & efterfrågan

Har gått och blivit förälskad.. I Maskinen.. igen. Åh ♥

Tisdag.

17 grader, ska man klaga? Nämen fin dag i skolan, dock så blev det kod röd och jag gick hem från den sista lektionen pga otroligmensverk. Sendess har jag legat i min säng i fosterställning :/

Frukostmys i solen

Hade lite mysigt med Selma innan vi började skolan idag :)


.


---


Fredag

Oj ingen bloggning på ett bra tag..
Ja vad har hänt denna veckan då? Massa plugg, studiedag, teater och mys med pojkvännen. Igårnatt blev jag tyvärr sjuk men drog ändå in till skolan för att skiva prov och kolla på teaterettorna. Nu ligger jag i min säng och kollar på Disney och äter glass! Ändå fint :) ha en fin fredag nu alla söta!


life's to short to even care at all

Inte en produktiv dag överhuvudtaget..

I'm afraid to grow up because sometimes it seems like things will never feel this beautiful again


Helg

Lite seg update nu men ah...
Igår var jag då i skolan (no shiet?) och hade det kult med Selma! :) Sen efter skolan drog jag, selma och Ellie in till Lund och satte oss på stortorget och invigde våren med tre stora glasskulor! :D Sedan träffade vi Olivia och Sammy och satte oss i ett kafé med dom och hade allmänt mysigt.
Sedan blev det hem en snabbis och sedan direkt vidare till pojkvännen där man spenderade resten av kvällen. Superfin dag med andra ord!
Nu tänkte jag (läs måste jag) plugga lite, vad som händer senare ikväll får vi se. Bio? Fest? Dejt med skolböckerna?
Bild från i torsdags. Mycket vackert.... haha14 Mars

Mina dagsplaner gick åt helvete då jag imorse tvunget var att trycka på "stänga av alarmet" knappen iställer för snooze.. Så ingen skola för min del inte.. Men jag myste hemma i min säng med några simpsons avsnitt och sedan drog jag in till stan med Selma och åt calippo shorts som är tillbaka! :D Sedan drog vi in till Malmö för att se Ett drömspel av August Strindberg. Helt mindfuck pjäs, förstod inte så mycket men ändå helt okej.
Nu blir det av att vänta på BB ska börja sen blir det sängen. Kramar.
Dagens outfit. hihihihih.

Jobbigdag!

Ganska jobbig dag! Började med simning på aqva kul, som var... Kul... Eller inte. Sen gått i skolan helt trött och sliten tills halv fyra! Och nu blir det till att plugga retorik.. Ska hålla tal imorgon om någon jävla gorgias.. Aja. Har en kort dag imorgon och sen har jag mysiga eftermiddagas planer! :)
Men nu tillbaks till gorgias!
Haha såhär glada var jag och selmis på samhällen idag efter simningen...


HAPPY!

Har varit på sånt underbart humör idag och det håller i sig! När retroiken kl 8 imorse var inställd och att vädret är underbart kan man ju inte låta bli! Så en mycket fin dag med en promenad i det fina vädret från skolan till södervärn! Love it. Hihi. Bildbomb på glada mig! :D
Haha typ dagens outfit! Shorts, linne och långkofta som åkte av sen! WHOOOP!

11 Mars

Efter en soft helg så sitter man här framför bigbrother med ben & jerry. Chill.
Veckan kommer nu bli ganska bra. Vädret blir bara bättre och bättre så dagarna kommer bli lättare får man hoppas! Nu tillbaks till BB!

för jag kan göra det som ingen gjort


Don't cry because it's over. Smile because it happened.

Ändå fin dag, trotts att det snöade. Och att intervju till sceniskproduktion äntligen är klar gör alltid bara så mycket bättre!


Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn’t. They kept going.

Stress, irritation, ångest. Allt kom över på en och samma gång. Men fuck that. I'm going to bed.


♥♥♥

söndag.

Mycket fin helg. Nu gör vi denna veckan också fin! Fastän det är skola. och jag börjar 8.15. med retorik... Hoppas vädret håller i sig iallafall! :D

Upp och ner. Why not lix?
 

Far from what I once was but not yet what I am going to be

Upptagen hela helgen. Pusshaj.

RSS 2.0